| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 23:23
- Nahlásit
Jance
taky stirani zubniho kamene , granule stírají zubní kámen ??
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 00:17
- Nahlásit
mac1
granule stírají zubní kámen ??
to nevíš?
ale jen ty v 15 kg baleni...proste ho celym pytlem vezmes pres tlamu a je setreno
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 00:21
- Nahlásit
fatdog
hele a co si granule delat sam? kupovat cerstvy produkty z kafilerky a normalne to doma mlit.....ani se to nemusi granulovat a mylim, ze to vyjde super levne...no ne??
A je na to nějaký recept a dá se to dlouhodobě uschovávat ?
Bych to o víkendu zkusil a sklep mám taky velkej
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:53
- Nahlásit
Jance
Já kupuju goldence taky Nutram Sensitive Stomach a je super... Ale jak říkají všichni ostatní, hodně záleží, co kterýmu psovi sedne...
|
fosilia
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:19
- Nahlásit
Treba verit tym co dokazu textom a obrazkom na obale naznacit ze prave toto krmivo je naj pre Labradora.
Eukanuba Labrador retriever a RC Labrador retriever 30.
Skuste sa pozriet na jednotlive analyzy oboch krmiv a zistite, ze tu nieco nesedi. Asi pod slovom Labrador si kazdy vyrobca mysli svoje.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:30
- Nahlásit
benda2
A je na to nějaký recept a dá se to dlouhodobě uschovávat ?
Bych to o víkendu zkusil a sklep mám taky velkej
recept je libovolnej, kvalitu dosáhneš vždy vyšší )))) lepší to nechat na slunku, at se aspon trochu piblizis kvalitou tomu, na co jsou nasi psi zvykli ))
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:54
- Nahlásit
fatdog
proste ho celym pytlem vezmes pres tlamu a je setreno, ale nesetřu jim takhle i zuby ? Ale co, namočím jim granulky , takže zuby potřebovat nebudou a je to
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:40
- Nahlásit
fatdog
mac1
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:02
- Nahlásit
Možná už tahle diskuze není aktuální, ale já mám taky labradora a zkušenost uplne opačnou..zkoušeli jsme Acanu, Purinu a nejvíc ze všeho mu chutná Royal Canin Breed Labrador Retriever Junior..všichni tu píšete, že RC je pouze reklamní trik, ale moje veterinářka i paní v obchodě se jednohlasně shodly, že je to stejně (možná i víc) kvalitní krmivo jako ostatní superpremiovky a cena vyjde v podstatě stejně, rozdíl možná 50 Kč...jak už tu kdosi řekl, každýmu psovi asi vyhovuje něco jinýho a já bych nekoukala pouze na cenu a reklamu..
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:27
- Nahlásit
ja kupuju trainer...a muzu rict ze super a navic cena se taky da
|