| Autor |
Zpráva |
gabi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:00
- Nahlásit
Co vznikne krizenim orecha s orechom?
Duplovany orech???
|
Gája
Člen |
- Nahlásit
beruna
... konečná, jdu si dát kafe..
|
Jirikovo
Člen |
- Nahlásit
wami
no je sice ten tvuj sob uzasnej, ale nema takovy ty hezky paruzky, ktery jsou u nas v cene ....
Gája
to si říkáte chovatelé????
ani nahodou. my jsme mnozitele a delame to jenom pro prachy, takze nas neurazej tim, ze nas budes oznacovat za chovatele
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:02
- Nahlásit
Gája
hele, já už se docela bavím, jak se to tady rok co rok (možná i míň) opakuje... pár vyřízených jedinců z toho, že někdo nechápe, co tolika lidem vadí na chovu bez PP a majitel obhajující svého miláčka...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:03
- Nahlásit
Jirikovo
soráč, jó lidi s karakterem... se nezapřou (eštěže nevymřeli..)
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:03
- Nahlásit
Jeeej, už viem ako vznikli tri oriesky pre popelku.
Krizenim orecha s modnou navrharkou
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:04
- Nahlásit
beruna
Proč křížíš vořechy?
Dobra otazka... Nemela jsem k tomu jiny duvod, nez sentimentalitu. A taky to, ze majitelka by mamku nasich stenatek dala nakryt tak nebo tak, takze jsem jen vyuzila toho stesti, ze to byla nadherna vysnena "manzelka" a k nakryti svolila. No, bohudik jsme obe dost zodpovedne, takze nase mrnata se maji skvele (i to nemocne uz je uplne zdrave), maji skvele paniky a Lump je moje stesticko nejvetsi...
Mě se to dotklo, se strachuju, co je s mým psem a tohle.
Je to o vztahovacnosti, proste zkus nebyt vztahovacna... Jasne, ze se strachujes, myslim, ze ti tu ale stejne nikdo neporadi lip, nez veterinar, nechapu, proc uz jsi za nim davno nebyla, kdyz pises, ze Stane se to tak 1x nebo 2x za 4 dny. - to znamena, ze uz se to stalo parkrat, ja bych valila za vetem hned poprve, kdyz bych si neceho takoveho vsimla, ne ze bych cekala, s jakou pravidelnosti se to bude objevovat... Ale kazdy jsme jiny...
Že jsem sem vůbec něco psala, teď toho lituju.
Maminkooo, Pepicek mi rozslapl babovickuuuuu!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:05
- Nahlásit
Jirikovo
seš šikulka
zkus nabízet multipack - po 3 ks( dyž se sejdou 3 sobi,tak se radost násobí 2. a 3. sob tak bude za nižší cenu
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:07
- Nahlásit
Jirikovo
nema takovy ty hezky paruzky, ktery jsou u nas v cene ...
chapes, to je pes bez PP, takze zadarmo, rozumis, to mu ty paruzky za usetreny prachy klidne koupim sama...
|
Gája
Člen |
- Nahlásit
Jandula
ale jo, někdy je to možná sranda, někdy mi to přijde skoro tragédie, kolik lidiček není schopno ustoupit a uznat názor někoho jiného a přiznat si, že o tom ten "někdo jiný", ví víc... to je ten myšlenkový primitivismus, který mě na některých lidech děsí...
|
Jandula
Člen |
- Nahlásit
wami
šetři prachy, víš co toho bude potřeba za veterináře???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:08
- Nahlásit
Mar3
2. a 3. sob tak bude za nižší cenu
ne, 2. a 3. sob bude za stejnou cenu, ale zdarma k tomu budou paruzky, balne a doprava po uzemi CR (budeme je posilat postou, sob je pry odolne zvire, tak to vydrzi)
wami
Maminkooo, Pepicek mi rozslapl babovickuuuuu!
ty jo, nechtel bych byt rozmazleny dite a dostat se zrovna k tobe jako k ucitelce ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:09
- Nahlásit
Jirikovo
eště že nejsi rozmazlenej, co???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:10
- Nahlásit
Jandula
hlavne uz nejsem dite a pani ucitelka je stejne 350 km daleko ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:11
- Nahlásit
Jirikovo
to nevadí... já taky rozmazlený parchanty nemusím... takže ti můžu uštědřit výchovnou lekci (či spíše pohlavek)...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:11
- Nahlásit
Jandula
víš co toho bude potřeba za veterináře?
a kolik uz potreba bylo...
Tomu mrneti je mesic, a uz byl tyranej...
Jinak ale hele - muj vorech (pravda, neni to pes bez PP, ale proste krizenec maminky a tatinka ) me stoji akorat tak na ockovani a potvrzeni na zavody... No, jeste teda vlastne za dedkuv zivot jsme jednou lecili prkouslou slachu na tlape od kocky, hm, tak to bude tou spatnou povahou, co ma buhvipokom, no a taky kastraci kvuli zanetu prostaty, coz ma sice 80% psu ve vyssim veku (podle veterinare), ale urcite to asi preda svym potomkum...
Jirikovo
nechtel bych byt rozmazleny dite a dostat se zrovna k tobe jako k ucitelce ...
ale ty ses prece vychovanej a hodnej, ty se nemas ceho bat, ne?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:15
- Nahlásit
wami
to byla narážka na tohle: chapes, to je pes bez PP, takze zadarmo, rozumis, to mu ty paruzky za usetreny prachy klidne koupim sama
Já doufám, že se teď několik let budeme taky pohybovat jen od očkování k očkování... to bohatě stačí...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:15
- Nahlásit
wami
ty se nemas ceho bat
vzdyt ja se taky nebojim, ja se na tebe na sraz naopak tesim ....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:17
- Nahlásit
Jandula
jj, ja vim... (Ale chtela jsem tim taky rict, ze ne kazdy pes bez PP musi stat hromadu penez, nekteri fakt muzou bejt zdravi... )
Jirikovo
ja se taky nebojim, ja se na tebe na sraz naopak tesim ...
aspon nekdo...
|
beruna
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:25
- Nahlásit
wami
Proč jsem s ním nešla dřív k vetovi? Protože mu to na pár dnů zmizelo, takže sem si myslela, že je to O.K. Po dnešním ránu to dobré není, proto na veterinu jedu dnes.
Ty se zase snaž nechytat se každého slova, co napíšu. Musíš mít furt poslední slovo, co?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:30
- Nahlásit
beruna
proto na veterinu jedu dnes
dobre delas - a co se me tyce, tak psikovi drzim palce, at to neni nic hroznyho...
Musíš mít furt poslední slovo, co?
howgh
|
beruna
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:32
- Nahlásit
wami
Díky.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:33
- Nahlásit
beruna
no a uz je tady pretahovani o posledni slovo jako v ty hrozny reklame: ty to poloz .....
takze wami ted jsi na rade a mela bys napsat: "neni zac"
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:33
- Nahlásit
beruna
tak si taky zkus u veta (raději dříve ) vzpomenout co všechno Tvůj pes žral v době, kdy se mu ty problémy objevily. Důležitý může být každý pamlsek, každá kostička, cokoli proti normální denní dávce krmení
|
cernohous13
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 06:41 - Změnil/a: cernohous13
- Nahlásit
)
|