| Autor |
Zpráva |
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 23:17
- Nahlásit
archie
ja to vidim tak, ze on tu prapricinu problemu uz davno vy*.
Ale zmena stravy mu evidentne robi dobre - mozno by stalo za uvahu pri nej zotrvat.
(Inac, ja som nasim obom psom pravidelne vytahovala zo zadneho konca igelitove sacky .)
|
archie
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 17:42
- Nahlásit
Maixneruško, jak to tak čtu, taky to nemáš jednoduchý , ale zase jsem se fakt zasmála, jen doufám, že to nepřečte ten můj pejsan, aby si nevzal mustr...ikdyž na blbosti si stačí sám, že. Co se mu spravilo trávení tou dietou, tak je fakt pažravej... Nový jeho nápad nyní je, že v minulém životě byl červotoč a tak teď ožírá nový dřevěný botník.
No samozřejmě kolík v exkrementech zatím nic, i když si říkám, že má možná Bela pravdu, jelikož z mé 17-ti leté dcery vypadlo, že ona mu exkrementy už dááávno nezkoumá, jelikož je to hnusný Ach pubertoooooooooooo
Je mi fajn, že si s vámi můžu pokecat a taky se zasmát. Mějte se!!!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 18:14
- Nahlásit
archie
Nový jeho nápad nyní je, že v minulém životě byl červotoč a tak teď ožírá nový dřevěný botník.
nebo bobr, hlavně, že mu šikulkovi chutná... .
Měj se moc krásně a užij si krásný , ničím a nikým nerušený víkend se svými dvěma puberty
Těším se příště , Šárka
|
archie
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 18:57 - Změnil/a: archie
- Nahlásit
Šári, měj se taky hezky a moc díky za psychickou podporu, fajn se s Tebou povídá. I Tobě hezký a příjemný víkend!
P.S. Bobr to nebude, nemá rád plavání a ve vodě si smočí tak akorát přední packy, vážně to vypadá spíš na červotoče aaaa nebo na atypického bobra suchomila
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:45 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
archie
ahoj Archie, tak co nového u hlodavého suchomila zelného?
|
archie
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:05
- Nahlásit
Ahoj Šári, tak pro zatím, vše při starém...ale vlastně ne, hlodavý suchomil zelný mmch nádherné členění savců slyšel , jak se domlouváme s vetem na očkování, takže si pro jistotu pořídil rýmu a kudy chodí tudy kýchá a okatě předvádí, že v tomto stavu ho v žádném případě nemůžeme očkovat Jelikož toto předváděl celou zimu, tak dostává med a nikdo na něj nebere ohledy. no v nejhorším oočkujeme jen mladšího a tenhle tomu na týden ujde, ale nic mu říkat nebudu. Jen je u nás děsnej problém, jelikož každá vakcinace je velký problém, oba mi totiž otíkají a suchomil zelný ještě zvrací, tak je to i pro mě dost stresující záležitost. Takže už dávám Zyrtec, půlku denně, a pak ještě Degan. No drž nám palce, ve čtvrtek jdeme na to.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:13
- Nahlásit
to víš, že budu moc držet palce, nemůže to být druhem vakcíny?
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?phrase=o%E8 kov%E1n%ED&searchType=0&where=1&forum=0&sDay=5&sMo nth=12&sYear=2004&eDay=23&eMonth=4&eYear=2007&post erName=&action=search&searchGo=1
tady jsou témata s podobným obsahem...
|
archie
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:21
- Nahlásit
Díky moc, jdu číst.
Jinak my už máme asi 4 druh vakcíny, a pořád hledáme a nenalézáme
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:28
- Nahlásit
Úplně dole, je téma Očkování a alergie...
jinak zítra večer jedem na očkování my, jestli chceš, poptám se naší vet. na její názor, jezdíme tam už spoustu let a vůbec mi to nebude blbý... je už něco mezi dobrou známou a rodinnou lékařkou . Pokud budeš chtít, napiš mi na grafika9@volny.cz podrobnosti (teda značku vakcíny, kombinaci, problémy atd) a já to zítra přetlumočím.
|
archie
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:22
- Nahlásit
Šári, mejlík je na cestě a moc!!! děkuju!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:24
- Nahlásit
archie
už dorazil ... hned si ho pročtu...
|
RenataL
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 22:01
- Nahlásit
pořád hledáme a nenalézáme
Ono to nemusí být jen vakcínou. Někdy prostě imunitní systém nefunguje jak má, ale autoimunní reakce nebo pylové prachové apod. alergie se u pejsanů moc nesledují. Na pšíkání stačí i prach. Není to o čistotě, ve městě to jde snadno, mám u zvěrstva stejný problém permanentně (pes i kočka). Když je toho moc, úšpěšně řešíme bylinkovým sirupem pulmostatem. Normálně je na kašel, ale slušně zabírá i na alergie.
|
sima530
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2015 22:10
- Nahlásit
ahoj potřebuji rychlou odpověď
muj pes americky stafortčírsky terier spolkl maly nafukovaci balonek a nemame zeli nemame nic co mam delat vyloučí se to sama panikařim nechci aby odešla navždy:'(
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2015 06:00
- Nahlásit
sima 530
jak to dopaflo? ja bych volala veterinare s nejakou pohotovosti. balonek by moh snadno jako napr igelit ci guma ze dpodaru zauzlovat streva
|