Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Kulhání psa.
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:48
- Nahlásit

Mmartin
zkus to přeposlat na jana_viskova@mzv.cz

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:51
- Nahlásit

abby
no jo, tak to je těžký...

Mmartin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:53
- Nahlásit

Jandula
reknu rovnou, ze to chces do Lotusu mas to tam...

Mmartin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:55
- Nahlásit

abby
jo, veterináři... Já mám zase pocit u toho svého, že ať je Bára pokousaná, nastydlá nebo s nataženým svalem, dostane obligátní tři injekce... Doufám že ne pokaždé se stejným obsahem

abby
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:01
- Nahlásit

Mmartin
Jandula

On to myslí dobře,ale já jsem člověk,kterej,když má problém se psem,tak chce odpověd.A pokud možno,co nejdřív.Hlavně,jak furt někam cestuje,tak je všechno na dlouho.

Ale Zdendovi se strašně líbí a jinýho veta nechce.
A možná se tam budeme stěhovat,chceme tam koupit byt,tak by bylo dobrý,mít veta hnedka za zadkem

Mmartin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:13
- Nahlásit

abby
No já mám vetíka souseda naproti a má to své výhody i nevýhody... Výhoda je určitě to, že když jdeš na očkování, tak pes jen strčí zadek do dveří a z druhého konce ho sousedka láduje piškotama

abby
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:25
- Nahlásit

Mmartin

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 15:14
- Nahlásit

Jo, popisovane veci sedia aj na nas. Hlavne to poskakovanie ako zajac. Nedokaze bezat normalne... Okrem toho, ja som za RTG... To odhali najviac.

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:08
- Nahlásit

pigie
(naprosto OT - nekde jsem zahledla, ze vis, jak se dostat mezi vyhledavace...poradis? treba by email... dekuji... )

abby
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:13
- Nahlásit

pigie

Ale Hugo nemá žádný problémy,nebo jo?

abby
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:19
- Nahlásit

Tak jsme se vrátili od veta.Dozvěděli jsme se,že váží 28kg a má zánět v kolením kloubu.Dostali jsme Tolfedine a má být 14 dní v klidu.Tak nevím,jak to s ní vydržímPokud by to nedopadlo,tak jdeme hnedka na RTG.

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:26 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

abby
Hm, cece, ty nas vubec neznajes. My mame dysplazku 4/4 a predne 4/3 A som rada, ze to vam tak dobre dopadlo.

abby
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:34 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

pigie

To mi nějak uniklo

Nevím,jestli to dopadlo dobře.To se více méně uvidí až za těch 14 dní.

Když už jsme u toho,říkal nám vet,že se podílel na nějaké studii,kde se sledovalo,jestli má preventivní podávání chondra nějaký výsledek a jeho 2 vlčáci,které zkoumal,dopadli oba špatně.I celkový výsledek té studie nebyl moc příznivý

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:36
- Nahlásit

abby
No, dopadli ste dobre, pokail bol diagnostikovany a spravne zapal. Aspon ja to tak vidim. A Hugo problemy ma, len ich skryva Skace ako zajacik, presmykuje nozickami na len trochu klzkejsom terene. A akonahle mu niekto skoci na zadok ide dobrovolne k zemi. Ak ho ludia skriabu po krizoch, tak im laskavo chyta ruky do papule a dava prec. Proste ak ho pozorujes dokladne, tak zistis ze ju ma a ma aj problemy. Nastastie vacsie zatial nie su. Bohuzial, musim hovorit zatial...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:40
- Nahlásit

abby
no vidíš, tak snad to bude dobrý

abby
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:52
- Nahlásit

ko4ka

Díky,to bude tím držení palečků a paciček Akorát musím Abby vysvětlit,že ráno můžeme dýl spát,protože 3/4 hodinová procházka se nekoná

wensday
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:09
- Nahlásit

abby ahojky, držím palce, ať je Abby brzy v pohodě !!!!!!!!

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 07:43
- Nahlásit

pigie
jsme na tom podobně...

abby
neboj, pokud jde o klidový režim, tak čtrnáct dní se dá zvládnout... Sára měla po operaci tří - čtyřměsíční klid a následky má dodneška (prostě je to magor, který dokud se nevylítá nedá pokoj)... Jsem ráda, že je to "jen" tohle...

abby
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:24
- Nahlásit

Lidičky,moc vám všem děkuju

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:33
- Nahlásit

Jandula
i kdyby měla deset, tak na DKK nemá nárok...
Není pravda, že 10 kilovej pes DKK mít nemůže, u mojí feňule veterinářka na DKK podezření měla... Jen prostě po poradě s ní a s dalšíma dvěma nezávislýma (známýma) vetama jsme došli k tomu, že i kdyby DKK měla, nebude to mít takový projevy, jako u velkejch psů, takže rtg označili všichni jako zbytečnej, i když mám chuť, až budu mít dost peněz, s ní na ten rtg kyčlí zajít, abych věděla, jak to ve skutečnosti je...
No ale to jen tak na okraj, že DKK nemusí být zdaleka jen věcí velkých psů...

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:35
- Nahlásit

Eimy
já vím... to bylo psaný v nadneseně...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání