Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Psincový kašel, očkování, antibiotika?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 09:43
- Nahlásit

PeKrato
Hurá hurá, my už to máme skoro za sebou

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 09:46
- Nahlásit

PeKrato
tak to je super, urcite bude za par dnu jako rybicka a pak uz budes jen potrebovat pevny nervy az ji budes chtit udrzet jeste par dnu doma

PeKrato
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:00
- Nahlásit

Mucholabka

Gratulace, už se těším, až bude zdravá .-)

Kaccka

Už teď je to síla. Chodíme jen venčit, nepouštím ji ke psům, nenechávám lítat. Doma nedá pokoj a chce si pořád hrát. Budeme muset na velkej výlet až bude zdravá.

Jinak vet potvrdil, že je toho teď opravdu hodně, má 5 psů denně v ordinaci s kašlem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:01 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

PeKrato
No, ty kemry co házela byly chutné

Ale i vet se divil že to nechytli ostatní moji psi, říkal že se mi to bude pořád točit a vracet, ale ostatní jsou ok. Akorát Agina jednou zakašlala, ale řekla jsem jí že ji zabiju jestli bude mít taky kašel, tak toho radši nechala.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:02
- Nahlásit

Mucholabka
Reda to stíhá zhltnout většinou, ale i to je nechutný. No teď to v ní bublá děsně a chrápe jak starej chlap

PeKrato
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:04
- Nahlásit

Mucholabka

Já jsem dnes ráno pána varovala, že máme kašel, ale i tak chtěla fenky seznámit. No má to mít
Hele chřipku taky nechytnou všichni a kolik lidí chodí po ulicících nemocných máš zdravý psiska s dobrou imunitou

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:08
- Nahlásit

PeKrato
zive si to dokazu predstavit, mam magora hyperaktiva a kdyz to chytil podruhy, uvazovala jsem o tom, ze nas radsi zabiju oba nez znovu absolvovat tejden doma Dost mi pomohla knizka 101 triku pro psa, byla to dobra inspirace jak ho zabavit.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:09
- Nahlásit

PeKrato
máš zdravý psiska s dobrou imunitou
Asi jo. S Fredem nebyla, stejně by se pozabíjeli, ale Agina jim dělala prostředníka, Bucině lezla do žaludku, Fredovi do pr....., a jsou dobrý oba.
No, já jsem to schytala za ně, měla jsem teplotu a rýmu jak hrom, včera jsem uvažovala že nepůjdu do práce, ale přišla mi smska ať přijdu na přesčas, tak jsem indispoziční volno radši vzdala.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:11
- Nahlásit

Kaccka
tak víš co mám teď doma počítám, že koncem týdne už poleze po stropě a já s ní na knížku mrknu, už mi taky dochází představivost

PeKrato
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:12
- Nahlásit

Mucholabka
čoveče já bych teď i nějakou chorobu brala, bych se potřebovala dospat
ono se to od nich ale nedá chytnout ne?

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:17
- Nahlásit

PeKrato
Jen pro mě nová informace, neměla by být v příliš velkém teple
Podle mě nejde ani tak o teplo jako o sucho - jestli bydlíš v paneláku,tak tam je vzduch přesušený a to může vadit

PeKrato
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:18
- Nahlásit

jana33
jj, tak to bylo myšleno asi bydlím v cihle pod střechou a nepřetápíme, takže by měla být v pohodě. nechávám jí otevřenou ventilačku, venku je vlhko dost momentálně

impact
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:53
- Nahlásit

PeKrato ja to pri psincaku podporovala nonstop mokrym rucnikem polozenym na topeni. Nam se letos kupodivu zatim psincak vyhyba. Pred par tydny mi to zacalo postupne pokaslavat, ale nez se to dostalo ke tretimu psovi, jitrocelovy sirup to vylecil. I kdyz je fakt, ze mame na konci ulice pole a lesy a navic mam smecku, tak cizi psy moc nevyhledavame. Krom srazu tedy.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:57
- Nahlásit

impact
JJ, ručník mi poradil i vet, už je na svém místě
my jsme právě s hromadou různých psů v kontaktu pořád, holt městskej provoz no i když jako jinak si nestěžuju, jen na tohle je to blbý

Lucyasek
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 14:28
- Nahlásit

Poradíte? Nevím jestli je to psincová kašel nebo ne. Čubina asi před třemi dny začala na prochajdě jakoby se dusit. Zastavila se a vypadalo to, jako že se nemůže nadechnout nosem. Žádný kašlání, žádný hleny, nic takovýho. Teď to má tak 2x denně, je jedno jestli je venku a lítá, nebo jestli chrní doma na gauči. Prostě jí to popadne, trvá to max 20 vteřin a pak je zase vše ok. Jinak je veselá, čiperná, baští normálně.

Dines
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 14:31
- Nahlásit

Měla bych malou otázečku - kdy se ideálně očkuje proti psincáku, a kolik si mám cca připravit?

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání