| Autor |
Zpráva |
evka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2007 16:47
- Nahlásit
Sylva
A proč se nemá dávat česnek? S těmi bramborami, to je pravda, vet mě vždycky říkal, že jsou pro ně těžké a nestráví je, teď tady u nás jsou v granulých velice často. Já už tomu nerozumím, to je jak u lidí, např. káva, že je škodlivá a teď všude čtu, že je proti rakovině a vajíčka to samý, nejdříve jsou strašně nebezpezný, kvůli cholesterolu a už jsem slyšela od doktora, že je to zas jinak. Připadá mě, že je to, jak se jim to hodí...
|
evka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2007 16:49
- Nahlásit
A co syrový kuřecí nebo krůtí, krmíte s ním někdo? Je OK?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2007 18:54
- Nahlásit
evka
Ja krmim syrove hovezi, kureci, kruti, jatra, drstky zelene atd.. Cesnek davam taky, kdyz varim praseci pajsl, vzdy do vyvaru par strouzku.. Korenovou zeleninu zasyrova nastrouhanou, kysany zeli, nasekany spareny koprivy, spenat apod...
|
evka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2007 19:24
- Nahlásit
Fifi
Také se dříve nedoporučovalo kyselý, a právě na rakovinu je dobré kýselé zelí, naši psi zbožńujou kyselý okurky. Prý jsou taky super rajčata. Teď objenávám ještě nějaké vitamíny a antitoxidanty, pesan toho bude brát...až mám z toho v hlavě maglajz. Nechci to zakřiknout, ale mám jednu nadějnou zprávu.UŽ NEMÁ KREV V MOČI !!! Prolejvám ho ještě Aloe vera -berry nectar (asi 3 týdny), velkejma dávkama.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 11:07
- Nahlásit
evka
tak to je výborná zpráva, přeji Vám, ať už je to s pejskem jen a jen lepší
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 13:43
- Nahlásit
evka
tak to je skvělé
|
evka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 17:32
- Nahlásit
Monty
mac1
Díky za podporu. Neradovala jsem se však dlouho, trvalo to jen 3 dny.Už ji tam zas má, včera docela dost a dneska jen trošku, ach jo, asi jsem to vážně zakřikla Ale nevzáme to, bojujem!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 17:36
- Nahlásit
evka
snad se to zase zlepší, naděje umírá poslední. Tak hodně sil pro Vás i pro pejska
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2007 12:59
- Nahlásit
evka
Vzpomínej co přijímal než se mu krev zas spustila. Ať vysleduješ čemu se vyhýbat.
Se všema potravinama je to asi stejný: vše obsahuje látky škodlivé, ale i prospěšné. Nic se nemá přehánět a taky nejni každý tělo stejný. Některýmu škodí to, co jinému vyhovuje. Psi jsou různě degenerovaní, čili jednoznačné pravidlo krmení se těžko najde.
Před syrovým kuřecím mě nejvíc varoval kamoš z labin veter. ústavu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2007 15:08
- Nahlásit
Sylva
Před syrovým kuřecím mě nejvíc varoval kamoš z labin veter. ústavu.
A duvod?
|
evka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 21:54
- Nahlásit
Vypadá to, nadějně, pes močí normálním proudem a úplně bez krve. Přesně po 10 dnech užívání, je to až neuvěřitelné, se úplně změnil, je veselý, hraje si, hlídá,běhá, prostě vypadá zdravě. Věřím, že boj vyhrajeme. Mám velkou radost, díky všem, kreří nám drželi palce.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 22:45
- Nahlásit
evka
Budeme s Montíkem držet palce i nadále, ať je pesanovi čím dál tím lépe
|