Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / něco divnýho na noze - prosím radu
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2006 20:14
- Nahlásit

oliver
Tak z tohto sa vela spoznat neda Ale vyzera to na to, co sme mali my

haji
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 04:39 - Změnil/a: haji
- Nahlásit

S otlakem se nedělá nic ten už tam zůstane a může se jenom zhoršovat(to nám řekl vet)já sem ale zkusila objednat mast na tlapky a otlaky a mažu(výsledek zatím nevím mám ji chvilku)
http://www.granulky.cz/o_giom.htm
A ještě jedno foto otlaku na URL

oliver
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 18:50
- Nahlásit

Tak neví, máme to v podobném místě, ale zdá se mi, že mi máme úplný kolečka a navíc fakt bílý ... No já zkusím Tea tree - nebo jak se to píše a spešl kytičkovou mastičku. Když se dostanu na vet, tak 100% dám vědět. Jinak moc dík za odpovědi, rady a názory.

Terri
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 21:36
- Nahlásit

A ten otlak už se třeba nikdy nezasrstí? giomová mast - pomáhá víc než třeba indulona?

haji
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 06:46 - Změnil/a: haji
- Nahlásit

zatím nevím jestli giom pomáhá víc mažu teprve kolem 14 dní a když mrknu na fotky jiných psů tak asi už nezaroste,někteří je mají děsné
URL
Tady třeba na těch dvou světlých je to vidět hodně

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 15:23
- Nahlásit

Terri
Já tu mast dostala na voříškiádě a trochu to pomáhá, trochu se to zasrstilo, ale ne dokonale. Spíš podle mě si dávat pozor, kam pes lehá a jak dlouho tam je, ale jestli tomu pomůže ta mast, to fakt nevím.

labra
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 22:08
- Nahlásit

Moje roční labradorka to má už asi půl roku na jednom lokti. Mažu jí to /když si na to vzpomenu/ měsíčkovou mastí, kterou jsem si sama udělala ze sádla a měsíčku zahradního.
Prakticky jí to už skoro není vidět i když je černá.Myslím si ale, že se toho natrvalo nezbaví ...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání