| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 10:55
- Nahlásit
Ahojky,chtěla jsem se zeptat, neznáte někdo Canvit chondro.Dikec
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:08
- Nahlásit
abby
jo zname,mam ho doma uz druhe baleni ale jen jako prevenci ho pridavam do zradla...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:20
- Nahlásit
Tonda
Ja jsem ho taky koupila jen jako prevenci.Ale neslyšela jsem zatím o něm,tak jsem se chtěla poptat.Díky
A co hafan,jak se má?
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:24
- Nahlásit
abby
jo dobre,dik za optani,nedavno jsme slavili narozeniny
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:32
- Nahlásit
A kolik mu bylo.Rok?
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 12:30 - Změnil/a: Tonda
- Nahlásit
jasne,rok
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 12:39
- Nahlásit
Tonda
Gratulujem Je nádhernej.A co jinak,nezlobí tě moc.Nebo ty jeho
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 12:42
- Nahlásit
abby
no jak bych to jen rekl...je zlatej!....zatim
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 13:25
- Nahlásit
Tonda
Však i tak vypadá.Vážně je nádhernej Můžeš být na něho pyšnej.ještě,aby byl zdravej.A dortík jsi mu uplácal z čeho?Taky budu muset za chvilku chystat
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 13:49 - Změnil/a: Tonda
- Nahlásit
abby
dortikove tema bylo zde,je tam i muj prispevek
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_4355_0.html
a co abby?nemas nekde na netu jeji galerii?docela by me zajimalo jak vyrostla.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 14:01
- Nahlásit
Tonda
Nemám.Však ji uvidíš Máme sice www stránečky,ale moje fotky jsou všechny moc velké a já to neumím upravit,tak je tam nemůžu dát.Takže čekám,až si na to udělá Zdenda čas.
Vyrostla pěkně a pořád asi roste.Jen nevím,jestli si nezbalí fidlátka a nepůjde o dům dál.Včera jí Zdenda přivřel ocas do výtahu,tak je naštvaná
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:35
- Nahlásit
abby
hele,tak sa me zda ze ten Canvit chondro zerem jenom my.Toz to je nake podezrele...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:46
- Nahlásit
Tonda
Tak,lepší dba než jeden
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:49
- Nahlásit
My brali Canvit H na srst a žádný výsledek....
Takže se o Canvit chondro ani nesnažím
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:54
- Nahlásit
brut
Fakt,tos mě moc nepotěšila.Chcic se na to zeptat ještě jinýho veta a kdyžtak je vyhodím a koupím něco jinýho.
A co používáš ty?Jde mi jen o prevenci,problémy žádné nemáme.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 19:00
- Nahlásit
abby
Když babča začala kulhat a špatně se zvedala, tak jsem pořídila Alavis...a ten zabral. Brala ho ještě nějakou dobu po odeznění příznaků a teď už má pokoj.
Brut nedostává nic mimo klasické želatiny bez příchutě. Nakrájím maso, ovařím, zaliju želatinou a dávám. Přijde mi to přirozenější než veškeré přípravky. Ale já jsem trochu v tomhle trhlá, tak se podle mně nedá moc řídit.
|
Daisy
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 21:24
- Nahlásit
Tonda
Tak Canvit Chondro Maxi jsme taky dávali naší starý feňuli. Nebylo to špatný, ale pak jsme vyzkoušeli taky Alavis, jak psala brut a myslim že zabírá fakt líp
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 06:20 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Já jsem dávala vitamín od Fitmin - pro klouby, ale jen jako prevenci, takže faktický účinek neposoudím.
Jinak vím, že si lidi chválej Bomazeal .
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 07:18
- Nahlásit
Canvit Chondro sice působil, bylo to znát, ale Alavis má účinek mnohem bombastičtější. Myslím, že pro prevenci ten Canvit stačí.
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:16
- Nahlásit
S klouby jsme si užili, takže leccos vyzkoušeli. Nejvýraznější změnu k lepšímu jsem pozorovala po Alavis.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:47
- Nahlásit
Alavis si chválí hodně lidí,ale myslela jsem,že je to pro psa,který má špatný klouby a ne jako prevence.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:06
- Nahlásit
abby
Myslím, že jako prevence by ten Canvit měl stačit.
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:06
- Nahlásit
abby
Alavisu je několik druhů, některý se dá snad používat jen jako prevence. Pes má po něm moc pěknou srst a je vitálnější. Jinak druhému, zdravému dávám Fitmin na klouby (taky se mu radikálně zlepšila srst) a ten je mnohem lacinější, ale účinek na klouby nedokážu posoudit (psovi nic není, takže není co zlepšovat).
Úplně nejlepší bude asi ten sulc z vepřových nožiček, ale na to já nemám nervy, strašně nerada vařím.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:09
- Nahlásit
Úplně nejlepší bude asi ten sulc z vepřových nožiček
jo ten je úžasnej, já nožičky zavřu do papina a jdu čučet na TV, takže to není tak děsný
|
labra
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 21:54
- Nahlásit
Plně s tebou souhlasím, taky jí / labradorce/vařím vepřové nožičky, mám je kvůli ní stále v mrazáku, melu jí i kůžičky
a přidávám do jídla/jsme na vařené stravě, ne na granulích/!!! A kosti sežere taky.
Myslím si, že granule jsou pro psa asi to, co pro lidi infuze. A zkuste si být celý život na infuzi
|