| Autor |
Zpráva |
wensday
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:11
- Nahlásit
blanulinka1
neee. neblázni, to se pesovi normálně navaluje... je to laryngitida
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:15
- Nahlásit
říkám, že nechci strašit, ale tak nějak mě to napadlo...Je to klidně možné, ty příznaky jsou celkem podobné...Ale ani já, ani ty nemůžeme vědět...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:23
- Nahlásit
blanulinko, v každém případě jsem se na vete objednala, doma mu ještě prolezu krk sama- na veterině se on trošku "bojí",(od slova bojový pes- hihi),tak abych už sama věděla. díky.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:24
- Nahlásit
......................i když si myslím,že to bude nějaká viroza-kamarádka co spolu denně venčíme mají zase průjem, a taky zvrací-a pes jí spíš kašle, než chrchlá...........ted mi volala.....tak že to chytil asi ejden od ruhého,kakat asi teprve začneme.....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:26
- Nahlásit
jasně, já jen, že jak sem řekla vetovi do telefonu příznaky , že myslím, že má něco zapíchlýho v krku, hned řek, že je to ta viroza...... jas¨ně že diagnistiku na dálku dělat nemůžem nikdo
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:43
- Nahlásit
žanda
no hlavně ať je zdravej co nejrychleji a je to "jen" ta viroza...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 07:42
- Nahlásit
...............tak je to "jen" nějaká viroza. Dostal antibitika, nějaké prášky na snížení otoků v krku a jitrocelový sirup. Klid na lůžku ) Ten kupodivu zatím docela dodržoval. V pátek jdeme na kontrolu.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:35
- Nahlásit
žanda
Ten kupodivu zatím docela dodržoval
to by me zajimalo, jak to delas ....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:37
- Nahlásit
Jiříkovo, hihi- no rád se válí na měkkém-tak jsem mu dala měkkounkou deku na kanape-ale asi mu fakt nebylo moc dobře, při rychlejšm pohybu kašlal- prý ten šílenej zvuk je kašel ))...tak asi pochopil,že když lítat nebude, bude kašlat méně.......
|