| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:33
- Nahlásit
Fifi
nám se ta kost taky nezdála divná, proto jí dostali..... ale je fakt, že byla zaletovaná v igeliťáku ( doba trvanlivosti byla ještě několik měsíců a výroby týden před podáním)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:35
- Nahlásit
blanulinka1
tak si ho považuj ... ségra kupuje porcovaný a balený, protože nemá poblíž klasického řezníka
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:37
- Nahlásit
brut
to si považuju Navíc jsou moc příjemní, on i jeho manželka. Vždycky dovede poradit jaký maso... Ale jdu tam pro deset deka šunky a táhnu od tam pět kilo masa
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:43
- Nahlásit
blanulinka1
jsem jednou ( asi tak tři roky zpět) poslala synka pro kousek masa( řezník byl jen přes ulici)..... dostal cedulku s přesným názvem a gramáží. Po téměř hodině se vrátil a přinesl několik maličkých balíčků masa. Po rozbalení jsem málem dostala infarkt..... od každého druhu tam byla tak maximálně půl porce.... prý to po mně nepřečetl a tak nakoupil od všeho trochu .... po pár dnech jsem šla sama pro to dané maso a řezník se mně ptal, nač jsem potřebovala ty kousky
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:51
- Nahlásit
brut
tak to je hustýýýýýý Co jsi s tím dělala? Hehe tak to mě fakt pobavilo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:57
- Nahlásit
blanulinka1
to co šlo jsem zkombinovala dohromady ( třeba do segedýnu, na čínu) a ostatní udělala zvlášť
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:23
- Nahlásit
brut
takže jste měli nakonec k obědu každej jiný jídlo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:24
- Nahlásit
blanulinka1
tak nějak....
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:49
- Nahlásit
Tak mě tak napadá, že ten můj malej týranej chudáček už dlouho žádnou nohu nedostal
Se hned z oběda stavím u řezníka...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:50
- Nahlásit
blanulinka1
mě Gary po kostech teda neslzí, páč u něj je to záležitost několika minut... já mám spíš strach, že bude blejt, bo ten dobytek polyká takový kusy, že to žaludek po nějaké době vrací horem zpět
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:52
- Nahlásit
Mel
já mám spíš strach, že bude blejt, bo ten dobytek polyká takový kusy, že to žaludek po nějaké době vrací horem zpět
tak v něčem si sou s berrym dost podobní
hele,my nemáme řezníka áchjó jednoho teda jo,ale ten je kus pěšky a zavírá asive 4 - takže jakoby nebyl
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:55
- Nahlásit
Mel
o kusech a blití mi povídej ..... Martin vzal Bruta ráno na procházku a pesánek si našel "větvičku", během chvilky jí zpucoval na třísky a nějaké samo slupl, jen dorazili domů, tak vyblil snad i to, co měl včera k snídani Denyně do pelechu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:26
- Nahlásit
Mar
hele, ale vepřový nožičky prodávaj i balený v delvitě...
Jinak já zase sháním nějakýho řezníka, co by mi prodal i hovězí kosti - takový ty ohromný. U nás byl dřív mega Julius Meinl, tam si bourali maso sami a tak kosti byly (a bordel z nich pak taky), ale teď z toho udělali Hypernovu a vůbec všechno maso stojí za houby, natož chtít po nich nějaký kosti
brut
tak to jsem ráda, že nemám sama takovýho "kreténa"
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:28
- Nahlásit
Mel
haha tak to zase my máme zverák,gde maj ty mega kosti....
já kupuju nejmenší - ale ten vul to opravdu sežere tyjo!
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:31
- Nahlásit
Mar
no, já právě ty kosti nekupuju, po tom, co se brut po tom otrávil Brut.... navíc je to dost drahý, my měli ty mega kosti asi za pětku a Gary z toho měl tejden vánoce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:31
- Nahlásit
Mel
neboj, je nás víc
Ty kupuješ hovězí kosti? Já je mám od řezníka zadara....teda ty veliké. Bohužel, o žádném v okolí tvé práce nebo bydlení nevím..... ségra taky shání nějakého, abych jí nemusela vozit kosti a maso od nás
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:31 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Mel
počki - ják jako "otrávil"?
děcka nestrašte mě! jednu právě te´d už třetí den cupuje
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:32
- Nahlásit
Mar
si to přečti na předchozí straně
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:32
- Nahlásit
Mel
a co Plus? - ty Plusácký řeznictví nejsou špatný... teda aspoň u nás. Kupuju tam vepř.nožky, hlavy a jiné pochutiny.
a k tomu co psala Brut - ta otrava - myslíte, že ty sušené ňamky z vetamixu jsou teda bezpečné? Právě jsem s příští zásilkou masa chtěla nějaké objednat...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:33
- Nahlásit
brut
panebože! hele a to byly takový ty vakuově balený nebo kusovky?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:36
- Nahlásit
Mar
byla letovaná v igeliťáku a fakt se to rozpoznat nedalo ( krásně voněla a ani na pohled jí nic nebylo)
Ketrin
já nevím, ale poučená už nic takového nekupuju
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:38
- Nahlásit
brut
aby se člověk bál jim cokoliv dát
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:39 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
brut
jo,tak my kupujem vakuový,jakýsi cosi značka - ani nevim, aledělaj všecko - plíce, kosti, maso, atd..tyjo,ale teda fakt je tadle poslední co měl, potom,co sem si od tebe řpečetla
ten muj měl chudák dycky takovou smulu na všecko, že dyby se měl eště otrávit z kosti - bože..
tady je vidět,ale tu přední stranu vyfocenou nemám
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:46
- Nahlásit
brut
tak až někdy pojedeš zas do hospůdky, tak bys mi mohla třeba přivézt, pokud bys neměla nějaké lítání...
Mar
jj, to jsem mu taky kupovala - resp. přítel. Ale fakt mi to přijde zbytečný tahání peněz z lidí, prostě čerstvý od řezníka mi přijde lepší, než vakuovaný ze zveráku....
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:49
- Nahlásit
Mel
no to určitě - akurát nemáme toho řezíka no
nejblíž je spar, tesco - kousíček dál hypernova - ale nikde to tam nemaj - do těch menších (billa, plus, atd...) bych musela jezdit někam asi na kraje Brna bo tak. to f centru nemám.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:56
- Nahlásit
Mar
vypadá to stejně...na obalu byl myslím pes...teda jeho hlava
Ketrin
taky si říkám...beru jen z krámu pro lidi, tam to prochází veterinární kontrolou
Mel
pokud se přihlásíš, abych na to nezapomněla, tak určitě .... budu si brát nějakou do mraáku, tak kdyžtak přivezu zmrazenou
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 11:06
- Nahlásit
brut
to nevim,ale je to zelený - ta přední strana...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 11:12
- Nahlásit
Mar
si myslím, že je to jedno, jak mi potvrdil vet, tak Brut ani Bali nebyli první, kterým se tohle stalo .... takže i kdyby tam bylo zlato, tak mně to nesmí přes práh
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 11:13
- Nahlásit
brut
bomba... tak já šeptám Garymu do ouška, že jestli bude v neděli na závodech šikovnej, tak dostane kostičku
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 11:18
- Nahlásit
brut
týjo,tak ještě že to vím! už to kupovat nebudu!
|