| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:42
- Nahlásit
jo a čím psa koupeš? zkusila bych po vykoupání psa spláchnout vodou s octem-slabší roztok- ocet je na tohle super.
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:59
- Nahlásit
fromeli
díky za tip na krmení Kronch, to mě vyloženě nadchlo, i ty pamlsky a samotný tuk s lososa, nevíš, kde se to dá koupit? Jen u veta, nebo někde i na netu?
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:01
- Nahlásit
žanda
Koupu vším možný, protože vím, že to může být i z toho, největší podezdření mám na kosmetiku KW, která je pro jorkšíry hodně doporučovaná, ale já jsem si teď naposledy všimla, když jsem ji tím myla jen packy a břicho, tak jsem pak měla neuvěřitelně vysušené ruce?! Také jsem jí přípravkem od této firmy čistila uši a má je rozpraskané ještě teď?! Jenže než na to člověk přijde, tak to chvíli trvá....
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:07
- Nahlásit
Barica
Kronch
jinak náš vet ho objednává, když ho někdo chce, on tedy objedná, co si kdo řekne.
Na uši nám doporučil vodičku od Virbacu, protože prý vůbec nevysušuje.
Šampon já používám Vetriderm na citlivou kůži nebo suchou kůži teď přesně nevím, jak to nazývaj.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:12
- Nahlásit
Barica
V pondělí jsem stříhala kníračku, černostříbřitou, která měla pořád lupy a najednou koukám, lupy nikde. Pán říkal, že jim došel šampon pro psa, tak ji vykoupali v ženském intimním gelu a od té doby jsou v pohodě
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:14
- Nahlásit
Mucholabka
taky dobrý nápad , koukám, co všechno nepomáhá ))
teď mám tipů, že nevím, co dřív...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:19
- Nahlásit
Barico-mají ho i na objednávku na www.mujpes.cz ale já ho koupila přímo u veta......na netu stojí myslím 330,- u veta 360,-
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:25
- Nahlásit
fromeli
díky! jsem asi blázen, ale hned to objednávám ... fakt to vypadá dobře!
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:26
- Nahlásit
Barico mě se na tom líbí,že to má víc "účinků" nejen na tu srst......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:27
- Nahlásit
žanda
my to máme taky,je to z trávy nebo něčeho - prostě podrážděný zvenku - pomohly mám na to akorát homeopatika "Rhinallergy" - ale jak je přestal brát,je to zase tady (ale už jenom to růžový,občas se udělá boulka,ale je bílá a nepraskne a do 2 dnů zmizí....)
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:30
- Nahlásit
mar 3....no osobně si myslím,že to je taky z trávy- hlavně když není suchá.....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:36
- Nahlásit
žanda
no no , přesně tk - nejhůř bylo přes léto - běhání po trávě-hups do vody - běhání po trávě a takdokola...nebo v největších horkách sem ho na radu veterináře namáčela celýho do vody,než jsme šli ven....teďka už je to lepší,ale je to furt - t obude ono...měl to u na bříšku,ale ne do krve,jenom růžový - je na to i šampon allercalm (na bíško výbornej,na packy ale nic moc,protože musíš psa důkladně namočit, vmasírovat šampon,nechat 10 minut a důkladně opláchnot - no a vmasírovávej psovi šampon 10 minut d omeziprstí ) no takže na to nám pomohly opravdu jenom ty homeopatika...ještě je máma nkdy když trochu voleze,dám mu jednu tabletku a druhej den je dobrej...........tak zkus zajít u V8s k nějakýmu homeopatikovi. pokud seš z Brna - tak Müllerová - Tuřany - ako k veterinářce bych k ní nikdy nešla,ale na ty kožní potíže je dobrá (má CHS bulíků - a bílej bulík to je chodící kožní potíž )
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:37
- Nahlásit
tak zkus zajít u V8s k nějakýmu homeopatikovi.
samozřejmě sem myslela homeopatovi
(to je tak,dyž píšu z práce,šéf za zadkem )
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:46
- Nahlásit
Mar3- nejsem z brna,ale s p. mullerovou jsem mluvila,jen chtěla foto alespoň...což nebylo..........máme podobný šampon, nevadí mi těch 10 minut-to přežíváme v pohodě,ale máme ho necelý týden, takže těžko říkat zda funguje (
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:27
- Nahlásit
může se vás ještě zeptat, když tady každá popisujeme nějaké ty kožní problémy, celkem bych řekla, že dost podobné, čím krmíte?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:41
- Nahlásit
Barico-my ted máme veterinární stravu Eucanubu,ale předtím jsem měla purinu s lososem,ještě předtím Propac-na purinu jsem přešla k vůli těm rybám........rada chovatele, neb nám plešatěl ocas,ale to je zase k vůli testosteronu...to nemá s packama nic společnýho.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:45
- Nahlásit
Barica
my máme eukanubu jehněčí - kvůli dalším alergiím,předtím jsme zkoušeli snad všechno - na packách už to měl předtím (proplan kuře, FM ryba, Acana kuře, trainer-krocan, vet.dieta -trovet,...)
žanda
a máš to do brna daleko? možná kdybys tam sjela,třeba by to fakt pomohlo . . . anebo digitál fakt nemáte?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:49
- Nahlásit
Mar3
žanda je z Prahy, si tedy myslím
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:49
- Nahlásit
Mar3 jsem z phy.......digitál máme,leč ted momentálně není doma......tak že nebylo čím (
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:51
- Nahlásit
žanda
ajó,no tak to pak až bude vyfoťte a zeptej se jí na to (my to tam měli dlouho než sem stím šla k vetovi a pak taky dlouho než sem šla tady k té a nic se psovi nestalo- jenom si volizovat packy,a to stejně dlá tak jak o tak i teď )
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:04
- Nahlásit
Mar3
tédy, vy jste toho vyzkoušeli ! tak já budu také zkoušet dál, to co doporučovala Fromeli se mi zdá podle složení dobré..., ale je fakt, že jsem i četla názor, že ta alergie nemusí být na masitou složku granulí, ale na "fakt", že je to granule - něco, co se v granulích vytvoří při jejich výrobě a pak jsme v troubě ...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:10
- Nahlásit
Barica
hm,tak von ten můj pesměl po vařeným srajdu nejvěší
ale fakt po té eukanubě skvělý,neblil co ji žere, srajdu tky od té doby neměl a bobky má 3 denně takže já jsem sokojená maximálně (akorát by to mohlo bejt levnější )
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:19
- Nahlásit
Mar3
aha, takže eucanuba pomohla na ostatní alergie? a packy jsou prostě drážděny i jinými vlivy, tam asi clovek moc nesvede...
přemýšlela jsem, jestli neexistují nějaké "botky" na packy, ale na tu naši pidi velikost asi ne, myslím si totiž, že to věčné mytí pacek (bydlíme na sídlišti a myju ji packy po každém venčení) asi moc dobré nebude...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:22
- Nahlásit
Barica
no botky sou,ale nebude ještě horší,když se ty packy zapaří botkách????? no já to nechávám,dyž jeto ví,tak umyju tím šamponem a až ani to nepomůže,pudem asi zase pro homeopatika.....ale teďka e to dost uklidnilo (jenom růžový) ale na jaro/léto to zas vypukne (myslím, přes zimu to neměl...)
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:24
- Nahlásit
Mar3
já mám někdy takový pocit, že co si tady přečtu, tak pes do měsíce spolehlivě dostane )), dělám si srandu, ale my jsme měli packy ještě nedávno v pohodě a teď si je snad sežere...
myslím, že na takové to městské 10min venčení by se ty botky hodily, určitě by si v tom packy nezapařila, na procházku ne, to je jasný, já jen, abych ji je nemusela pořád umývat...
a nevíš, kde se dá něco takového objednat?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:37
- Nahlásit
Barica
noo,nevím měli to na intercanisu teďko ale jinak zkus:
www.allpet.cz
www.baron.cz
www.mujpes.cz
www.askino.cz
a snad najdeš
|
Barica
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:08
- Nahlásit
Něco jsem tam našla, ale takhle si to nerisknu, počkám na mezinárodku v Praze, snad tam něco seženu!
a díky za tipy!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:10
- Nahlásit
Barica
JO TAK TAM MÍT URČO BUDOU!
|