| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:49
- Nahlásit
jako kolem tech 8-10 by mely bejt postaveny, pak, az zacne prezubovat, zse padnou, az "doprezubi" zase se postavi. Bud v KLIDU
a esli chces, muzes davat treba Gelacan puppy nebo nejakou kloub. vyzivu, abys mela klidnejsi spani (treba jako to delam ja )
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:53
- Nahlásit
Mar
Zase mu spadly Jsem chudák.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:55
- Nahlásit
Mar
Já přešla z Puriny na Artemis a spadly mu Tak uvažuju, že zase přejdu. Ale kámošce spadly i u Puriny. A nepřezubuje a je mu.. uá, už jedenáct týdnů, je to možný????
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:57
- Nahlásit
OK, tak kdy přezubujou???
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:01
- Nahlásit
EngieB
afa prezubovala od 3,25 mesice do 5 mesice cca (jakzoe prezubila si za tejden a ten zbytek sem cekala na 2xP1
ale je to ruzny - pes od psa
Gelacan mam - dybys chtela
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:07
- Nahlásit
Mar
No on nemá problém s kloubama, myslím, že mu spíš chybí vápník, ne? Se na to asi vykašlu a vrátím se k Proplance Ach jo.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:14
- Nahlásit
EngieB
jestli je to malina, tak se podívej JAK stojí uši rodičům a sourozencům, klapouchá malina není žádná vzácnost.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:27
- Nahlásit
Sali
No normálně jim stojí a sourozenci nevím. Oni se mu postavili celkem brzo, ale pak jedno spadlo a druhý tak jako klape. Mám vyměnit granule? Nebo jen přidat trošku vápníku? Zase vím, že granule bývají převápněný, to bych taky nechtěla. Asi si ty psy už budu kupovat dospělý
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:29
- Nahlásit
Sali
Jako mě se klapouchý líbí a vzhledem k tomu, že ho asi ani uchovňovat nebudu, tak proč ne, že
Ale chci, aby měl všecko nejlepší!!!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:41
- Nahlásit
EngieB
no v uchu je chrupavka bo co ,tze mi rekli,ze kloubni vyzivu mam dat . .. afa ma taky mekky porad este .....
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:55
- Nahlásit
Mar
Aha. Tož to jsi mě dostala. Jdu k veterináři. Oni si stejně myslím, že jsem magor, tak jim to akorát potvrdím
Já kloubní mám pro kika na ty jeho slavný prstý.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 17:18
- Nahlásit
Tak znovu otevírám toto téma.
Tomáš měl uši delší dobu v pořádku, ale opět má na jednom uchu díru. Tentokrát to naštěstí nekrvácí (zatím), jen je tam prostě díra.
Už se mu to takhle udělalo cca před rokem a pomohl obyč Framykoin.
Teď se ke mně dostlal sprej Aureomycin violet. Šel by na tohle použít?
K veterináři už s tímto nechci (byla jsem tam kvůli tomu už x-krát, vyzkoušeli jsme x věcí a výsledek minimální), prostě trpí na to, na co spousta psů stejného plemene. Co jsem četla jinde, tak hodně lidí na to používá nějaké náplasti napuštěné nějakou léčivou látkou, ale to u nás nehrozí. Uši jsem mu lepila dřív a měl z těch náplastí potom boláky.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 17:21
- Nahlásit
pawLINka
nevím jaký uši má Tomáš, ale Rokynovi na díru v uchu pomohla "blbá" kalciovka. Nechceš to zkusit?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 17:39
- Nahlásit
Ještě foto:
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 19:41
- Nahlásit
pawLINka
nojo, pani musela jít na manikůru před focením
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:34
- Nahlásit
Pumpa
nojo, pani musela jít na manikůru před focením
Vypni se
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 21:35
- Nahlásit
jinak tedy, pan malopes Tomáš má velmi nepěkné uši, já to měla u labradora a pomohlo mi vydezinfikovat a následně popaplat tim zeleným brajglem, teď si dop.dele nemůžu zpomenout jak se to menuje... :blbápumpa:
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 21:46
- Nahlásit
Pumpa
Novikov? Vždyť to je desinfekce...
Ale ten vysušuje, ne? Aby to pak nepraskalo pořád...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 21:51
- Nahlásit
pawLINka
jo je jako dezinfekce, jenomže ten blp se s těma prasklinama stihnul většinou ještě vyválet, takže jsem to musela vyčistit a zaplácat. Nevim, mýmu to docela pomohlo... v zimě jsem to mazala hodně sádlem nebo Jánským olejem, ale v létě novikovem.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 22:01
- Nahlásit
Pumpa
Aha, aha. Ten doma mám, ale právě jsem nevěděla, jestli je dobrý to vysušovat.
Můžu to ale zkusit. Jen doufám, že mě nesežere, pač to děsně štípe.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 22:03
- Nahlásit
pawLINka
jo a pak mně budeš bít...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 22:05
- Nahlásit
Pumpa
Pak už nebudu mít čím, pač mě sežere, né?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 22:08
- Nahlásit
pawLINka
Ty máš šimpanza?
|
andulicka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 23:06
- Nahlásit
Ty konečky obouchané - většinou nemoc chladových aglutininů, nebo jiná vaskulitida (třeba alergie na krmivo)...kupírovat většinou pomůže - proč ne...trocha bolesti pro dlouhý bezbolestný život...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 23:26
- Nahlásit
andulicka
Kupírování jsem tehdy před 4 lety zavrhla... Mělo to moc proti...
A teď je psovi 9 let, tak už do toho nepůjdu určitě.
|