Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / bachovy esence?????
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2015 16:05
- Nahlásit

michna
fungujou, správně namíchané a hlavně je třeba u podávání pouštět něco vod J.S.Bacha, skákat na levý noze a myslet na hladovějící v Africe!

michna
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2015 13:14
- Nahlásit

zbrnd

tohle mi nedelej

Lu777
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2016 14:05
- Nahlásit

Dobrý den všem,

S Bachovými esencemi mám tak výbornou zkušenost, že jsem se jimi začala před 5 leti zabývat profesionálně. Míchám směsi na míru jak pro lidi, tak pro zvířata.
Rozhodně to není tak, že po využívání lahvičky je zvíře tam kde bylo před užíváním. To by byl člověk na jejich užívání závislý napořád. Výhoda Bachovek je právě to, že řeší příčinu a tím je zvíře nebo člověk nemusí brát pořád. Řeší např. stres u citlivých zvířat, které čekají na páníčka půl dne.... strach z hluku... žárlivost pokud je doma více zvířat... neklid při cestování... agresivitu… příprava na stěhování, porod, návštěvu veterináře, operaci a další změny... vynucování si pozornosti od páníčka nebo naopak odtahování se a sklon se uzavírat… atd. Tím má samozřejmě vliv také na zdraví zvířete, protože hodně nemocí je způsobeno přímo nebo nepřímo psychickým stavem.
Nejde o výtažky, ale o bioenergetickou medicínu, tedy není třeba brát pořád a výborné je, že lze kombinovat s jakoukoli další terapií. V esenci je uzamknutá energie rostlin, která umí zharmonizovat určitou stránku psychiky.
Příklad: zvíře, které bylo vždy bojácné, teď je problém akutnější a už ho to limituje a hodně stresuje... po první lahvičce esencí se strach zmírní, při druhé nebo třetí hodně poklesne... u sebe to při užívání Bachovek můžeme pozorovat tak, že pak už nám jen běží hlavou myšlenka "tohle mi vadí", ale není tam u toho ta emoce (uvnitř je klid). Nakonec zmizí i tahle myšlenka a je to už jen vzpomínka, že to tak bývalo.
Důležité je: mít dobrého terapeuta, který umí sestavit směs na míru (nekupovat předmíchané směsi nebo pouze krizovou esenci, je to jako u všech terapií, role zkušeného terapeuta je nezastupitelná, směs musí sedět tomu danému zvířeti). A nepřerušovat terapii předčasně, jinak se zpracuje pouze část problému.
Rychlost účínku závisí na tom jak citlivé je zvíře a také jak starý problém se řeší.
Výsledky jsou výborné. Míchala jsem pro psy, koně, kočky. Bachovky se přidají do pití nebo do jídla, užití je velmi jednoduché.
Kontakt na mě najdete na bachovkypraha.cz Po písemné konzultaci lze směs na míru také zaslat poštou.

Všem chovatelům držím palce!

michna
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2016 08:24
- Nahlásit

Nejde o výtažky, ale o bioenergetickou medicínu, tedy není třeba brát pořád a výborné je, že lze kombinovat s jakoukoli další terapií. V esenci je uzamknutá energie rostlin, která umí zharmonizovat určitou stránku psychiky.

tohle jako myslite smrtelne vazne?

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:18
- Nahlásit

michna
fungujou.
mám vyzkoušeno u psa i u sebe.
je to takové tekuté homeopatikum

zbrnd
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:32
- Nahlásit

žandafungujou.
mám vyzkoušeno u psa i u sebe.

rozhodně, mi zas funguje třikrát zdrávasmarijá, pak se štípnu do šourku a vykadím těsně vedle mísy, funguje mi to bezvaně, co to dělám, úplně jsem se zbavil stresů vzniklých komunikací s jemeny!

michna
tohle jako myslite smrtelne vazne?
hele nedělej si z tý oidbornice bžundu nebo Tě znásilním psychoenergetickým přenosem kombinovaným s fyziomateriální degradací čakry.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:46 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Lu777
S Bachovými esencemi mám tak výbornou zkušenost, že jsem se jimi začala před 5 leti zabývat profesionálně.
To je ofšem úžasné, kolyk lydí jste již stačyla napályt?

Míchám směsi na míru jak pro lidi, tak pro zvířata.
Opravdu? Tak schválně, má míra je 185cm, co biste my namýchala?

Výhoda Bachovek je právě to, že řeší příčinu a tím je zvíře nebo člověk nemusí brát pořád.
Což znamená po překladu do češtyna jako co?

Řeší např. stres u citlivých zvířat, které čekají na páníčka půl dne.... strach z hluku... žárlivost pokud je doma více zvířat... neklid při cestování... agresivitu… příprava na stěhování, porod, návštěvu veterináře, operaci a další změny... vynucování si pozornosti od páníčka nebo naopak odtahování se a sklon se uzavírat… atd
Já jsem slyšel, že když to soused vedle dával svýmu psu Valdovi, ten se naučyl dokonce mluvyt? Je to možný?

V esenci je uzamknutá energie rostlin, která umí zharmonizovat určitou stránku psychiky.
To je účasné, byste nevěřila, ale kámoš zas umí z prázdný ruky vytáhnout deset karet.

Příklad: zvíře, které bylo vždy bojácné, teď je problém akutnější a už ho to limituje a hodně stresuje... po první lahvičce esencí se strach zmírní, při druhé nebo třetí hodně poklesne... u sebe to při užívání Bachovek můžeme pozorovat tak, že pak už nám jen běží hlavou myšlenka "tohle mi vadí", ale není tam u toho ta emoce (uvnitř je klid).Jooo? Takže vadí nám to, ale bez emoce. Jasný...no hele mě blbci moc nevaděj, takže v klídku.

Důležité je: mít dobrého terapeuta, který umí sestavit směs na míru (nekupovat předmíchané směsi nebo pouze krizovou esenci, je to jako u všech terapií, role zkušeného terapeuta je nezastupitelná, směs musí sedět tomu danému zvířeti). A nepřerušovat terapii předčasně, jinak se zpracuje pouze část problému.
Jak Vás čtu, jak jste chytrá, jsem si jist, že kdybych Vás viděl, chtěl bych mít s Vámi takový to...spojení...no znáte to ne? Myslím to no duchovní spojení jakože samosebou. Na vyšší úrovni samosebou, třeba na stole nebo tak něco.

Po písemné konzultaci lze směs na míru také zaslat poštou.
Tak to je boží...hele tak to zkonzultujem rocnou, řekněte mi, co mám sníst, napište adresu a až z toho vytvořím tu směs tak Vám ji pošlu poštou. OK?

Jsem koukal na Váš web a skoro stejnej měla jedna čarodějnice, to je ale náhodička co?

žanda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 09:05
- Nahlásit

zbrnd
abych řekla pravdu, moc nechápu styl tvého humoru
a já hledám vtěch přírodních věcech to lepší.
holt každej máme jinej pohled na ten boží svět.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 10:57 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

žanda
abych řekla pravdu, moc nechápu styl tvého humoru
To se nedá nic dělat. Já zas dříve nechápal, jak bytosti jako ta, co se zde prezentuje jako profi míchačka bachovek mohou se "slogany", které zde i na svém webu prezentuje, uspět. nyní to už delší dobu chápu a je to samo že jeden z důvodů proč tak nafoukaně a arogantně opovrhuji lidmi.

a já hledám vtěch přírodních věcech to lepší
To se nezlob, to je strašlivá fráze. "Přírodní věci" to je podobný marketingový žblept jako třeba přirozené chování .... samo vzniklo to asi s dobrým úmyslem ten pojem jen to bylo prostě hned ukradeno a je zneužíváno k vylhanému marketingu či rozšiřování neznalosti a tuposti.

Co fakt nepochopím je jak Tě coby osobu, která má zkušenosti se psy mohou nechat v "neopozici" ty žvásty, co tu ta míchačka vyprodukovala. Když už nic tak třeba: "Po písemné konzultaci lze směs na míru také zaslat poštou." ...fakt dost dobrý. Je mi prostě líto těch zvířat, jejichž majitelé se o ně neumí postarat a místo toho uvěří takovýmhle kravinám, popíší v mailu svůj problém a začnou ho řešit na míru namíchanými srajdami, co jim na základě toho popisu zašle zdejší míchačka-podnikavka. Na druhý straně klidně uznám, že míchačka zdejší je mi sympatická tím, že prostě umí .... je schopna vydělávat na blbosti druhých a snaží se...čímž svým způsobem prokazuje schopnost "přežít". Je to pozitivum oproti většině lidí, kteří jen čučí a poslouchají, co jim kdo nakecá. Jen bohužel to není pro dobro pejsků, spíše naopak, což mi dost vadí.

Přijde mi to dost podobné, jako bych nabízel třeba zpevňování ňader nebo prodlužování penisů na dálku ....zájemce by detailně popsal, co ho trápí a pak bych s ním v rámci telefonické seance focusoval místa problému a zajistil nápravu. Samozřejmě by nestačila jediná seance a výsledky by nebyly garantovány a rozhodně by se nedalo očekávat bůhvíco nicméně měl bych rozhodně spoustu spokojených zákazníků neb přeci když už dali tolik peněz tomu odborníkovi a strávili na těch seancích tolik času tak to prostě není možný, aby ten piňda nevypadal hned o kousek větší či ňadérka nezískala pocit větší pevnosti či objemnosti.

holt každej máme jinej pohled na ten boží svět.

to asi ano paní

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2016 12:04
- Nahlásit

zbrnd
nevím, co dělá !míchačka! jak si slečnu nazval, já na dálku nekupuju, šla jsem za svou homeopatkou a věc probrala osobně- a to nejen léčbu tohoto typu-
furt lepší než rvát do zvířat antihistaminika nebo kortikoidy, já mám dobrou zkušenost, ale asi i dobrýho homeopata.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2016 13:56 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

žandanevím, co dělá !míchačka! jak si slečnu nazval, já na dálku nekupuju, šla jsem za svou homeopatkou a věc probrala osobně- a to nejen léčbu tohoto typu
Tak nechapu. Co jsi tedy myslela výrokem:"fungujou"? Kdo/co funguje? Byla řeč o Bachovkách, takže ty, že fungujou? Na základě čeho konkrétního tak soudíš?

furt lepší než rvát do zvířat antihistaminika nebo kortikoidy, já mám dobrou zkušenost, ale asi i dobrýho homeopata.
antih. či kortikoidy nemusí být vždy horší variantou ..... nebo jo snad?

nevím, co dělá !míchačka!
já taky ne, reagoval jsem na to, co psala sama, že dělá ... to je špatně?

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2016 16:23
- Nahlásit

zbrnd
na základě čeho? neboť jsem je párkrát na něco měla,ted zrovna s nimi řeším cosi a zdá se, že opět se daří.
a pro mě fakt lepší si kápnout bachovky, než kortikoidy.........ale to je každého volba. jen když kordtikoidy pak nefungujou, co dál????a jak dlouho se můžou brát......aniž by se poškodilo něco jinýho........

Nicky
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2016 18:50
- Nahlásit

Upřímně zbrnd nechápu proti čemu brojíš. Každý má svůj vlastní rozum a pokud chce "léčit " psa tímto způsobem, proč ne? Pominu to, že by se měla řešit podstata problému a né důsledek samotný, ale ty neschvaluješ tzv. přírodní způsob léčby, ale je ok, když půjdu k vetovi, kterej si za stejné "léčení" naúčtuje ticku jen to hvízne. Jakej je mezi tím rozdíl? U obou způsobů můžu tvrdit, že "léčí". Ty uvozovky jsou z toho důvodů, že klasická medicína neléčí, pouze potlačuje průvodní znaky nemoci. Např. kortikoidy nedělají nic jiného, než že řeknou tělu, že daný problém řešit nemá. Jakmile se vysadí, problém je tu znovu, proto neléčí, je to pouze iluze, kterou nám prodává vet. Psu se okamžitě uleví, páníček se uklidní a následně pes, tudíž problém se potlačí a uloží pro prozdějc. Navíc kortikoidy mají sakra velké negativní důsledky, nejen že ničí játra, ledviny, ale spoustu jiných věcí. Takže, nejen že vet nic neuzdavil, ale naopak zadělal na další zdravotní problémy, které mu přinesou další peníze, protože ten pes příjde dříve či později s dalšími problémy. Bachovky a podobné přípravky vidím mnohem pozitivněji, než léky. Pokud majitel nehledá příčinu nemoci psa v sobě a svém okolí, je šance na uzdravení minimální.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2016 01:04 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

žanda
na základě čeho? neboť jsem je párkrát na něco měla,ted zrovna s nimi řeším cosi a zdá se, že opět se daří.
no co k tomu dodat ....když se zdá tak to bude prostě asi pravda, prostě to je ten důkaz místo slibů, to chápu již tedy ....

a pro mě fakt lepší si kápnout bachovky, než kortikoidy....
krásně zobecněné .... k tomu fakt není co dodat ... prostě cz-es, český internet a kynologie ... Just a špica!

a jak dlouho se můžou brát......aniž by se poškodilo něco jinýho........
to se záleží na modelu a šarži psa a číslu závady, která na něm je

Nicky
Upřímně zbrnd nechápu proti čemu brojíš.

proti hloupým písmenkům?

Každý má svůj vlastní rozum
jasný, to je podobný jako "každý je krásný" nebo "všechno je teplý"

proč ne?
Třeba ze stejnýho důvodu jako když ho někdo vychovává třeba kopancema?

Pominu to, že by se měla řešit podstata problému a né důsledek samotný, ale ty neschvaluješ tzv. přírodní způsob léčby, ale je ok, když půjdu k vetovi, kterej si za stejné "léčení" naúčtuje ticku jen to hvízne.
A co to je přírodní způsob léčby? Třeba něco jako bachovky nebo třeba tachyony?

Jakej je mezi tím rozdíl?
Nevím mezi čím přesně máš na mysli, ale já se nebavil o rozdílu, já reaguji na ty, kteří jsou ochotni tvrdit či třeba tolerovat ty žvásty, co zde produkovala míchačka třááá

U obou způsobů můžu tvrdit, že "léčí".
To můžu tvrdit i u svýho exkrementu. A co z toho?

Ty uvozovky jsou z toho důvodů, že klasická medicína neléčí, pouze potlačuje průvodní znaky nemoci
Klasická medicína neléčí? Není to trošilinku zobecněné? Ale jen trošilinečkůůůůůů
To co popisuješ je trend, ale rozhodně ne obecný znak.

Ty uvozovky jsou z toho důvodů, že klasická medicína neléčí, pouze potlačuje průvodní znaky nemoci. Např. kortikoidy nedělají nic jiného, než že řeknou tělu, že daný problém řešit nemá. Jakmile se vysadí, problém je tu znovu, proto neléčí, je to pouze iluze, kterou nám prodává vet.
Prosím tě, kdo ti takový moudra nabulíkoval? To si neuvědomuješ, že jsou případy, kdy to zachrání život nebo ho to prodlouží? Že to třeba uklidní procesy, které by jinak mohly způsobit smrt?

Psu se okamžitě uleví, páníček se uklidní a následně pes, tudíž problém se potlačí a uloží pro prozdějc
To popisuješ jak se kortikoidy zneužívají či zcela špatně používají..to je ale vše ...rozhodně to nesvěčí o tom, že by neléčily.
I vodou nebo vzduchem se dá zabít....

Navíc kortikoidy mají sakra velké negativní důsledky, nejen že ničí játra, ledviny, ale spoustu jiných věcí.
A co ty negativní účinky nemá? Po telefonické konzultaci namíchané bachovky na míru? To je možný, ale ty ani nefungují

Bachovky a podobné přípravky vidím mnohem pozitivněji, než léky.
)) opravdu neuvěřitelné, jak se dá paušalizovat ... ))

Pokud majitel nehledá příčinu nemoci psa v sobě a svém okolí, je šance na uzdravení minimální.
Nebo možná i v psovi? nebo to není třeba, když už je zalitej těma bachovkama?

Nicky
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2016 23:34
- Nahlásit

Prosím tě, kdo ti takový moudra nabulíkoval? To si neuvědomuješ, že jsou případy, kdy to zachrání život nebo ho to prodlouží? Že to třeba uklidní procesy, které by jinak mohly způsobit smrt?
Ale já nemluvím o akutních selháních, krátkodobě podávaná k překonání akutních stavů mají smysl. Nikoli dlouhodobé podávání.

To popisuješ jak se kortikoidy zneužívají či zcela špatně používají..to je ale vše ...rozhodně to nesvěčí o tom, že by neléčily
To záleží na tom, co považuješ za léčení. V dnešním slova smlyslu léčení spočívá v tom, že bereš nějaké barevné pilulky a máš pocit, že jsi zdráv a léčíš se, ale jestliže si pilulku nevezmeš, jsi zdráv? Nejsi, pilulka pouze potlačí průvodní jevy nemoci a tomu se v dnešní době říká léčení, bohužel. Většina lidí to bere jako fakt. BTW znáš nějakého astmatika, který bere kortikoidy? Zeptej se ho na to, jaký má život. Neřekla bych, že ho léčí, ale pomalu zabíjí, ať už fyzicky nebo psychicky. Astmatik se nevyléčí tím, že bere kortikoidy, on na nich pouze přežívá, bez nich nemůže žít. Ostatní je spíše na osobní rozhovor, ve kterém se dá argumentovat přímo.
A pokud tvrdíš, že něco nefunguje, měl bys to dokázat. Umíš 100% dokázat, že Bachovky nefungují?
Nikdy se nedá nic prokázat 100%, což pro mě znamená, že možné je úplně vše, jen je těžké si to připustit a pochopit rozměr. Opět debata na osobní diskuzi.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2016 03:36
- Nahlásit

Nicky
Ale já nemluvím o akutních selháních, krátkodobě podávaná k překonání akutních stavů mají smysl. Nikoli dlouhodobé podávání.
No kratkodobe a dlouhobe jsou dost relativni pojmy, navic nekdy proste neni jina moznost nez dlouhodobe ci dozivotne a to se je nesnazim teda vubec branit nicmene ty leky nemohou za to, ze 95% veterinaru(respektive lidi) jsou totalni smejdi.

To záleží na tom, co považuješ za léčení. V dnešním slova smlyslu léčení spočívá v tom, že bereš nějaké barevné pilulky a máš pocit, že jsi zdráv a léčíš se, ale jestliže si pilulku nevezmeš, jsi zdráv? Nejsi, pilulka pouze potlačí průvodní jevy nemoci a tomu se v dnešní době říká léčení, bohužel.
No fakt bych to tak nezobecnoval a to ver ci ne, ze jsem prave z tech, co se snazi lekarske pomoci od cizich lidi vyhnout.

BTW znáš nějakého astmatika, který bere kortikoidy? Zeptej se ho na to, jaký má život.
A viděla jsi někdy třeba člověka, který po pichanci jedne "hloupe" vcelky bojuje v nemocnici o zivot na JIPce? Pak ma pul roku rozhodzenou imunitu, coz mu zusobi x dalsich zdravotnich problemu primo i neprimo. Jakej myslis, ze ma zivot?
Fakt si myslim, ze je nespravne zevseobecnovat. Vem si priklad ze mne, taky nenapisu, ze my lide jsme hovada a klidne uznam, ze 5% z nas hovada nejsou

Neřekla bych, že ho léčí, ale pomalu zabíjí, ať už fyzicky nebo psychicky.
Pomahaji mu treba zit o neco dele. Tak je za to treba rad ...

Ostatní je spíše na osobní rozhovor, ve kterém se dá argumentovat přímo.
Tomu nerozumím, co ti zde brání přímé argumentaci. navíc si neumím ani moc představit rozdíl mezi přímou a nepřímou argumentací. Resp nějak si neumím vůbec představit nepřímou argumentaci, přijde mi to jako třeba hranatá kružnice.

A pokud tvrdíš, že něco nefunguje, měl bys to dokázat. Umíš 100% dokázat, že Bachovky nefungují?
Muňka míchačka byla ta, která začala tvrdit, že fungují, tak by nejspíš měla dokazovat první ona.

Nikde, opravdu nikde jsem zatím nečetl smyslplné vysvětlení, jak tedy ty bachovky vlastně fungují, na jakém mechanismu, jen kecy kecy kecy...když se na ten její web podíváš, je to stejný jako číst, jak pan Rudolf diagnostikoval a porazil rakovinu přes noc za pomocí tachyonizovaných nástrojů nebo jako číst o x dalších podobných podvodných aktivitách.

Nikdy se nedá nic prokázat 100%,
No samozřejmě, vše se dá zpochybnit

což pro mě znamená, že možné je úplně vše, jen je těžké si to připustit a pochopit rozměr.
más naprostou pravdu, ale nemusíš se tím tak trápit...vůbec si nepředstavuj můj rozměr, prostě jen přijmi fakt, že jsem Nadbůch ....možná i dva ...fše je možné..

Opět debata na osobní diskuzi.
Smůla, mamka mě nepustí

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2016 03:46
- Nahlásit

Nicky
Hele když tak si na tom jejím webu počti, je to perla na perle, během tří vět si zcela protiřečí, chybí jakákoliv smysluplná vysvětlení, jen prázdné kidy a zase kidy .... konkrétně to zde psát nebudu, nebudu pomáhat oné muňce podvádět lidi totiž

Nicky
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2016 21:29 - Změnil/a: Nicky
- Nahlásit

zbrnd
Dokud budou léky, léčiva a léčení byznys, ve kterém nejde o klienta, ale o zisk, pak produktem této činnosti by logicky měli být stálí a spokojení pacienti. Veti inkasujou přímo a doktoři nepřímo.
Navíc pokud se lékař dívá na pacienta jako na jednotlivé úseky, které se musí opravit a je mu jedno, že problém vznikl v úplně jiné části těla, pak těžko může klienta vyléčit. Zato má pořád na čem pracovat.
Já myslím, že bys neměl zevšeobecňovat lidi a říkat, že my lidi jsme h..., neb každý může hovořit pouze za sebe.
Halt lidstvo je choulostivé a bude čím dál víc, a proto bude potřebovat spoustu léků a ochrany, aby mu ta zlá příroda nemohla ublížit. Bohužel člověka zapomíná, že je součástí přírody a není něco víc. Příkladem může být jedna malá včelka, která "dokáže" člověk zabít.
Mluvím o argumentaci osobní, protože mám radši, když se lidi baví přímo a neschovávají se za klávesnici.
Jak fungují Bachovy esence? Za dávných časů, kdy ještě nebyla objevena klasická medicína a její finanční přínos pro farmaceutické firmy a jejich majitele, tady byly pouze bylinky a babky kořenářky. Co dokázaly vyléčit, to vyléčily a ostatní prostě nebyl správný genofond. Jestli Bachovky fungují na tomto principu nebo jiném je celkem fuk. Člověk, který věří, že mu pomůžou, tak mu pomůžou. Když věříš, že tě vyléčí jen doktor, pak budiž vůle tvá. Čím víc chceš člověka přesvědčit, tím méně ti věří. Takže nikoho nepřesvědčuji. Ber nebo nech být.
Vše se dá zpochybnit. To je přeci super. Když doktor řekne člověku, že má rakovinu a bude tady už jen měsíc a ten pacient žije ještě několik let. Přeci ten člověk neumře jen proto, aby udělal doktorovi radost.
Nepředstavuji si tvůj rozměr, protože stavění teorií na doměnkách je na nic. Slepá ulička. Zbytečný čas.
Tak maminku pěkně popros. Třeba tě tentokrát pustí.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 14:59
- Nahlásit

Nicky
okud budou léky, léčiva a léčení byznys, ve kterém nejde o klienta, ale o zisk, pak produktem této činnosti by logicky měli být stálí a spokojení pacienti. Veti inkasujou přímo a doktoři nepřímo.
Hele v těchto úvahách o špatném systému péče o zdraví jsem myslím mnohem dál v odporu k němu než ty. Můžeš si o něm myslet, že je sebeblbější a přesto to nemá moc společného s tím, že kortikoidy mohou pomoci třeba prodloužit život, zachránit, pomoci tělu vyléčit se atd ... a původně šla řeč o kortikoidech ne o systému péče o zdraví...

Navíc pokud se lékař dívá na pacienta jako na jednotlivé úseky, které se musí opravit a je mu jedno, že problém vznikl v úplně jiné části těla, pak těžko může klienta vyléčit. Zato má pořád na čem pracovat.
Jistě jistě, to je ale pořád zcela jiné téma než bylo původně, tedy jestli jsou kortikoidy aprio špatné nebo ne.

Já myslím, že bys neměl zevšeobecňovat lidi a říkat, že my lidi jsme h..., neb každý může hovořit pouze za sebe.
Nevím, jestli každý může hovořit jen za sebe, ale v každém případě, já za nikoho nehovořil, já ty ostatní jen zhodnotil a navíc jsem nehodnotil konkrétní osoby, ale společnost tak, jak ji vnímám. Když tedy napíši ýe 95% společnosti jsou hovada, je to prostě mé hodnocení vycházející z mé zkušenosti, nic tím nezevšeobecňuji, prostě vyjadřuji svůj názor.
A rozhodně fakt odmítám být asertivní v moderním pojetí tedy držet hubu a krok s vrchností, to by pak jaksi nebyl už ani život.

Mluvím o argumentaci osobní, protože mám radši, když se lidi baví přímo a neschovávají se za klávesnici.
Neumím si jaksi představit, v čem by bylo lepší, kdybych ti to, co ti zde píši, říkal osobně. Můžeš mi osvětlit, v čem vidíš to vylepšení ty tedy?

Jak fungují Bachovy esence? Za dávných časů, kdy ještě nebyla objevena klasická medicína a její finanční přínos pro farmaceutické firmy a jejich majitele, tady byly pouze bylinky a babky kořenářky. Co dokázaly vyléčit, to vyléčily a ostatní prostě nebyl správný genofond. Jestli Bachovky fungují na tomto principu nebo jiném je celkem fuk. Člověk, který věří, že mu pomůžou, tak mu pomůžou.
To ano. Potom je ale zcela relevantní má oblíbená a frekventovaná rada, že lze taky použít třá růženec nebo 5x zdrávasmarijáá po ránu. To taky pomůže ....pokud tedy myslíš toto tak, že bachovky pomáhají na tomto principu, klidně s tebou budu souhlasit. Na tomto principu ale nemohou pomoci těm zvířatů, samo sebou pokud neovládáš řeč zvířat a nevysvětlíš jim to, že tomu mají věřit.

Když věříš, že tě vyléčí jen doktor, pak budiž vůle tvá. Čím víc chceš člověka přesvědčit, tím méně ti věří. Takže nikoho nepřesvědčuji. Ber nebo nech být.
Z toho mi ale stále teda vůbec nevyplývá, že by bachovky měly být něco, co léčí navíc ty popsané věci u zvířat, to tu zatím píšeš věci, které by se spíše hodily do "marketingu" zdejší muňky míchačky.

Vše se dá zpochybnit. To je přeci super. Když doktor řekne člověku, že má rakovinu a bude tady už jen měsíc a ten pacient žije ještě několik let. Přeci ten člověk neumře jen proto, aby udělal doktorovi radost.
Tady jsem nepochopil, co z toho má vyplynout. Mě to super moc nepřijde, ale fakt právě nevím, jak jsi to myslela.

Nepředstavuji si tvůj rozměr, protože stavění teorií na doměnkách je na nic.
Na čem by jsi teda TEORIE chtěla stavět, když ne na domněnkách? Na praxi?

Tak maminku pěkně popros. Třeba tě tentokrát pustí.
Vona dost belbě slyší, vlastně skoro vůbec, ale žeš to ty, tak já to zkusím.

Nicky
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 22:46
- Nahlásit

1. Neléčí to v pravém slova smyslu, to znamená, potom není člověk bo zvíře zdravý, ale závislý.
2. Původně jsme se bavili o bylinkách v podobě Bachovek, ne o kortikoidech. Jsem naprosto přesvědčená, že bylinky v určitém množství a přípravě léčí. O "lécích" jsem si jistá, že neléčí.
3. Oki, za sebe můžu říci, že v mém okolí je teda 95% lidí super. Ostatní nehodnotím. Není to důležité.
4. Osobně reaguji raději na člověka, jeho pocity, myšlenky, senzitivně, ale chápu, že chlapi to mají jinak. Ti jsou většinou logičtí.
5. Zvířatům to říkat nemusím, protože to vědí moc dobře sama. Protože jim nepřekáží různé vzorce myšlení, jako lidem. Ona mají ještě instinkty, těm svým už lidé bohužel nevěří.
6. Ber nebo nech být. Jak si to kdo přebere. Každý slyší nebo vidí, co chce.
7. To je právě ta diskuze, ty řekneš, že je to bílý a já řeknu, že je to šedý a kdo má pravdu? Oba, každý tu svou.
8. Ne, na pocitech, vy chlapi máte teorie a ženský cítí. Většinu informací člověk vnímá podprahově, ale mozek vše vnímá, zaznamenává a vyhodnocuje, spoléhám se více na tuto část a méně na tu logickou.
9. Držím palce, aby to tentokrát vyšlo.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2016 09:34
- Nahlásit

Nicky
1-zase zobenujes trochu muze to lecit v pravem slova smyslu, pokud to ztlumi treba abnormalni nechtenou reakci oraganismu a ten je diky domu dale schopen fungovat...imo to znamena, ze to leci... jiste ma to vedlejsi ucinky nebo muze mit, ale to maji vetsinou i bylinky ... maloco ma totiz jen jeden jediny ten zadouci ucinek na organismus
2-Bylinky v podobe bachovek? Ty asi vubec nevis, co to Bachovky jsou ... si precti co pise tady a na svem webu ta pani zdejsi michacka ....
3-tak jo, pro tebe je možná super člověk ten, kterého já vidím jako hovado...co na to rict )) 95% super lidi v tvem okoli )))))))))) to fakt nejde ani moc komentovat
4-a tady nereaguješ na člověka a jeho pocity a myšlenky? nebo jako chceš říct, že při osobním kontaktu by jsi mi prostě četla z mysli a tak by bylo vlastně jedno, co bych říkal, protože ty by jsi stejně reagovala na to, co by jsi vytáhla z mé mysli? ) to jde i tady....se zeptej třeba Waldy a dalsich, co vecne reaguji na to, co druhym asi telepaticky vytahnou z hlavy misto toho, aby reagovali na to, co je napsany
Jinak zacinam mit strach, ze te teda nechcu videt...prost proto, ze lidi, kteri v realu nereaguji na to, co rikam, ale na neco jinyho (mozna na toho, co si vytahli z me mysli) vidam denne pomerne dost .... problem je tak trochu v tom, ze i kdyz to zrejme z te me mysli vytahli, ja to tam nikda nemel
5-to píšeš teda úplný nesmysl...zvířatům to říkat nemusíš? vědí to sama? zvířata vědí, že jim bachovky/bylinky pomohou, tak jim věří a tak je to uzdraví? to jako vážně? Tahle nit naši debaty se odvíjela od tvého " Člověk, který věří, že mu pomůžou, tak mu pomůžou" ... posléze napíšeš, že zvířata to vědí sama...hjo...těžká debata no pak
6-ber nebo nech být? tak to je zas silnej argument ... věcnej....fakt gůůd
7-no pokud řeknu, že je něco bílý, tak půjde lehce vyhodnotit, jestli je to bílý nebo šedý...oba tu pravdu mít nebudeme
8-Ne, na pocitech, vy chlapi máte teorie a ženský cítí. Většinu informací člověk vnímá podprahově, ale mozek vše vnímá, zaznamenává a vyhodnocuje, spoléhám se více na tuto část a méně na tu logickou.
jasný, mimochodem víš o tom, že já jsem B757?
a méně na tu logickou.
ano, jsi typický člověk

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání