| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:21 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Jirikovo
mno to lidský mi ani nebude vadit..ale měnit pesanovi několikrát za den po*** pleny.kterejma to protejká???to není k žití v bytě....
takže si jdu zoufat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:25
- Nahlásit
Ve škole jsme měli nějakou předváděčku a ukazovali nám mužskou plenu-taková kapsička na ptáčka ale neviděla jsem, že by se to ujalo a používalo. Jinak ještě se místo cévkování používá kondom-nevím, jak se to jmenuje, ale nasune se to stejně jako kondom na mužské zařízení a sbírá se to do sáčku. Taky to má nějaké lepítko...
S tím kakáním mě napadá jediné-podívej se někdy na koně, nevím, jestli to mají i ti v Praze, ale ve Vídni určitě, mají za zadkem takovou plachetku na hovínka. Použitelné to ale asi taky nebude. Jak je vůbec ten pesan starý? To je KOPUK? Nebo tohle výjimečné plemeno má někdo jiný? Se něchytám...
A nemohl by třeba bydlet někde v ohrazeném prostoru? Třeba pímo v ohrádce, s tím, že tam bude lino a holt se to po něm občas utře?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:29
- Nahlásit
Mucholabka
jj KOPUK ...přes 10 let...páteř v háji a tak a plachetka v bytě s miminem moc nejde...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:42
- Nahlásit
sarax
A nemohl by mít ohrádku? Nebo by byl jen v jedné místnosti, tak, aby měl přehled, ale holt bude muset být omezen.
Já bych to na sto procent řešila tou ohrádkou, dala bych na koberec igelit, na to kus lina, ohradit, hodit tam pelech a misky a tam bude, když nebude nikdo doma a bude tam spát...jinak fakt nevím, ale jestli by mu to mělo prodloužit a mi zpříjemnit jeho život, jiné řešení nevidím.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:52
- Nahlásit
Mucholabka
hele bydlím v paneláku a fakt je smrad po celým bytě...pro mě je jiný řešení až bude moje matka na penzi na chalupě a bude ho mít u sebe..jen to musím vyřešit do léta...prostě sem teda těhotná a tyhle smrady nemusím...a správně bych neměla na výkaly jak psí tak kočičí ani sahat..a když tu bude mimčo bude fajn mej psa a pak dítě...
budu to muset nějako vyřešit..prostě panelák na to není..v obýváku spíme..děti mají pokoje v předsíni bude kočár a pak je kuchyn..kde bys takovýho psa nechala??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:27
- Nahlásit
sarax
Já to nemyslím útočně, v prvé řadě, i na mě přišla snůška podobných frází-ale-starý pes by si měl dožít v klidu, ne? A děti jsou dost staré na to, aby po psovi trochu poklidily. I kdyby měl být v koupelně s tím, že by byly otevřené dveře a tam mřížka. Existují gumové rukavice, dezinfekční prostředky. Čerstvé čůrání není zas tak smradlavé jako půl hodiny staré. Já teda na psí výkaly nikdy nesahám, a to nejsem ani těhotná.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:06
- Nahlásit
Mucholabka
mno prostě tohle v bytě s miminem nejde..neberu to že útočíš..ale tohle ne e..a nevím jak jinde..moje mladá to klidně uklidí,ale nebude kvůli tomu sedět doma..a v koupelně také nelze..nevím jak moc znáš panelákový byty..ale tohle není možný..to by byl smrad vc elým bytě a mimino do kupelny taky potřebuje...a co se týče čůraní to je mi šumák..plenu sundám do igelitky a dám novou,ale pokud mu půjde ven i obsah střev bude hůř..co se týče moči to by bylo OK..plena a může všude...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:35
- Nahlásit
sarax
Ahoj,já se dnes ptala kámošky na ty pleny,kupuje je v Albertu Europleny 32 ks za 100Kč.normálně to přiloží na spodek břicha a nahoře tam jak se to lepí to sepne 2 sichrhajckama.Možná by to drželo i zalepený,ale má chlupatýho psa a ty chlupy se tam vždycky zamotaj a nelepí to.
Ovšem to co píšeš dneska asi mění situaci...názory jsou tu různý,ale já myslím,že kdyby to bylo takhle trvale,je konec.Prostě to nejde.Kámoška se tohodle taky děsí,čůrání zvládli v pohodě,ale až dojde na tohle,je to jasný,na tom se s vetem shodli.Vůbec ti nezávidím,ale tohle fakt nejde,taky bydlím v paneláku,po celým bytě koberce,navíc se mu to hovno rozmaže po srstii
No ,držím palce..
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 16:08
- Nahlásit
davidkova renata
no tím že bydlíš v paneláku tak mě chápeš asi....
prostě pokud by to mělo pokračovat tak to je bída....
zatím uvidíme,zítra jeeme k vetovi..a k normálnímu venčení se přidají aspon 2-3 navíc...jenže s ním je to těžký..na hodinu ho ven nevezmeš,protože nemůže tolik na nohy takže to chce víc krátkejch venčení....a to že po takovýhle nehodě prostě vykoupeš psa...a pak hodinu drbeš vanu desinfekcí...ach jo....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 16:13
- Nahlásit
sarax
Já vím ,holka zlatá...Mě se to kecá od stolu..
Ale můj názor jsem řekla.Prostě jednou ta chvíle vždycky přijít musí.Ten život-i psí-musí mít i nějakou kvalitu,jinak to nemá smysl.
Napiš pak co a jak.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 20:50
- Nahlásit
davidkova renata
jasně..ozvu se...budu doufat že to bylo jen nějaký nárazový a že to budeme stíhat tím šíleným venčením...díky...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 07:50 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
sarax
probrali jste s veterinářem taky možnost, že to může být psychického rázu? Přeci jen je to starší pejsek, ne zcela v kondici a přítomnost aktivního štěněte nemusí být pro něj moc příjemná? Navíc už není jedináčkem....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 08:18
- Nahlásit
fromeli
no to si nemyslím...a ani vet...protože jeho zdravotní stav jako takovej není uspokojivej....a to že není jedináček je sice fakt,ale myslím,že tohle je v pohodě...snad teda
spíš si myslím,že úraz páteře,nádor na varlatech jsou ty věci kvůli kterejm nefunguje tak jak má....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 08:22
- Nahlásit
sarax
Kdy měl ten úraz páteře, v mládí, nebo teď někdy? Ty kuličky nepůjdou pryč?
Zkoušeli jste psíka nějak podpořit? Jako vitamín C, možná i ginkgo, ale jen jednou za tři dny nebo nějak v malém množství, protože může ovlivnit srážlivost...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 08:36
- Nahlásit
Mno psík bere léků hafec,takže myslím že mu to stačí..má ještě srdce v háji...kuličky jsou pryč od jara..a ta páteř byla na jaře rok...kousnul ho pudl nad ocas a pesan mi zůstal ležet na chodníku....sice se to spravilo,ale při všech těch vyšetřeních nám vet řekl,že tam byl asi i úraz páteře někdy dřív..možná od auta???sražený plotýnky k sobě...momentálně tahá nohy dost za sebou..prostě s nima šourá po zemi..moc nezvedá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:56
- Nahlásit
sarax
ahojky, to je mi Ronýska líto, ale popravdě...něco podobného nastalo u Bastyho a víš, jak to dopadlo. Asi bych počkala stejně jako ty na názor veta a pak se rozhodla, jak dál. Obávám se, že stav bude jen horší a horší....nejspíš má někde metastázu..
V tom vašem bytečku toho opravdu moc nevymyslíte....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 13:35
- Nahlásit
brut
mno zhoršování se bojím jak čert kříže...dneska byl venku už 3 krát a zatím nic..tak uvidíme....
|