| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:00
- Nahlásit
Anu
ono nejde jen o risk.Ale já jsem strašně nerozhodná a přítel toho využívá.Ví,že pokud mě nepodpoří,tak do toho nepůjdu.
Pravda je,že díky mojí nerozhodnosti,bysme asi Ebynku neměli.POdle Zdendy ani děti
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:05
- Nahlásit
abby
Ale já jsem strašně nerozhodná a přítel toho využívá.Ví,že pokud mě nepodpoří,tak do toho nepůjdu.
jestli to není trošičku chyba a to nemyslim nijak ve zlém,ale např.o těch granulích se vážně konkrétně mi dvě bavíme dost dlouho....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:09 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Anu
Helčo,já si nekoupím sama ani boty.-).Jsem v tomhle hrozná.Když není se mnou,tak to řešíme po telefonu.
Naštěstí se ve většině se Zdendou shodnem,ale pokud ne,tak mám problém.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:16
- Nahlásit
abby
Helčo,já si nekoupím sama ani boty.Vážně.Jsem v tomhle hrozná.Když není se mnou,tak to řešíme po telefonu.
tak to jsem nevěděla,že teda až tak.No někomu to vyhovuje,taky znám takové páry.Já jsem asi moc samostatná a soběstačná na to abych si nedokázala stát za svým rozhodnutí a potřebovala chlapa k životu i v takových věcech jako ty např.uvádíš koupy bot.Ale proč ne,jak řikám,každý z nás je jiný Každopádně momentálne se nejedná jen o tebe a o Zdendu ale i toho psa a pokud má nějaký problém tak bych se to vážně snažila vyřešit změnou značky...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:26 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Anu
S těma botama,já tam prostě stojím a říkám si,potřebuju je,nepotřebuju.Zavolám Zdendovi a on řekne kup si je.Vlastně ani nevím,proč to dělám,protože mi nikdy neřekl,ať si to nekupuju.Tohle dělám spíš ze zvyku.A kdyby se mi něco opravdu líbilo a on řekl ne,tak si to koupím.Ale to se nestane.
Věci kolem Abby řešíme společně.Je to náš pes.Pořídili jsme si ho dohromady.A v tom,co se jí týká,si nedovolím sama rozhodnout.On taky ne.Jen musím bt příště důraznější a víc si stát za svým.Myslím si,že se zlepšuju
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:31
- Nahlásit
abby
Tenhle vztah je na jednu stranu naprosto úžasnej a na druhou strašněj průser.
láska je vždycky jeden velký průser......zní to krásně.Já chodila s bývalem klukem taky od 3táku přes 6let,ale stejně to do takového stádia nedošlo a tak to nemělo cenu.Opět ten rozhodující krok jsem udělala já,on mě jen ve všem poslouchal a to se mi po pár letech přestalo líbit.Já byla ta která měla všechno na bedrech a o všechno se starala....
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:34
- Nahlásit
abby
až si přečteš toho meila tak dej vědět a já to taky smažu a napiš na něj.je na Anubisovi.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:36
- Nahlásit
Anu
Ona jakákoli závislost je průser
U nás to není tak,že by jeden o všem rozhodoval.Prostě se snažíme dohodnout.Úplně stejně to platí u Zdenka.Taky se se mnou radí a pokud nejsme za jedno,tak to neudělá.Naštěstí se skoro ve všem shodneme.A v důležitých věcech na 99,9%.
Vlastně jen s Abby máme trochu problémy.A já jsem trdlo,že mě nebaví se dohadovat (jeho taky ne),tak to vzdám.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:38
- Nahlásit
abby
máš toho meila?
tak zase Abby nemáte tak dlouho,třeba se sehrajete ještě i v tomhle.....až přijdou děti a tak, tak se teprve uvidí
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:55
- Nahlásit
abby: takový věci jsme ještě nezažila a teď to máme s Michalem jasné - Beru je jeho, Arleen moje, další pes do rodiny bude jeho a dle jeho výběru, čtvrtý bude můj.....myslím si že je to tak dobré, pes má jen jednoho páníka a nemá v tom guláš a hlavně se nemusím bát, že mám toho druhého pes raději. radíme se,a le rozhodnutí je vždy na tom, čí je to pes..... finance máme samo taky rozdělené a ani jeden nesnášíme nákupy, takže se měsíc bavíme o tom, jak musíme jít koupit boty, protože nemáme co nosit a většinou to u toho zůstane.... teď mi to příjde takové směšné.....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:01
- Nahlásit
Kreis
další pes do rodiny bude jeho a dle jeho výběru, čtvrtý bude můj..... jééééééé )))) my už 4. mít nebudem a všici psi jsou moji a další bude prý jedině Alešův prej s PP
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:03
- Nahlásit
wensday
Kreis
já osobně si taky myslím,že není špatný když o tom rozhoduje jen jeden-myslím v těch vážných věcech.neumím si představit se dohadovat co mu dávat žrát,jaký obojek co bude cvičit atd...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:10
- Nahlásit
Anu
Tak,co bude cvičit,neřeším.To by neuměla nic
Ale jestli ji kastruju nebo ne,to řešíme spolu.Stejně tak bych jí nekoupila růžovej obojek,protože s tím by mě vyhodil a asi by se styděl Peníze máme společný
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:13
- Nahlásit
abby
o.k.měj se a pozdravuj ho doktora.
PS.Mi měli taky peníze společný a na moje a na tvoje jsme si nehráli.Akorát ten pes byl od začátku můj a auto bylo od začátku moje.... respektive oboje bylo pořízeno už společně ale starala jsem se o to já.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:14
- Nahlásit
Anu
Tak ona je Abby psaná na něj.Občas toho lituju
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:22
- Nahlásit
Anu
no, já jsem asi jako ty... život mě naučil, ráda si rozhoduju o věcech sama dřív z nutnosti a ted si to jinak nedovedu představit
abby
to chce ještě jednoho Tvýho psa, nooooooo
|
abby
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:32
- Nahlásit
Kreis
takový věci jsme ještě nezažila a teď to máme s Michalem jasné
Nevím,jestli jsi četla,co jsem psala Anu a pak to vymazala.
wensday
A to já jsem ráda,že jsme na to dva a já se mám o koho opřít.A já jsem hroznej snílek a optimista,takže mě musí někdo držet při zemi
Pes je fázi řešení.Prej koupíme enciklopedii psů.Jsem zvědavá
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:35 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
vidím, že jste se pěkně rozjely u mého voňavého problému, to je dobře, sama mám radost... jen tak naokraj (né, žeby to bylo důležité) Sára celé dopoledne ani odpoledne už nekajdila. Teď mi to hlásil zbytek rodiny, který je z důvodů pololetních prázdnin doma... Jinak Anu vím, že jsi mně postrádala (cha, cha..) ale i kdyby ne, tak sem jdu, když mám čas, chuť, nebo se potřebuju zasmát tvým hláškám, nebo poradit.. škoda, že jsi mé tehdejší vysvětlení pochopila jinak... nevzdám se našeho imaginárního přátelství i kdyby čert na koze jel...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:35
- Nahlásit
abby
a to já se taky můžu o Aleše opřít, ale je jasný, že co se týká psů, rozhoduju já teda jako jestli ještě dalšího, to se musím dycky radit
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:36
- Nahlásit
wensday: Michal chce taky s PP Já mu to respektuju, souhlasit s tím úpně nemusím, hlavně když se teď koukám do Olomouckýho útulku, každýho toho psa bych si vzala kolik jich bude opravdu netuším, buď příjdou postupně, nebo možná všechny, i když te´d mám co dělat s Beru a Ar dohromady, kor když Ar ještě neumí chodit pořádně na vodítka a Beru chce za každou cenu nakrýt....Mít 4 tak nevím nevím.....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:37 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
wensday
co se týká psů, rozhoduju já
No jo ty psí matko.Budu si muset vzít příklad
A rovnou zodpovědně prohlašuji,že další pes je s PP.Kamenujte mě
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:39
- Nahlásit
abby: taky nevím....
u mě je rozhodování si o věcech samozřejmost, k tomu mě vždycky vedli rodiče.....a mě se to líbí, někdy se kvůli tomu s barkým hádáma a kámoš mi řekl, že by s,menou nevydržel, bo sem moc samostatná.....ale prostě nesnesu pocit, že jsem na někom závislá....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:42
- Nahlásit
Kreis
vy budete mít baráček, bude útulek ?????????
abby
nebudem Tě kamenovat, já taky chtěla hnědou labinu s PP na výstavy a kuli povaze a zdraví a vůbec.... a ted máme tohoto miláka Avouša kousavou chobotnicu
|
abby
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:42
- Nahlásit
Kreis
Takže jsi to nečetla.Tím pádem nevíš,jak jsem to tady vysvětlovala a já se už o tom nechci bavit
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:50
- Nahlásit
wensday: To bych tak možná chtěla já, Michal bude proti....si myslím, ale určo nechci víc psů než kolik budu schopná zvládnout, dát jim dostatek pozornosti, času, pohybu.....Hlavně útulkáči josudost žárlivý a náročný na pozornost, tea myslím si že víc, než psi které jsou od štěňat i nikdy jim nikdo neublížil.....a taky jsou problémovi, chce se jim individuálně věnovat.....Uvidíme jak to vůbec zvládnu se svým prvním psem
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:53
- Nahlásit
Kreis
Hlavně útulkáči josudost žárlivý a náročný na pozornost hihi, to mluvíš o Avě, která mě furt šťouchá a sahá na mě tlapou, když hladím holky, že jo
já myslela klasickej útulek, to by se ti nelíbilo ????
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 16:01
- Nahlásit
wensday: a ty si myslíš že bych byla schopná, já se svou povahou každého hajzla neodprásknout na místě, nezabít každýho debila co mi psa vrátí a ještě k tomu ty hafány dát do rukou cizím lidem, co se o ně budou určitě špatně starat????
jinak to mluvím o Berušce, která se objeví vždy když sáhnu na cizího psa a o Arleen, která vrčí na Sáru když se s ní mazlím
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 16:02
- Nahlásit
Kreis
no jo, no
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 16:05
- Nahlásit
wensday: Když já bych je všechny milovala a nesměla bych mít ani jendoho psa vlastního....nedokážu si to ani představit, s každým spem bych se loučila v slzách.....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 16:10
- Nahlásit
Kreis
Já myslím,že to se člověk musí naučit.
|