Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / už to zase začalo
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:20
- Nahlásit

sha cka ma

Mar
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 08:06
- Nahlásit

Garfield
noo, my používáme od lonska exspot - a tam se právě nezakousnou - čuchnou a rači samy vodejdou (jako ty klíšťata) - vydrží nám vždy 2 měsíce (i když tam píšou 1 měsíc) a klíště má až tak po 2 měsících a tejdnu dycky
a to fakt měl jenom 2x a bylo to pro mě upozornění,že už sem dlouho nekapala nemužu si ho vynachválit

Dines
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:06
- Nahlásit

janika
Chvilku? U mě teda trvalo snad půl roku, než se tu do mě lidi přestali navážet

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:56
- Nahlásit

Dines
No já to zkoušet nebudu...jen jsem hodila ten link Nevím jak to funguje, ale ten link je to prostě "emerická reklama"... takže třeba brát s notnou dávkou nadsázky Mě zaujal spíš ten článek samotnej...

Mika
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:05
- Nahlásit

Ja som dneska dávala môjmu štendovi premierovo spot - on. výskúšala som duowin pes sa pri tom ukazkovo vrtel, ale kedze som sikovna, verim ze to ma len tak, kam si s jazykom nedociahne. akurat sa mu to asi velmi nepacilo a tak sa potom s chrbtom suchal po celej podlahe, dostalo sa mu to aj za obojok, ktory som mu musela okamzite dat dole a potom sa snaz bez obojku ototcit psa, ktoreho sa de facto ani nemozes dotykat, kym to neuschne, nech sa nevala po podlahe... teraz lezi urazeny a cumi do blba kazdu chvilu ho kontrolujem ako posledna hysterka ale vazne sa bojim ze sa mu pri tom cirkuse nieco nedostalo na papulu alebo inam. no hruuuza nabuduce sa na to asi vykaslem a budem pouzivat klinceky vo vrecusku zavesenom na obojku

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání