| Autor |
Zpráva |
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:59
- Nahlásit
Mika
ako aj moja laska k nemu ma svoje hranice a tie hranice su niekde okolo hrnca v ktorom plava rozvarena prasacia noha
tak to zas moja laska nezna hranic...teda vlastne asi az po hrtany
Da sa v pohode aj "umelym" kolagenom...Colafit a podobne srandy...ale gumenne medvediky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:42
- Nahlásit
Silwuska
Taktak, po gumových medvídcích se ten můj blázen může utlouct a nedá pokoj, dokud nedostane svůj díl
Mě na tom vaření sulcu ani tak nevadí ten smrad,jako kolik toho zapatlám (včetně sebe) a kolik mi to zabere času než to oberu...takže mu v poslední době místo sulcíku dopřeju haksnu celou
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 09:13
- Nahlásit
Ahojte lidi, tak mi včera přišly ty minerály a Fitbarf. Mám jeden dotaz..Koukala jsem na dávkování a toho minerálu bych na 30kg psa musela dát 4 a půl odměrky každý den.. to je přeci strašně moc!!! Za prvé by mi to ani nesežral a za druhé by to kilo bylo hned pryč.. to samé u toho fitbarfu, strašné množství... Je mi jasný, že ten fit barf budud dávat jen když nesežerou dlouho tu zeleninu nebo tak, prostě jen občas, ale ty minerály?? Kdo to máte doma, prosím, kolik toho dáváte a jak často?? Díky moc.
|
RenataL
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 15:07
- Nahlásit
choco
já už jsem zažila gumové medvídky přilepené v krku. Navíc jsou nabarvené
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 15:08
- Nahlásit
Silwuska
heh, čau, koukám, že ses na slovenském fóru trochu chytla s jedním maníkem
|
RenataL
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 15:09
- Nahlásit
Mika
Preventivně dávám jen artrocan na klouby - to je čistá želatina, tabletky. Preventivní dávkování je nízké, vydrží docela dlouho. Dávám dokud nejsou klouby vyvinuté. Střídat netřeba, není v tom nic, co by mohlo působit jakýkoliv problém.
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 16:48
- Nahlásit
Tak jsem si řekla že se zeptám.. čtu tady že pesanovi dáváš vejce a jablka. Nedělá to s ním nic? Myslím jako vejce na cholesterol a jablka na nadýmání. To mě nějak nenapadlo tohle holce dávat.
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 17:00
- Nahlásit
Může ještě jeden blbý dotaz? Co je Fitbarf a co je Roboran?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 12:52
- Nahlásit
Jassica
tak já dávám vejce taky, ale tak jedno dvě do týdne a s hafem to nedělá nic. Jablíčko semtam taky dám,někdy ke krmení někdy dostane samotný jentak ke sváče a když jsme u přítele obsluhuje se na zahradě jablkama podle libosti, až si říkám, že není možný, aby se z toho nepoto...ale zatím se z toho nikdy nepoto
A fitbarf je tohleto http://www.baron.cz/pes/fit-barf-sensitive-9134-k- X000225-X000697.html
a Roboran je vitamino-minerální doplněk , info najdeš tady http://www.univit.cz/shopX.jsp?sdid=346 (já momentálně ten roboran dávám tak dvakrát týdně, plus přisypávám roboran na srst pro černý psy, ale taky ne denně) Myslím, že dávám tak pestrou zeleninu a ovoce, že toho víc ani nepotřebuje a jí zdravěji nežli já
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:56
- Nahlásit
Mucholabka
cus bus...myslis na amstafoch??? to uz sa dostalo az do ciech??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 15:53
- Nahlásit
Silwuska
máš mejl? Nevidím ho pod členem, kdyžtak se mi ozvi.
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 10:43
- Nahlásit
Montik
Tak mě včera taky došel poštou Micromineral od Barona a musím říct, že to dávkování není až tak hrozné. Já mám dávat 3,5 odměrky, ale ta odměrka je tak maličká....že to kilo vydrží opravdu dlouho i když budu dávat odměrky třeba 4.
U Phytovet bylinek je mnohem větší denní dávkování - 2 odměrky denně a ta odměrka je sakra velká oproti té maličké v Micromineralu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 10:52
- Nahlásit
Dana a Day
Tak kupuj koňský přípravky od Phytovetu a dávej jen lžičku směsi
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 11:42 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
Dana a Day
no jo, když já tam tu odměrku neměla... Ale je mi to jedno, stejnak dávám vod voka a jen občas.....U těch fit barf je to horší, tam je to na lžíce, ale to taky dávám vod voka...
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 12:40
- Nahlásit
Montik
Zkus ten Micromineral pořádně něčím prohrábnout (třeba vidličkou nebo vařečkou...?) - prý ta odměrka je v každém balení, ale někdy je prostě zasypaná třeba někde v půlce toho kilového balení.... ta odměrka je fakt maličká..... já čekala odměrku typu Phytovet... a tak mě překvapilo, že odměrka je maličká - tuším že 1 odměrka u mircromineralu je cca 2g.
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 12:42
- Nahlásit
jana33
Někde jsem četla, že u koňských balení je jiný poměr bylinek či co......jak pro psy. Ale ono to asi vyjde opravdu na stejno?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 13:02
- Nahlásit
Dana a Day
No to píšou oni ve své poradně. Složení je stejný podle mě tak na 95% a cena je nesrovnatelná. Fakt bych se toho nebála.
|