Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Dvakrát naočkovaná kombinace
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 15:59
- Nahlásit

Vikula
Ted orávě nově stačí očkovat až když vyprší doba platnosti vakciny (takže u některých po roce, u některých po třech letech...)

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 16:21
- Nahlásit

Vikula
ale podle zákona stejně musíme na očkování každý rok?

Dokud se nezmeni propozice vystav a podobnych akci (snad to nekomu z poradatelu uz v hlave blikne), tak pokud se chces zucastnit, maji vetsinou klasickou veticku o rocnim ockovani proti vztekline bez ohledu na ucinnost vakcinace.
Pokud na akce nechodis, muze ti to byt sumak a ockovani dat az po trech letech. Ovsem vychcanost (jak jinak to nazvat) tveho veta nema chybu. Je to logicke, kdyz ti 3 roky nebude ockovat psa, unika mu vydelek, tak si to nauctuje tri v jednom. Zkus se poptat jinde.

Vikula
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 17:08
- Nahlásit

Teď právě uvažuju jestli změním veterináře, ale mám celkem chuť si zajít k tomu našemu a na dané téma si trochu podiskutovat.Třeba měl jenom špatné informace

Cesmina
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 17:16
- Nahlásit

Nobivac Rabies měl účinnost 3 roky dávno před změnou zákona - vím to od naší vetky...

No takze kdyz tim mam psa ockovaneho minuly rok v breznu, tak by mohlo stacit dopsat jen datum dalsi vakcinace. Jsem zvedava, jestli mi to projde.

Jinak na doktory jsem kvuli ockovani taky nastvana. Kdyz jsem si vzala Berta z utulku a sla jsem na ockovani, tak pan doktor misto vztekliny uprednostnil trojkombinaci, ktera se mela za 14 dnu preockovat a pak teprve vzteklinu. Holt chtela jsem psa naockovat, tak mi ho naockoval. Ale kdyby nekoho pokousal, tak by se urcite ptali me, proc se neockoval prva na vzteklinu. Navic o trojkombinaci nepadlo ani slovo, az mu ji pichl.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání