| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:06
- Nahlásit
dejavu
bylo to nekde na Praze vychod
hele nebyly to Klánovice?
|
leosek
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:12
- Nahlásit
Jinak dík za ten kontakt na toho p.Sychru.Je fakt tak dobrý?
My kvůli té ploténce asi nic moc rehabilitovat nemůžem,ale ten bazén bude fajn.Jdu tam 8.4.Nejdřív ho doktor prohlídne,poslala jsem zprávu z toho Brna/Jaggy/ a pak snad něco doporučí.Ale pokud by byla šance někde blízko Prahy levnější,určitě bych to zkusila tam.Kamarádka to viděla v Anglii,páníček chodí okolo bazénu a pejsek si plave.Mají tam i nějaké pomůcky pro nechodící,protože tam mají i ochrnuté psy.Já bych se chtěla vyhnout té operaci.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 15:44
- Nahlásit
Mucholabka
Lidi jsou různá, vůbec nejde o reklamu. Diskue je o pomoci psům v nemoci. A nám ony čínské produkty zachránily psa od jisté smrti. V dobrém úmyslu jsem to navrhla. Protože např. na pohyb mají vynikající biokalcium. A když vám to zachrání psa od rakoviny, tak s nadšením se o to podělíte. A pak se najde nějaký šťoura (mucholapka), která ve všem vidí jen nějaké zlo. A to je mi líto.
|
leosek
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 17:10
- Nahlásit
Jestli bych mohla poprosi zaslat mi na mail něco víc o těch čínských produktech.t.pacesna@seznam.cz.Právě jsem objednala něco z Phytovetu.Dík
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 18:19
- Nahlásit
leosek
Jinak dík za ten kontakt na toho p.Sychru.Je fakt tak dobrý
Já osobně jsem s ním měla zkušnost jen jednu a velmi dobrou.Čuba měla růstový problémy a kulhala měsíce.Spravilo se to po jedný návštěvě,což může i nemusí být náhoda.Tož asi tak...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 18:36
- Nahlásit
pro všecky tady máte kontakt na pana Sychru:
Baranova 6,130 00 Praha 3,metro Flora / A /
tel: +420 222 713 290,kancelář 267 312 400,fax 271 736 087
|
evka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 17:51
- Nahlásit
Houšková
Nejsi sama....komu se nevěří, koukni na téma, které jsem založila : RAKOVINA A CO DÁL...
Tam mě určití lidé doslova kamenovali a dělali ze mě blbce s pochodující reklamou, taky mě to mrzí, protože jsem to myslela dobře a chtěla jsem jen upozornit na to, že s rakovinou se dá i úspěšně bojovat. Myslím, že můj pes je toho tím nejlepším důkazem, když přežil 11 měsíců a cítí se skvěle.
|