| Autor |
Zpráva |
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:47 - Změnil/a: Pardálka
- Nahlásit
Po dnešní návštěvě u veta (vyhlášeného a oblíbeného) jsem se rozhodla, že už nechci poslouchat řeči z pozice "my víme všechno", nechci nechat do svého psa cpát "všemocnou" chemii a nechci se se svým psem stát "profesionálním pacientem".
Nebrojím proti veterinární medicíně obecně, samozřejme medikamenty i zákroky mají svůj smysl, když jsou aplikovány nebo provedeny s rozvahou a v pravý čas. Ale někdy by stačilo přeci mnohem "míň..." Kdo byl někdy u opravdu dobrého homeopata asi bude vědět, jaký rozdíl v péči a přístupu mám na mysli...
Neznáte, prosím, někoho, kdo by zabýval nějakou alternativní léčbou psů? Moc díky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:50
- Nahlásit
Pardálka
vodpoledne ti dám foun na p. Sychru,sídlí u Flory,byla jsem s ním spokojená.Dělá hlavně koně a psy a i snad lidi
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:56
- Nahlásit
davidkova renata
oki, dikes;)
... a neznáš nějakou čarodějnici???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:08
- Nahlásit
Pardálka
a neznáš nějakou čarodějnici???
Neessi a jinak samo znám i jíný -)
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:42
- Nahlásit
Pardálka
Máš na mysli třá homeopatika?
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:17
- Nahlásit
bullvnouzi
jojo, třeba homeopatika... ale ne aby mi je někdo předepsal, aniž by psa viděl a něco si o něm poslechl znáš někoho?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:59
- Nahlásit
Pardálka
pan sychra je tu každou středu sám,ale není problém se ním domluvit na nějakej čas,
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 15:05
- Nahlásit
Pardálka
Odkud jsi? Můj vet dělá homeo (Praha 9) Posledně jsem u něj s kašlem prodebatovala asi 20 minut
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 15:11
- Nahlásit
Pardálka
třeba tady:
http://www.trojskykun.com/
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 15:51
- Nahlásit
Mar
Tak přesně to jsem chtěla napsat. MVDr. Simona Müllerová z Trojského koně.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 15:52
- Nahlásit
bullvnouzi
Přesně tak, Simonu jsem chtěla taky doporučit, i když já ju moc nemusím, ale na tohle je dobrá, tohle žere
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 15:54
- Nahlásit
do AA vetu dochází pan Juřička- homeopat(snad mu nekomolím jméno tedy),údajně dost dobrý.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 18:24
- Nahlásit
Pardálka
Nevím od kud jste ale já chodím k paní veterinířce Švaříčkové v Lukách u Jihlavy.Je to výborná homeopatka.Dělá přednášky na školách.A ani není vůbec drahá.Jezdí za ní lidi s docela daleka.Je opravdu dobrá homeopatka.
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 19:33
- Nahlásit
želva
ahoj;) na sychru mi dala telefen davídkovoj, diky;)
blanulinka1
... a muze s mi, prosim, poslat kontakt na be.a.st@centrum.cz? Diky
Mar bullvnouzi reneeska
díky!!!!!
žanda
o tom jsme dnes odpoledne taky slyšela a dokonce vyfasovala kontakt
Ada
jsem z prahy a nemám problém s pohybem po praze a okolí, ale jihalva - to je trochu z ruky;) ale díky.
všem moc s Pardálem děkujem!!!!!
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 00:36
- Nahlásit
Pardálka
další možnosti léčby zvířat a lidí jsou čínské produkty, zasílají se na dobírku na základě popisu nemoci. Tato léčba je velmi účinná a naprosto bez chemikálií, účinnější než homeopatika.
můj mail pro případné zájemce- houskova.j@atlas.cz
|
leosek
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:23
- Nahlásit
davidkova renata
Jsem nový člen ,mám psa.
|
leosek
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:29
- Nahlásit
Je to dobrý ,funguje to.Takže mám labradora 11letého.V posl měsíci má potíže s kulháním,byli jsme na vyšetření v Brně.Dg.krční 6-7.obratel,blbá plotýnka,zvažují operaci.Bereme Nutradyl a Gelacan fast.To kulhání vcelku jde,operace se bojím.
Budeme chodit na rehabilitace v bazenu do Animal clinic v Praze.Četla jsem o nějakém p.Sychrovi,třeba by nám taky mohl pomoct.Můžete mi,prosím,poslat telefon na toho pána?Díky,T.Pačesná
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:55
- Nahlásit
leosek
jestli ti do tý doby nic nikdo nenapíše,tak já ti pak napíšu až otevře po 13 hodině,mám ho 10 metrů vod sebe
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:21
- Nahlásit
Houšková
Reklamu neberem.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:26
- Nahlásit
leosek-prsím tě písní mi víc o tom bazenu.máme podobný problém-už zase kulháme a máme plavat-ale pes je tedy neplavec.....do bazénu by třeba šel.......
|
martnov
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:53
- Nahlásit
Neznáte nějakého homeopata z Ostravy nebo okolí?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:06
- Nahlásit
leosek
přidávám se k dotazu s žandou,mi vodu milujeme,ale když je zima,tak ho do vody tahat nebudu že jo?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:13 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Pardálka
http://www.symed.cz/
http://ing-tomas-sychra-symed.takeit.cz/?85196
tam mas i pracovni dobu, adresu a spojeni
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:16
- Nahlásit
leosek
ještě chceš toho pana Sychru?Tady máš link
http://www.symed.cz/
želva
žanda
prsím tě písní mi víc o tom bazenu
Holky to je na konečná tramvaje na Bílé hoře,Animalclinic(želva ví,je to nad jízdárnou co byly obrany cca 150metrů).Ovšem je to veeelmi drahá klinika,pochybuju,že to třá pro želvu bude cenově dostupný.
http://www.animalclinic.cz/
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:33
- Nahlásit
davidková renata- lepší tedy vybudovat vlastní bazén,jo? )
našla jsem na netu,kde to je atd.............ale neumim si to !plavání" představit,slyším toto prvně,že to existuje i u nás (možná proto,že to člověk nepotřeboval). Ale pokud píšeš, že je to finančně rujnující,tak nevím, s naší vete dietou a následnou léčbou toho kulhání jsem už skoro zbankrotovaná.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:42
- Nahlásit
žanda
lepší tedy vybudovat vlastní bazén,jo?
Asi tak ale zkus tam brnknout,já když tam byla naposled,teprv to chystali na provoz,takže nevim...jen soudim podle ostatních cen...děs !!!Maj to myslím jen tady a možná ještě jedna klinika v Praze,nevim ale kde,mám dojem,že jsem to někde četla.By mě samotnou zajímalo,kolik to koštuje
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:45
- Nahlásit
davidkova renata
vim o miste za prahou, kde ten psi bazen uz jede, kdyby byl zajem
|
leosek
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:52
- Nahlásit
Kde je ten bazen za Prahou,taky tuším,že to bude dost fin.náročné.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:01
- Nahlásit
leosek
tak koukam, ze uz na tech puvodnich strankach to neni, tak to bud zrusili nebo presunuli, poptam se a kdyz najdu, dam to sem
bylo to nekde na Praze vychod
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:04
- Nahlásit
hm,tak jdu koupit nafukovací bazém a hodím mu ho na balkon )
|