| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:12
- Nahlásit
My máme olej i pamlsky od Kronche a výborné. Vzhledem ke spotřebě granulí nemáme od nich granulky...asi bych se nedoplatila, i když na některých výstavách je mívají s výraznou slevou. Ale kupuju rybí štěpy a ty jim dávám, taky syrové.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:16
- Nahlásit
brut
myslis ze se budou dat koupit vyrobky Kronch i v letnanech?? nejak mi dochazi olej a pamlsky bych koupila do zasoby
joooo a jeste jednou prosim kdy presne je ta vystava..jsemto zas zapomnela, ale ted si to pisnu do kalendare
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:32
- Nahlásit
co se týče těch syrových ryb, tak souhlasím s radou toho veterináře, ale nemohla bych to na své psy stejně aplikovat, protože mlaďoch je hltoun, takže riziko, že se mu něco někam zapíchne by bylo moc velké a druhý pes po syrovém mase (jakéhokoli druhu) zvrací. I mlaďoch po syrovém blil a to je jinak zdravý, takže syrové maso prostě nedávám, a to ani rybí...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:37
- Nahlásit
Orry
18.-19. 11.2006
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:41
- Nahlásit
Jimmi
díky moc, jsi rychlejší
Evik
Brut taky hltá kde co, ale ty ryby baští docela pomalu...ale já fakt kupuju štěpy, což jsou vlastně malé odřezky. Jen je musí mít ....jsem líná lítat po krámech a zjišťovat, jestli je vůbec mají
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:46
- Nahlásit
Jimmi
diky
jen koukam ze patek je predtim volno..tak doufam ze nikam nepojedem teda...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:47
- Nahlásit
Orry
Jo, děti mají zase prázdniny....ach, já bych chtěla chodit v dnešní době do školy....žádné pracovní soboty, ale stále nějaké volno
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:57
- Nahlásit
taky myslím, že je Kronch bezvadnej, už se na něj chystáme, jak doberem lososí ProPlanku. Odměnky jsou taky moc fajn, holky je milujou.....
Jimmi
kámoška objevila, že ten Eagle Pack se dá objednat tadydle
http://www.garde.internetshopping.cz/
Máš s ním nějaký zkušenosti ?????
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:01
- Nahlásit
wensday
a myslis ze se lososi proplan honde lisi od kronch??
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:07
- Nahlásit
wensday
Eagle Pack asi těžko.Sice ho někteří prodejci uvádějí ještě na stránkách ale když jim zavoláš tak ti řeknou,že ho namají.Mluvila jsem s výhradním dovozcem pro všechny tyto projejny.Eagle Pack skončil s ČR na dobu nejméně dvou let.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:26
- Nahlásit
Orry
Kronch má jistě větší podíl ryby a věřím, že má i míň různých "nepřírodních" přísad, kuknu doma na letáky, srovnám a písnu ti o víkendu na mejl, chceš ?
Jinak jestli sháníš něco od Kronchu, můžu poslat, kukni sem http://e-shop.labradorka-anne.com/
Anu
Jo, to je možný, já to moc nezkoumala, jen že kámoška by ho ráda taky a tendle link dneska posílala, že by ho mohli mít.....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:28
- Nahlásit
wensday
tak já ti píšu na labradoru a ty seš tady!!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:30
- Nahlásit
wensday
Právě že byl dobrej, ale když si na něj pejsek zvyknul, tak ho přestali dovážet, takže jsem byla zase na začátku čím krmit, no a nějak to vyšlo na Kronch. Ještě mám zálusk na CHRISTOPHERUS od Barona, ale o tom taky nikdo nemluví, ach jo.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:34
- Nahlásit
wensday
já volala všude možně až jsem se dostala na výhradního dovozce.Poslední pytel ze skladu se vyvyzl 20.12.2005 a od té doby ani prd. Nějak se prý snad nepohodnul dopravce s dodavatelem a asi Eegle Pack nevytrhnem takže se nesnaží nějak rychle obnovit dodávku.Bylo mi řečeno tak 2roky minimálně než je sem zase začnou dováže a jestli vůbec...je to smutný.Lidi by jim urvali ruce
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:36
- Nahlásit
Mar3
jenom na labradoru ???????? kuku, sem tu aj na labradoru aj na mejlu a aj jinde.... sem kouuuuuzelnik
Jimmi
aha, kámoška taky říká, že byl fajn. hm, to taky vůbec neznám.....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:38
- Nahlásit
Anu
každopádně díky za info, předám té kamarádce
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:46
- Nahlásit
wensday
to jo hledá zbytečně. Nevím proč to ty obchodníci nenapíšou na net,že není. Mají tam normálně nabídku a pak ti zavolají,že teda ho jako už rok nemají
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:47
- Nahlásit
wensday
diky to budes hodna jen nevim jestli mam rockymu menit granule nebo ne, neb jsem rada ze zere aspon tyhle
(predtim mel chicopee junior)
od Kronchu beru pamlsky, ale tech mam jeste dost..spis ten olej mi dochazi, ale nejak ho nemuzu na tvych strankach najit..jsem PC antitalent
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:49
- Nahlásit
Jimmi
Christopherus od Barona jsem měla vzorek a pes mi ho žral v pohodě, ale ze vzorku nic nepoznáš ...
Orry
Jak se nejlepe dostanu na tu vystavu do Letnan (nejsem z Prahy)? Mam to v kalendaři už měsíc, ale zatím jsem nestudovala, kde to vlastně pořádně je...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:51 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Orry
zkus si ho nechat poslat od
http://www.macich.cz/
Macich je dovozce.
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:51
- Nahlásit
Orry
na Kronch zkus toto:
http://www.propejsky.com/store/
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:52
- Nahlásit
Orry
olej je tadydle http://e-shop.labradorka-anne.com/kronch.php
spíš dole na stránce a úplně dole je ceník
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:05
- Nahlásit
Barica
záleží odkud a jak pojedeš - autem, veřejnou dopravou...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:16 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit
Barica
u pana Holana z propejsky.com jsem kupovala Kronch taky, je to velmi ochotný pán, beru od něho jinak Purinu Pro Plan, vždycky mi to doveze až k baráku a když je toho víc, tak i složí na zahradu Po Praze a okolí má dopravu zdarma a vždycky doveze max. do dvou dnů. Už se mi ale párkrát stalo, že jsem ráno objednala žrádlo a večer měla doma pytel.
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:20
- Nahlásit
fromeli
teď by mě spíš zajímala MHD, metrem do Letňan a pak jak dál?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:21
- Nahlásit
Jimmi
Barica
wensday
diky
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:22
- Nahlásit
Barica
do Letňan to ještě nejezdí Konečná je v Ládvích a odtamtud a od Černýho mostu jezděj busy, zastávka se myslím jmenuje přímo Výstaviště Letňany. Zkus si to zadat do www.idos.cz
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:26
- Nahlásit
Barica
Nejlepší je to z Palmovky. Mrkni na www.dpp.cz,tam ti to najde spoje
Eagle pack prý má nově Kučinka - buddyobchod.cz
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:26
- Nahlásit
Barica
Metrem maximálně na Ládví no a potom autobusem, můžeš taky s trasy B vystoupit na Českomoravský a zase autobus.
Jinak nemají na stránkách mapku?
Taky se spíše zeptej týden před výstavou, ať tu trasu nezapomeneš .
Určitě ti já nebo někdo jiný poradíme, jak autem nebo metrem. neboj
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:28
- Nahlásit
jana33
Kučinkovi zavolám. Jsem zvědavá. Jinak se loučím, jedu na DOGTEK
Pa Pa
|