Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / První hárání??
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Džuska
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 18:39
- Nahlásit

blanulinka1
Kelly
No Wenduš si ich sama od seba nedáva dole, problém je skôr v tom, že si odtial velmi rada vyťahuje tú vložku ktorú celú rozcupuje alebo prípadne zožere Ale najhoršie je to, že v noci sa jej samé dajú dole keď sa tak premiestňuje (plazí) po posteli. Musím jej kúpiť lepšie, pevnejšie...nemáte nejaké osvedčené??? My máme tie od trixie.

Gerda
achjoo poteší...

Kelly
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 18:55
- Nahlásit

Džuska

No my jsme měli vipetku, která nosila dětské kalhotky. Ale ve zverimexu ti určitě poradí, které kalhotky jsou pevnější.

Dana01
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 21:04 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit

Tak povahově se zatím nemění, jen to čůrání je jak u psa místo u fenky - teď to má ráno tak na pětkrát po celé zahradě a začal nám takový čirý výtok...ale jinak vypadá spokojeně. Chodíme do lesa, kde třeba celý venčení nikoho nepotkáme, takže pak nemám možnost kontrolovat reakce psů. Ale před domem nám zatím davy nenocují

Houšková
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 19:42
- Nahlásit

Dana01
Hlavně je si třeba dávat pozor, kolem 10-12 dne hárání (i to je trochu individuální) mají feny sami tendenci utéci za nějakým psem. A je úplně jedno jestli široko daleko není žádný pes. Byla bych velmi opatrná a raději na vodítku. Je lepší pes na vodítku, než ztracený, nebo přejetý, nebo čekající štěňata s neznámým a hlavně je ještě na štěňata velmi mladá.

kiny
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 19:31 - Změnil/a: kiny
- Nahlásit

myslíte si, že když je už 15. den od začátku hárání a fena (NO) nemá už asi dva nebo tři dny žádnej výtok bezpečný pouštět ji z vodítka a chodit na cvičák? se mi to zdá nějak brzo, naposledy, když hárala trvalo to skoro 3 týdny

Petra Vé
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2009 20:33
- Nahlásit

Zdravím, jsem tu nová. Mám fenku pyrenejského horského psa, dneska začala poprvé hárat, tak jsme z toho obě trochu v šoku. Chci se zeptat, jestli je normální, že to moje tele lítá po zahradě od plotu k plotu a štěká na všechno, co kolem projde, případně projede? Přijde mi, jako by se bála. Povel ticho naprosto ignoruje. Osobně by mi ten její štěkot ani nevadil, ale sousedé...

arwen
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2009 21:37
- Nahlásit

Petra Vé
jaké chování je normální a typické pro mladou dívku, co dostane první menstruaci??? Všechno je možná, naše čuba zase chodila s ocasem vztyčeným hodně vysoko a už zdálky řvala, kdo je tady šéfová. Jakmile dohárala byla zase jako ovečka, s každým kamarád.

Petra Vé
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 07:25
- Nahlásit

arwen
Děkuji. Včera jsem radši oběhla sousedy a poprosila je o pár dní tolerance. Psici jsem přestěhovala na noc domů, kde řvala, jen co zaslechla nějaký vzdálený štěkot. Ona je sama o sobě dost uštěkaná, ale co teď vyvádí, tak to je o nervy. :-D

Synus
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:26
- Nahlásit

Ahoj,pesanka mi začala poprvé hárat,zatím psům moc nevoní,což nás údajně brzy čeká,ale mám takový dotázek.Stalo se někomu u feny,že když si olizuje ta místa tak potom jakoby mlaská a vrže zubama?Když krvácí,jakože pár kapek jde ven,tak potom se olizuje hrozně vrže zubama a jakoby překusuje,nevím proč to dělá,říkám si jestli ji nemůže něco bolet.A když třeba čůrá,tak jak si dřepne a vypouští,tak TO má jaksi povysunuté a vypadá to ještě větší.Nikdy jsem fenu neměla,vždycky psi,tak nevím jak to má v reálu probíhat ani vypadat.Nemůže mít nějaký zánět nebo něco,co ja vím...prosím podělte se o zkušenosti.

Fena
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 20:44
- Nahlásit

Ahoj,
mám roční fenku malého knírače a při hárání je v klidu , ale každou hodinu až dvě začne zničeho nic knučet a polehává , tak jsem se chtěl zeptat jestli je to normální,
předem děkuji za odpověd

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 21:13
- Nahlásit

Synus
Jistě. Bývá to napuchlé. To není nic divného. A vrzání zubama nevím, nicméně s nimi mlátí hormóny, tak dělají leccos nezvyklého. Včetně vylizování moči - vlastní i cizí.

Valkyra9
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 22:23
- Nahlásit

Ahojte,
doufám, že se sem po letech někdo podívá a odpoví ;)
Prosím o info. Odjela jsem na delší pracovní stáž a naše holčina jako na potvoru začala v den odjezdu hárat. S sebou ji vzít nemůžu, hlídá přítel. Snad dá, taťka, pozor a nebudou štěňátka... Ale to je jiná. Zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenosti s falešnou březostí u prvního hárání? To by nám totiž ještě chybělo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 09:42
- Nahlásit

Valkyra9
Zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenosti s falešnou březostí u prvního hárání? To by nám totiž ještě chybělo
byla nejhorší ze všech ))))))))

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 11:23
- Nahlásit

Valkyra9
holky falešku neměly

zbrnd
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 11:39
- Nahlásit

Odjela jsem na delší pracovní stáž a naše holčina jako na potvoru začala v den odjezdu hárat. S sebou ji vzít nemůžu, hlídá přítel. Snad dá, taťka, pozor a nebudou štěňátka...
----------------
Tak je to dospělej člověk ne? By mohl mít rozum a udržet se ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2014 09:22
- Nahlásit

Valkyra9
nase fena nikdy falesku nemela, ale co meli nasi selmii, mela falesku vzdycky, ale nastesti dost mirnej prubeh a nesmeli sme ji nechavat piskaci hracky

erzyka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 17:44
- Nahlásit

dobry den mam doma 9 a pul mesicni fenku labradora a s pochvi ji de zluty slaby vytok tak bych se chtela zeptat cim to muze byt dekuji moc

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání