Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / homeopatie u psů
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
PeKrato
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 10:23
- Nahlásit

žanda
držím palec, ať už je pejsa v pohodě. jak jste zvládli operaci?

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 12:09
- Nahlásit

PeKrato
Operace v pohodě, jen mi ještě druhej "zpíval" po narkoze- on je takovej ukecanej trochu- já se bála,že ho něco bolí,ale proti bolesti léky měl a i už pak docela blbnul.
V pondělí jdeme na stehy- do dnešního ráno si nic neudělal -ale byl hlídanej. Dneska je doma sám, má jen gatě-límec ne-na stehy jdeme v pondělí,věřím,že už té ráně neublíží.....pan doktor říkal,že by už neměl. Jinak elánu měl hned plno, první den spal na zemi, od druhého lezl na sedačku-ale opatrně to je fakt. Takže první fázi jsme zvládli bych řekla OK, jen aby cysty daly pokoj-ale to budu vědět až za měsíc........
vy jste ok????

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 12:11
- Nahlásit

denyk
viz výše ) a děkujeme)

PeKrato
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 12:23
- Nahlásit

žanda
Tak to zvládl pašák v pohodě, to jsem ráda. A jestli už jdete na stehy, tak už vás čeká jen dobrá budoucnost, určitě
My nic moc - viz URL
Právě teď taky zvažuju kastraci, doku to jde.

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 13:04
- Nahlásit

PeKrato
uf( to je mi moc líto a budu moc moc držet palce,ať to probíhá co nejméně bolestně. A naprosto s tebou souhlasím- omezovat ji příliš je pro ni život na houby, pokud je to torpédo,co chvíli v klidu nevydrží..Také bych jí nechala možnost si to užít, co to jde.
Sama víš, že já příznivcem kastrace nejsem,ale pokud to hafímu pomůže v dalším životě po jeho zdravotní stránce- pak není co řešit. Držím palce a tobě přeju sílu, protože ty budeš ta,co to musí všechno rozhodnout a vydržet.
PS: ženská vydrží všechno...........

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 13:04
- Nahlásit

žanda
super, jen tak dál

PeKrato
to mě mrzí, zvládněte to

PeKrato
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 13:30
- Nahlásit

žanda
zatím je dobře, nemá žádné potíže. budeme to hlídat, v létě se nehneme od vody a bude to dobré. jen to stárnutí s ní nebude nijak hezké asi. ale to je ještě daleko a zatím si užívá života plnými doušky. gaučáka z ní neudělám ani náhodou, to by nevydržela ani ona ani já, je to ulítanej blázen
to já zase vydržím, kvůli berušce všechno

denyk
díky

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání