| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 11:35
- Nahlásit
a ještě jsem mu to dávala do dvou denních dávek - aby neměl tolik naráz....
Až do té doby, než přibral a sám si řek, že mu stačí krmit jednou. (je to vybíravka nicmoc žravec).
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 09:01
- Nahlásit
Tak to my máme zase opačný problém,mám taky labíka s PP a od mala byl takovej baculetej,no prostě krásný labík,má teda mohutnou hlavu (barva černá),ikdyž teda musím přiznat že před tím jedním rokem byl docela vyžraný,ale vždy měl dost pohybu a dnes mu je 2 a půl roku a je z něj krásný mohutný pes,není tlustý,má svaly a rysy,ale jelikož labíci jsou mohutní psi a ten náš má ještě fakt mohutnou hlavu,tak někteří lajci si bohužel myslí že pes je tlustý nejlépe jak říkají ten je pořádnej :/
Váží 4okg takže myslím že to je norma.... nebo néééé
Na výstavy nechodíme,protože jsem na to psa nechtěla ;)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 09:05
- Nahlásit
OPI
To je normální problém standartních labradorů -často lidem připadají tlustí,ale labrador má být "udělaný",takže pokud má hmatatelný žebra,znatelnej přechod v tříslech a 40 kg,tak je v pohodě. Náš Sam má 37 a taky někomu může přijít tlustej
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 09:22
- Nahlásit
No žebra má hmatatelný,fakt je v poho
Ne veterině mu říkají že má hlavu jak starosta
Je to mazel a přiznám že i rozmazlený,ale tak hrozné to není,navíc od ´toho je máme aby jsme je milovali ;)
akorát chudák měl špatnou socializaci tak je vrčoun na jiné velké psi ale také to dělá to že je na flexině,je to můj první pes a byla jsem málo důsledná na přivolání
Vyrůstal na vsi a teď půl roku bydlíme v Praze,ale pohybu má od mala dosti ;)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 09:26
- Nahlásit
OPI
Ježiš takovej mladej pes,tak s ním něco dělej,to se dá ještě všechno změnit! Nevím,kde bydlíš a jaký máš možnosti,ale můžu ti doporučit cvičák pro retrívry v Kolodějích,holky by tě s ním naučili pracovat. Přece nebude labrouš chodit celý život na flexe a vrčet na psi! To by byla věčná škoda!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 09:41
- Nahlásit
OPI
jojo, taky můžu Koloděje jen doporučit, chodím tam sice s teď už 5měsíčním štěndem, ale učíme se oba. Občas jsou s námi se štěňaty i páníčci s dospělýma nevycválanýma výrostkama a taky je u nich vidět pomalu změna....v což jsem ani nevěřila, když jsem je tam viděla na začátku
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 09:52
- Nahlásit
no já vím že to je škoda,on je celkem ovladatelný,ale problém je i ve mě že se ho bojím pustit aby se nezaběhnul,kord tady v Praze
Bohužel s cvičákem to je složité,páč páníček je celý den v práci a já nemám auto abych se s ním tam dostala a v mhd v životě nejel
jako se štěnětem jsem s ním byla na cvičáku jendou,ale tam na vsi no to byl děs
od té doby jsme se cvičili sami,ale pravda je že to je asi i trochu takový samorost,ikdyž nějaký výcvik má,ale jsem zastánce toho že pes který neuposlechne na povel tak na volno být nemá,vím že to je moje chyba že jsem byla málo důsledná,ale jak jsem již psala tak on nijak nestrádá na pohybu,chodím s ním na dlouhé procházky,jezdíme na chatu kde má velkou zahradu,vím že mu to nevynahradí pohyb na volno,ale nemůžu pustit takového tajtrlíka na volno
|