| Autor |
Zpráva |
arwen
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 19:14
- Nahlásit
Mucholabka
jo? nepřijde hubená? a na kterou fotku si koukala? já bych se s ní taky spokojila, ale mám strach, aby měla z čeho brát energii.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 19:16 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
arwen
Na tu, kde ležela a bylo vidět nejvíc. Dej foto z boku, výšku a váhu. Ona je AST? Neboj, energii pokud nebude z čeho mít brát, tak se nažere.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 19:22
- Nahlásit
Mucholabka
více fotek na www.arwen.rajce.net je to APBT (od Ludvíkové z Kovanska) 19-20kg, 40-45cm (tak odhadem) nikdy jsem jí neměřila v kohoutku
na téhle měla o dvě kila víc
http://arwen.rajce.idnes.cz/Vylet_okolo_Tetina_15. 3.2008/#P1080887.JPG
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 19:26 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
arwen
Vždyť je supr, možná by mohla i ubrat, moc to řešíš! Pit není mops. Ludvíková mi moc neříká, jak se jmenuje chs?
arwen
Jo, není to ta Vlasta´s, co umřela a její psi se prodávají?
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 19:35
- Nahlásit
Mucholabka
znám jen jednoho psa od Ludvíkové, co by měl registraci a to je Ludvikovas Nero (www.nerosekdas.estranky.cz) a když si přečteš u mě na webu (www.pitbullarwen.estranky.cz) co jsme si s Arwušou užili když byla štěně, tak budeš ráda, že Ludvíkovou neznáš. A jo, je to Vlasta, ale že by umřela o tom nic nevím. Což by i vysvětlovalo, proč se mi nikdy neozvala kvůli registraci. Chtěla jsem dodatečně po ní rodokmen.
nabijím baterky do foťáku, pak ti pošlu foto, jak vypadá dneska...fakt jí čumí žebra a padá jí i osvalení. Přitom aktivity má víc než v zimě.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 19:51
- Nahlásit
Mucholabka
tak teď jsem zjistila, že ten odkaz na Nera nefunguje, ale mám fotku, jestli bys chtěla a taky něco od majitele na jeho povahu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 20:03
- Nahlásit
arwen
Já ho znám, je kousek odtud...je to něco norroidního, ne? Ona myslím měla norrody a spol.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 20:08
- Nahlásit
arwen
Fajné stránečky, hezké čtení. Asi nebude úplně OK, jak to čtu, ale hubená nevypadá.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 20:15
- Nahlásit
Mucholabka
Co to je norrod??? :O Nero je myslím někde z Moravy, ale jistě to nevím...jak nebude OK. trošku to rozeber, štve mě její nedůvěřivost k lidem, ale dle mého to je tou sociálkou..nebo myslíš, že je to linii?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 20:17
- Nahlásit
arwen
řekla bych linií. OK myslím zdravotně.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 20:19
- Nahlásit
arwen
norrod je určitá linie-velcí psi, vyznačují se hlavně červenou barvou, nedůvěřivostí i agresivitou, osobně je ráda moc nemám, a je jich všude plno.
Máme doma polonorroda a úplně to odpovídá.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 20:25
- Nahlásit
Mucholabka
ale já bych neřekla, že je Arwen něco z Norroda, možná něco namíchaného. Splňuje jen tu nedůvěřivost k lidem, se psema je ok, nikdy jediný konflikt. A pokud se člověk nezarazí a nečumí na ní s tím, že se jí bojí, ale prostě přijde, začne drbat, tak si to ani neuvědomí.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 20:44
- Nahlásit
Mucholabka
jakto že ti nefachají stránky???
|
Barus
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 22:54
- Nahlásit
Nejste náhodou z Budějovic? Potkávám tu podobnou feňuli. Na tý první fotce má dobrý osvalení myslím si, že piti maj bejt štíhlejší a šlachovitější, já mám teda staffbullici a to je takový prasátko , každej pit je proti ní hubeňour, ale to je plemenem. Podle mě pes sám ví, kolik krmení potřebuje, aby měl dost energie.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 22:58
- Nahlásit
Barus
ne, Beroun, resp. Králův Dvůr u Berouna. No ale podle fotek je ještě dobrá, počkejte pošlu fotku z dneška...
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 23:07
- Nahlásit
http://arwen.rajce.idnes.cz/Arwen_zhubla_10.7.2008 /#album
tak fotky z dneška, dneska ládovala jak divá...kuřecí masíčko a rýži se zeleninou...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 09:49
- Nahlásit
arwen
vidíš, však ona se rozežere.... a na procházce jí okouknu, jestli je fakt hubenější .. ozvu se v pondělí a domluvíme se
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:03
- Nahlásit
arwen
hele, je naprosto OK. Na lidi se vykašli, mě taky říkali, že toho psa nekrmím (to byl Gary ještě malej a vychrtlej).
U Garyho mám vyzkoušeno, že on si reguluje žrádlo sám. Když nemá moc aktivity, moc nežere a když maká, tak by sežral kde co. Piti mají být štíhlí a šlachovití, takový ty namakaný hovada se mi vůbec nelíběj.
Pokud je zdravá, neřešila bych (pokud teda fakt vet udělal potřebná vyšetření). A pokud tě to trápí, pak zkus přidávat sádlo, rohlíky, knedlíky apod., jak už ti tu bylo poraděno. A mě se ještě na rozežrání psa osvědčil pangamin - podporuje chuť k jídlu.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:22
- Nahlásit
Mel
jojo, s těma radama od vás všech by byla velká záhada, že by se nerozežrala...
brut
už se moc těšíme...nemáme teď skoro s kým chodit ven, všichni někde dovolenkují a nás to samotné nebaví...Arwena má pak roupy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:52
- Nahlásit
arwen
to známe ..... vezmu jen Bruta, aby si od malé odpočinul a já nemusela být pořád ve střehu, kdy jí nějaký pes obskočí.... seznámení s Arwenkou provedeme po ukončení hárání
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:55
- Nahlásit
brut
to je mi úplně jedno, nemám strach, že by si Arwen to třeštiprdlo v rámci správného chování neukočírovala. Ona je ještě mláďátko a na ty je Arwen ve výchově důsledná.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:59
- Nahlásit
arwen
dělá dobře, ale malá nemá nejlepší zkušenosti se psama a tak jí teď nechci nějak extra stresovat ....a hlavně hlídat Bruta, aby se choval slušně k Arwence a malou,aby jí žádný cizí pes neobskočil, by bylo o studený hadr na čele a Chocholouška
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 11:09
- Nahlásit
brut
a už máš nějaký plán, kam vyrazíme?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 11:18
- Nahlásit
arwen
zatím ne, ale proberu to s Martinem a on určitě něco vymyslí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 11:28
- Nahlásit
Mucholabka
norrod je určitá linie-velcí psi, vyznačují se hlavně červenou barvou, nedůvěřivostí i agresivitou
Tak můj norrod teda velkej a červenej je, ale nedůvěřivej ani agresivní...
A norrodka je akorát tak velká s červeným rypáčkem
Předsudky, pouhé předsudky
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 11:29
- Nahlásit
pawLINka
a kde bych tu tvojí norrodku mohla vidět....?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 11:31 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
arwen
Oba norrody můžeš vidět na www.pitbullove.estranky.cz
Jo, je to Aaron a Delliria
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 11:40