| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:18
- Nahlásit
baška
Jasně pes bude krvežíznivý a agresivní se divím,že mě naši ještě nesežrali
nika00
Asi záleží na psovi. Naši tyhle kostičky spolknou na jeden kous,takže tam to asi žádný efekt mít nebude
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:31
- Nahlásit
baška
Surové mäso sa mu nedávalo z dôvodu, že bude cítiť krv a môže byť agresívny alebo niečo podobné.
Jasneee. To je ta parkova univerzita. A pes, ktery steka, nekouse...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:31
- Nahlásit
baška
Surové mäso sa mu nedávalo z dôvodu, že bude cítiť krv a môže byť agresívny alebo niečo podobné.
to se na mě nezlob, ale co to čteš za bláboly? já myslela, že tohle používaj pavlačový drbny, ale že už se to objevilo i v literatuře - to je teda hustý
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:44
- Nahlásit
jana33
kostičky spolknou na jeden kous,takže tam to asi žádný efekt mít nebude
to ja jim tvrdila u ty propagace taky...ale predvedli mi , ze se ta kosticka ma psovi drzet na boku huby a on se ji snazi dolovat a tim to funguje..a jako fakt to moje popelnice nespolkla....sice sem pak mela uplne mokrou ruku..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:47
- Nahlásit
nika00
Tři ruce nemám a dělat na to pesům pořadník teda nebudu a mimochodem jestli ta kost funguje na tomhle principu,tak to je fakt kauf. Když budu psovi takhle držet cokoli tvrdšího,bude to mít stejnej efekt. Jooo takhle se vydělávaj prachy
Apropo pražáci,kde kupujete kosti? Já teď nemá zdroj,oběhala jsem asi troje řeznictví,plus se ptala v Tescu a všude na mě jen nechápavě koukali
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:50
- Nahlásit
jana33
nejsem pražák,ale vím,že v každém globusu prodávají pytle,5kg za 10kč.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:52
- Nahlásit
jablunka
Ha,tak tam jsem asi v životě nebyla,ale zkusím se tam zeptat. Dík
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:52
- Nahlásit
nika00
ze se ta kosticka ma psovi drzet na boku huby a on se ji snazi dolovat a tim to funguje
Takhle podobne drzel kdysi muj tata nasemu prvnimu psovi stehenni kureci kost, aby si odkousnul jen ten kloubek s chrupavkou. Psik odkousnul i kousek prstu, neb otec blbe kost drzel.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:10
- Nahlásit
jana33
aj my sne na Barfe, a peso ma na spodnych povlak, na hornych dokonca kamen, ale vetoch mu to normalne v ordinacii odlupil takym tym hacikom
Orozyme gel som zacala davat, ale nejaky velky rozdiel zatial nevidi , davas mu to denne?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:13
- Nahlásit
Fifi
jooo na odkousavani chrupavky taky drzim ale prsty mam vsechny
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:22
- Nahlásit
baška
sory za OT:
vy sa chystate na operaciu s tym vajkom, ze? Ku komu, ak sa smiem spytat, s tym idete?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:48
- Nahlásit
Bela
Když jsme začali dávat,protože jsem si všimla,že to mají na těch zadních stoličkách už dost,tak jsem dávala denně. Teď už tak třikrát do týdne. Jak dlouho natíráš? A dáváš mu to po jídle?
|
baška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:57
- Nahlásit
Bela
ešte neviem ku komu. Neporadíš? Ideme odstrániť jedno varle. Asi do Trnavy do nemocnice.
All
Ak viete o nejakom dobrom chirurgovi - poraďte
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 15:04
- Nahlásit
baška
OT...trnava je super vyber
Bela
To ja nemam problemy ani s povlakom...maly zacal chrumat kamene z dvora, takze pocitam ze podobnost bude s heslom kamen kamnom sa vybija
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 15:49
- Nahlásit
jana33
no, zacala som to davat len pred asi 3ma tyzdnami, ale len tak 3krat do tyzdne a na noc. Takze to mam davat kazdy den a po jedle? Mazat na zuby,alebo staci len ked mi to zlize z prsta?
baška
OT praveze este ani ja neviem kam, zatial sa len rozhodujem...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 16:09
- Nahlásit
Bela
Pokud tam ten kámen má,tak bych mazala každý den. Po jídle mi to přijde nejefektivnější.
Jinak v návodu píšou,že stačí,když to oblíže,ale já tím teda ty zuby potřu a zbytek mi pesani olížou z prstu. Kdyby to jen olízali,tak bych se bála,že se to na některé zuby nedostane.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 16:11
- Nahlásit
jana33
kamen uz nemam, len zlte povlaky
ok, tak budem teda mazat kazdy den
|
terted
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 21:58
- Nahlásit
orozyme gel je prý dobrý, jen aby byl výsledek, musí se mazat alespoň ob den, lépe každý den - no a nic není hned já teď čistím psovi zuby každý den pastou Dog a dent a ob den mažu gelem Dog a dent gel, pak bych chtěla zkusit asi ten Orozyme...
|