Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Zánět močového měchýře???
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:55
- Nahlásit

Ahoj,
tak zase mam pocit, ze se moji Sandulce neco deje.
Je to cca mesic, co mela zanet delohy a nasledne podstoupila kastraci.

Dnes jsem si vsimla, ze se casteji cisti a kdyz jsem o tom premyslela, uvedomila jsem si, ze minuly tyden v sobotu kdyz jsem ji kartacovala, tak z ni odtekaly kapicky. Myslela jsem si ze jde o vodu (venku bylo po desti), ale pak si sedla a pod ni bylo vlhko a hned na to se zacala cistit - i zem pod sebou.
Dnes to same. Opravdu nejde o vodu, protoze celkove to tak nejak "divne" smrdi. Ne jako uplne cpava moc, ale tak nejak "pocurane".
Zadny vytok nema, cura i kadi normalne bez znamek krve, chut k zradlu ma velkou jako vzdy, chovani je taky normalni.

Co to muze byt? Zanet mocaku? Nachlazeni??
Diky moc za nazory

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:05
- Nahlásit

nika00
U nekterych fenek se po kastraci stava, ze zacnou trpet inkontinenci - proste samovolnym unikem moci. Treba to je ono, zajdi kazdopadne za vetem.

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:11
- Nahlásit

Fifi
jezis... jenom to ne
chuderka mala....jako neni to porad..ale sem tam proste...
na vet muzu az o vikendu...

a cim se to zapricini? proste jen tak? nebo nejakym "nesetrnym" operacnim "hmatem"?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:21
- Nahlásit

nika00
Procti si starsi diskuse - treba TADY TUHLE , kde vet ke konci popisuje priciny inkontinence. Ale snad to nebude vas pripad.

nika00
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 09:32
- Nahlásit

zadne dalsi podobne zkusenosti?

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 09:35
- Nahlásit

nika00
teta kdysi nechala kastrovat svyho psa (mel problemy i s prostatou) a od te doby kdykoliv vstal nebo udelal prudsi pohyb zanechaval kapicky moce...nosil pak doma plinku...

nika00
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 10:10
- Nahlásit

Orry
ja to postrehla kdyz sem sandul cesala..a prejela ji tim kartacem nahore po zadech smer na zadek a ty jeji sukynky...napadlo me i ze ji to mohlo lechtat...ale to je asi pitomost...
no a vcera ji nikdo nic nedelal...jen lezela (bohuzel na gauci) a najednou se zacla lizat a mela trosku mokrou tu "sukynku"

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání