| Autor |
Zpráva |
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:46 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Mar
med mi pes nesežere
...úplně ho chápu, já ho taky nežeru . Zato můj pejs se po něm může utlouct. Byl teďka dost nemocnej, tak jsem zakoupila v krámě z biopotravinama maliníkovej světlej med a ten mu fakt jel, mě se taky zdál mnohem lepší, než ten běžný tmavý, který znám.
Myslím ale, že takový dobrý světlý med, se dá pořídit přímo od včelaře a bude to rozhodně finančně mnohem výhodnější než ten, který jsem koupila já (150gr za 65,-)
|
venda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:52
- Nahlásit
maixnerova
takže mně pes med taky nežere, teda pokud jí naleju lžičkou jitrocelový sirup do tlamy, to ho spolkne a pak tu lžičku pěkně oblíže, ale musim to do ní nalejt, sama se do toho nepustí
ovšem - musim hlásit, že dva dny jitroceového sirupu zabraly!!! rýma se zlepšuje, i když je venku tak hnusně
ilustrační foto:
|
kiny
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:26
- Nahlásit
bych šla radši k tomu veterináři, když se ji to vrátilo, aby se z toho nestal nějakej zápal plic nebo nějakej chronickej kašel, je to pár měsíců co byla u nás v kraji epidemie psincovýho kašle všichni psi co byli nemocný brali antibiotika, aby se jim to prý neusadit na plicích a aby se taky ta epidemie přestala šířit, náš pejsek to naštěstí nechyt, ale co vím tak těm nemocným dávali hodně vit. C, jitrocelovej sirup a dělali jim "parní lázně", aby se jim uvolnili dýchací cesty
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:54
- Nahlásit
To jsem ráda, že se to tu řeší, říkala jsem si, jestli nejsem praštěná, když mi fenka začala kýchat a já hned přemýšlela, jestli máme jet k veterináři nebo ne ... Tak jsem to tu pročíhla, dneska dostala med a moc jí chutnal, ještě se zítra stavím pro to céčko a asi vezmu i ten sirup a snad to taky vyléčíme.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 22:06
- Nahlásit
venda
tak, to je moc dobře a jinak je v pohodě?
|
hofikos
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 09:45
- Nahlásit
mně čubís dnes chlemtala čerstvě odstředěnou šťávu z mrkve
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:08
- Nahlásit
Já se tady trochu přiživím na tématu. Moje feňule už asi 14 dnů dělá nosem děsný zvuky (chrápání, pískání, "cvakání"). Ptala jsem se veta, říkal, že to může být rýma nebo alergie. Zkusila jsem jí dávat jitrocelovo-echinaceový sirup a protichřipkový čaj, ale nijak moc to s tím nehlo. Začala to dělat tak nějak jak začalo být chladno. Nevím čím by to mohlo být, ale přitom venku v zimě to nedělá, jen v pokoji a hlavně když leží. Nevíte čím by to mohlo být?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:11
- Nahlásit
Jassica
A nemáte suchej vzduch? Teď jak se topí... To není na dýchání nic moc ani u lidí....
|