| Autor |
Zpráva |
11111
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:26
- Nahlásit
Tak, byli jsme na dopplerovi a máme k LGL syndromu ještě i zúženou plicnici, zvětšené srdíčko a v pravé části srdce se nám vrací krev zpět do srdce...
moc jsme doufala, že tam nebude nic dalšího a ono tohle.
Otázkou je ted, co ted s tím. Jak rychle se to bude vyvýjet, jaká jsou rizika...
na celkovou zprávu od veta ještě čekáme. Tohle je ale jisté. Ted jde o to, jak moc je to vážné.....
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:31
- Nahlásit
11111
to me moc mrzí, tak nejen angličtí bulíkáři, ale i stafí, chjo, srdíčka jsou svině, ale kamarádky bulina dneska oslavila 9 let s vadou srdíčka, tak nezoufej. Oni ti bulíkáři rádi poradí a ukážou, že i s kardiakama žijou plnohodnotnej život. Jen ví, že hafíky nesmí tolik zatěžovat.
Co léky, dostanete, nebo zatím jen sledování?
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:35
- Nahlásit
11111
Maji to je nám líto Snad nebudou větší problémy, než doteď... myslíme na vás a držíme pěsti, ať je vetova zpráva co nejlepší!
|
11111
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:38
- Nahlásit
reneeska:
já vím, že se s tím dá žít. Já v to musím věřit. Hlavně at už nejsou ta hnusná vedra. Ono se to dá, když ho mám jenom na vodítku,ale jakmile ho pustím tak běhá a pak lehne do trávy na zem a čekáme až se vydýchá pořádně.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:39
- Nahlásit
11111
Tyhle dvě diagnosy spolu nesouvisí(LGL a stenosa plicnice).Dívej se na to z té lepší stránky-díky LGL jste dotáhli vyšetření a přišlo se na vadu,která tam už byla.
Jak psala reneeska-"Oni ti bulíkáři rádi poradí a ukážou, že i s kardiakama žijou plnohodnotnej život. Jen ví, že hafíky nesmí tolik zatěžovat.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:40
- Nahlásit
11111
nj ty vedra .. to je pohroma. je fajn že je živej, jen musí přijít na to že se má trošku šetřit.
Držte se!
|
11111
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:40
- Nahlásit
Dáši,
díky moc. já v to taky doufám. Rozloučila jsme se už s sportováním, coursing už maximálně rekreačně a to ještě možná, dogtreky ani náhodou - a to jsme je tak chtěla vyzkoušet , sportovní výcvik lehce... tak chci zkusit aspon obedienci, snad nás bude bavit a budeme se věnovat jí.. ale na akce jezdit budeme to si piš ))
|
11111
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:42
- Nahlásit
Neesi:
já vím, že spolu nesouvisí. Jenom LGL způsobuje aritmie, které srdíčku moc nepomáhají
spíš jsme fakt doufala, že skončíme jenom u toho LGL syndromu a nic dalšího se už nenajde.
Vím to ani ne týden, takže jsme z toho ještě taková trochu mimo no. Nechci házet flintu do žita, mohli jsm etaky dopadnout mnohem hůř...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:56
- Nahlásit
11111
Nechci házet flintu do žita, mohli jsm etaky dopadnout mnohem hůř...
Na flintu do obilí je vždycky času dost.No tak si nastavíš krmný režim podle minimální zátěže,protože obezita to zhoršuje a budete courat jako důchodci-hezky pomalu.A na doma si vymyslíš "pomalé hry"-jako:Najdi tašku s kouskem buřtíku,přines klíče,projdi tunelem pod židlema,vem cíp deky do tlamy a přikrej mne.........atd.Psi tyhle hry milují.
|
11111
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 20:11
- Nahlásit
Neessi:
však říkám, že nehážu flintu do žita )
zkusíme obedience, to by nás mohlo bavit a nemuselo by ho to tak zatěžovat ))
jinak tyhle hry taky vyzkoušíme. To hledání známe, akorát, že Benule je tank, co při hledání dokáže převracet židle a tak takže ho musíme ještě nějak zklidnit. Nějak nechce pochoipt, že nemůže dvě minuty lítat jak šus a pak se 5 minut vydýchávat... no snad dostane rozum, páč jinak nevím jak ho budu venčit ))
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:11
- Nahlásit
Houšková > A mohu se konkrétně zeptat o jaké čínské medicíně/preparátu se bavíme?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 19:57
- Nahlásit
Také tímto onemocněním trpím, zatím beru léky ale přemýšlím o zákroku, protože je to velmi nepříjemné a tachykardie příjde vždycky v nějméně vhodnou dobu. S věkem bohužel záchvatů bušení přibývá. Jsou četnější, delší a vysilující.
|