Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Vepřové nožky - syrové x vařené ?
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:33
- Nahlásit

Fifi
nám se ta kost taky nezdála divná, proto jí dostali..... ale je fakt, že byla zaletovaná v igeliťáku ( doba trvanlivosti byla ještě několik měsíců a výroby týden před podáním)

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:35
- Nahlásit

blanulinka1
tak si ho považuj ... ségra kupuje porcovaný a balený, protože nemá poblíž klasického řezníka

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:37
- Nahlásit

brut
to si považuju Navíc jsou moc příjemní, on i jeho manželka. Vždycky dovede poradit jaký maso... Ale jdu tam pro deset deka šunky a táhnu od tam pět kilo masa

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:43
- Nahlásit

blanulinka1
jsem jednou ( asi tak tři roky zpět) poslala synka pro kousek masa( řezník byl jen přes ulici)..... dostal cedulku s přesným názvem a gramáží. Po téměř hodině se vrátil a přinesl několik maličkých balíčků masa. Po rozbalení jsem málem dostala infarkt..... od každého druhu tam byla tak maximálně půl porce.... prý to po mně nepřečetl a tak nakoupil od všeho trochu .... po pár dnech jsem šla sama pro to dané maso a řezník se mně ptal, nač jsem potřebovala ty kousky

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:51
- Nahlásit

brut
tak to je hustýýýýýý Co jsi s tím dělala? Hehe tak to mě fakt pobavilo

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:57
- Nahlásit

blanulinka1
to co šlo jsem zkombinovala dohromady ( třeba do segedýnu, na čínu) a ostatní udělala zvlášť

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:23
- Nahlásit

brut
takže jste měli nakonec k obědu každej jiný jídlo

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:24
- Nahlásit

blanulinka1
tak nějak....

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:49
- Nahlásit

Tak mě tak napadá, že ten můj malej týranej chudáček už dlouho žádnou nohu nedostal
Se hned z oběda stavím u řezníka...

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:50
- Nahlásit

blanulinka1
mě Gary po kostech teda neslzí, páč u něj je to záležitost několika minut... já mám spíš strach, že bude blejt, bo ten dobytek polyká takový kusy, že to žaludek po nějaké době vrací horem zpět

Mar
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:52
- Nahlásit

Mel
já mám spíš strach, že bude blejt, bo ten dobytek polyká takový kusy, že to žaludek po nějaké době vrací horem zpět
tak v něčem si sou s berrym dost podobní
hele,my nemáme řezníka áchjó jednoho teda jo,ale ten je kus pěšky a zavírá asive 4 - takže jakoby nebyl

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:55
- Nahlásit

Mel
o kusech a blití mi povídej ..... Martin vzal Bruta ráno na procházku a pesánek si našel "větvičku", během chvilky jí zpucoval na třísky a nějaké samo slupl, jen dorazili domů, tak vyblil snad i to, co měl včera k snídani Denyně do pelechu

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:26
- Nahlásit

Mar
hele, ale vepřový nožičky prodávaj i balený v delvitě...
Jinak já zase sháním nějakýho řezníka, co by mi prodal i hovězí kosti - takový ty ohromný. U nás byl dřív mega Julius Meinl, tam si bourali maso sami a tak kosti byly (a bordel z nich pak taky), ale teď z toho udělali Hypernovu a vůbec všechno maso stojí za houby, natož chtít po nich nějaký kosti

brut
tak to jsem ráda, že nemám sama takovýho "kreténa"

Mar
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:28
- Nahlásit

Mel
haha tak to zase my máme zverák,gde maj ty mega kosti....

já kupuju nejmenší - ale ten vul to opravdu sežere tyjo!

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:31
- Nahlásit

Mar
no, já právě ty kosti nekupuju, po tom, co se brut po tom otrávil Brut.... navíc je to dost drahý, my měli ty mega kosti asi za pětku a Gary z toho měl tejden vánoce

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:31
- Nahlásit

Mel
neboj, je nás víc
Ty kupuješ hovězí kosti? Já je mám od řezníka zadara....teda ty veliké. Bohužel, o žádném v okolí tvé práce nebo bydlení nevím..... ségra taky shání nějakého, abych jí nemusela vozit kosti a maso od nás

Mar
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:31 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

Mel
počki - ják jako "otrávil"?
děcka nestrašte mě! jednu právě te´d už třetí den cupuje

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:32
- Nahlásit

Mar
si to přečti na předchozí straně

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:32
- Nahlásit

Mel
a co Plus? - ty Plusácký řeznictví nejsou špatný... teda aspoň u nás. Kupuju tam vepř.nožky, hlavy a jiné pochutiny.
a k tomu co psala Brut - ta otrava - myslíte, že ty sušené ňamky z vetamixu jsou teda bezpečné? Právě jsem s příští zásilkou masa chtěla nějaké objednat...

Mar
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:33
- Nahlásit

brut
panebože! hele a to byly takový ty vakuově balený nebo kusovky?

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:36
- Nahlásit

Mar
byla letovaná v igeliťáku a fakt se to rozpoznat nedalo ( krásně voněla a ani na pohled jí nic nebylo)

Ketrin
já nevím, ale poučená už nic takového nekupuju

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:38
- Nahlásit

brut
aby se člověk bál jim cokoliv dát

Mar
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:39 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

brut
jo,tak my kupujem vakuový,jakýsi cosi značka - ani nevim, aledělaj všecko - plíce, kosti, maso, atd..tyjo,ale teda fakt je tadle poslední co měl, potom,co sem si od tebe řpečetla
ten muj měl chudák dycky takovou smulu na všecko, že dyby se měl eště otrávit z kosti - bože..

tady je vidět,ale tu přední stranu vyfocenou nemám

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:46
- Nahlásit

brut
tak až někdy pojedeš zas do hospůdky, tak bys mi mohla třeba přivézt, pokud bys neměla nějaké lítání...

Mar
jj, to jsem mu taky kupovala - resp. přítel. Ale fakt mi to přijde zbytečný tahání peněz z lidí, prostě čerstvý od řezníka mi přijde lepší, než vakuovaný ze zveráku....

Mar
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:49
- Nahlásit

Mel
no to určitě - akurát nemáme toho řezíka no
nejblíž je spar, tesco - kousíček dál hypernova - ale nikde to tam nemaj - do těch menších (billa, plus, atd...) bych musela jezdit někam asi na kraje Brna bo tak. to f centru nemám.....

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:56
- Nahlásit

Mar
vypadá to stejně...na obalu byl myslím pes...teda jeho hlava

Ketrin
taky si říkám...beru jen z krámu pro lidi, tam to prochází veterinární kontrolou

Mel
pokud se přihlásíš, abych na to nezapomněla, tak určitě .... budu si brát nějakou do mraáku, tak kdyžtak přivezu zmrazenou

Mar
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 11:06
- Nahlásit

brut
to nevim,ale je to zelený - ta přední strana...

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 11:12
- Nahlásit

Mar
si myslím, že je to jedno, jak mi potvrdil vet, tak Brut ani Bali nebyli první, kterým se tohle stalo .... takže i kdyby tam bylo zlato, tak mně to nesmí přes práh

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 11:13
- Nahlásit

brut
bomba... tak já šeptám Garymu do ouška, že jestli bude v neděli na závodech šikovnej, tak dostane kostičku

Mar
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 11:18
- Nahlásit

brut
týjo,tak ještě že to vím! už to kupovat nebudu!

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání