| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 15:00
- Nahlásit
žanda
hurá, alespoň něco pozitivního , taky věřím na homeopatika... tak snad už jste si všechnu smůlu vybrali a po rekonvalescenci budete v naprosté pohodě
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 15:41
- Nahlásit
brut
no už bych tedy docela ráda, tenhle rok stál za víc jak H...co se veterinářů týká........
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 22:30
- Nahlásit
choco
Nožky mu vytočený zůstali
Prosím tě, co tomu tvému psovi je, že má vytočené nohy? Proč se operoval? Díky moc za info (mám doma takový spešl případ...)
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 08:47
- Nahlásit
žanda
Ahojky, je mi moc líto, že Garry musí na operaci Věřím, ale, že bude brzy fit a držím palce ať to všechno dobře dopadne! Jak víš my jsme absolvovali artroskopií oba lokty, platili jsme něco kolem 20ti tisíc, 2 měsíce na vodítku kolem baráku, Charloun taky byl pěkně oškubanej, ale to je na tom to nejmenší zlo....byla jsem s ním doma 2 týdny a pak přítel týden.Můžeš juknout na fotky ,,Po artroskopii loktů " na www.charliechlupatestesti.estranky.cz Jinak kontrola byla za ty 2 měsíce a pak po půli roce. MVDr. Musil je fakt zlatej člověk a má zlaté ruce, kéž by tací byli všichni vetové....Charlie tam byl přes noc a ráno k nám letěl jako šílenej Co se týká uspávání, to byl teda děs, ještě před operaci ho znovu rentgenoval i ramena a postupně ho přispával i při holení, to bylo hrozný jak se vždy probouzel, no šla jsem tam odtud s brekem.Uff, ale uvidíš brzy to bude za vámi a Garry bude běhat jako čamrda, fakt to hrozně uteče. Ale co se týká artrozy, s tou už nelze nic nic dělat bohužel, máme doporučené kratší a častější procvházky a kloubní výživu, možno to jen oddálit a zmenšit bolest. Stane se, že když ho přetáhneme, tak druhý den kulhá než to rozchodí...ale jinak lítá jako ďas i se psama, což jsme měli operaci zakázáno úplně nejvíc. Pak samo schody, prý, když se budete stěhovat max. do bytu co má 5 schodů, tak jsme v přízemku s osmi schody Ale vy máte výtah tak je to v poho. Jo a taky opatrně s aportama, nejhorší jsou prý rychlé starty a brzdy. Nevím jestli se neopakuji, ale nečetla jsem všechny příspěvky. Prostě žandi držíme palce i tlapky a neboj se vlka nic, bude jenom líp!!!
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:27
- Nahlásit
HanuleGR
Haninko ahoj, my máme do baráku i bezbariérový přístup, a pak výtah, tak že v tomto ohledu pohoda. Aport u nás nehrozí )) ten Garry nesnáší,tak že to bude taky dobrý. Ty jsi byla s Charlikem tak dlouho doma? To tedy nevím,to já nezvládnu, už ted vymýšlíme plán,jak to zmákneme,ale víc jak týden dohromady nedáme- už mám ale vizi,jak ho budu pašovat v nejhorším do práce,kam psi nesmí )) Musím si dát žádost,ale to nebude problém. Problém budou lidi, furt sem někdo chodí, myslím až ke stolu atd- no nebude ) alespoň si zvyknou my sem nelézt, stejně nemají. Snad ho to nebude rušit. Co to je,když to přetáhne? jak dlouhé procházky zvládáte?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 11:51
- Nahlásit
Já bych to neviděla tak černě, je to asi případ od případu ( pes od psa), už jsem psala - máme to za sebou a nebylo to tak strašné. Jedna noha se opakovala, takže jsme byli skoro rok stále v nějakém ochranném režimu, ale dnes je to v poho a zvládne klidně celé odpoledne v pohybu ( cvičák + vycházka). Je fakt, že ho hlídám a pokud se mi zdá unavený a nebo přetažený druhý den kompenzujeme plaváním a ne běháním. A pravda je, že se stále má dávat pozor na ty rychlé starty a zastavování, týká se aportů ale i bouřlivějších her se psy.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:07
- Nahlásit
žanda
Já jsem ho chtěla ze začátku hlídat, aby nevytvářel nějaké pitomosti, jako skákal na postel atd....to se od té doby odnaučil a do postele nejde To by bylo bezva mít ho s sebou v práci. Záleží co při pro procházce vyvádí, chodíme tak na 2 hoďky na dlouhou o víkend, ráno na chvíli, v poledne na chvíli, večer na chvíli. V týdnu se velká procházka zkracuje tak na hoďku. Dlouho se nám nestalo,že by kulhal, ťuk, ťuk.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:47
- Nahlásit
HanuleGR
No žádost už jsem podala, tak mi jí snad povolí-to víš bulla do práce ,kam nesmí ani jork ))) ale obě šéfky mi to schválili, teď ještě potřebuji papír od ostrahy,ale to snad projde- vytáhla jsem tam zkoušky poslušnosti a pojištění psa na škody )) Nebo holt nejdu do práce ale kdo mě zastoupí nevím,když kolegyně bude pryč. ))
No právě -nejvíc si říkám budeme muset hlídat aby nelezl na sedačku- nebo spíš hlavně z ní..........
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 21:19
- Nahlásit
Kočky za jak dlouho po operaci vám pes chodil bez kulhání ? Tak že nebylo vidět,že na zákroku byl.Pokud tedy.........
|
choco
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 00:28
- Nahlásit
Jejda, no mě pes ani nekulhal moc před zákrokem, on spíš chodil s nohama od sebe a myslím, že to bylo ještě nějaký ten pátek po operaci patrný, myslím, že tak 14 dní určitě, ne-li víc, ale už ne tak hrozně jako před tím.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 09:34
- Nahlásit
žanda
Tak mě před operací kulhal dost, teď je to necelých 7 týdnů od operace a pokulhává hlavně večer a nebo když vstane po delším ležení. Je to vidět hlavně při pomalé chůzi, ale je to mnohem míň než před operací.
Předpokládám, že tenhle stav bude ještě dlouho, po minulé operaci ramene mi takhle pokulhával půl roku.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 10:41
- Nahlásit
Maya
uklidnila jsi mě, kamarádce po operaci už nekulhal- tak mě to vyděsilo. My před operací kulhali jen maličko (vždy když bral léky skoro nekulhal), teď je to trochu horší a hlavně kulhá jinak....ale opera byla ve středu-vím že je to brzy,jen že někdo nekulhá......už jsem zase viděla černý scénář.......s naším štěstím )
|