| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:36
- Nahlásit
Gája
držím pěsti...věřím, že bude dobře... Budeme čekat na info
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:43
- Nahlásit
blanulinka1
děkuji, určitě napíšu..
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 07:43
- Nahlásit
....tak jsme byly se Sárou u veta, ten boule prohmatal a řekl nám, že je to opravdu z těch ATB, je to prý, dost běžné... zajímavé je, že se ta boule neudělá hned, ale třeba až za 14 dní po injekci.. Poradil nám masáž Alpou a mělo by se to ztratit. Za 3 týdny jdeme na vzteklinu, tak mu to nechám skouknout. Snad to bude do té doby v pořádku. Byla jsem šťastná, jako blecha, věříte? A ještě jednou díky... palečky i pěstičky pomohly..
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 07:45
- Nahlásit
Gája
to bylo jasné,když byl očkovaný. anubis tu bouli měl taky hodně dlouho...tak to je super
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 07:48
- Nahlásit
Gája
tak to je fajn
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 07:52
- Nahlásit
Gája
Hurá ti spadl kámen ze srdce, viď
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 07:57
- Nahlásit
přímo balvan ze srdce... holčičky moje, děkuju
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:12
- Nahlásit
Gája
Sláva, žádný problém není....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:37
- Nahlásit
brut
to byly včera dvě dobré zprávy... ta první, že jedeš na sraz a ta druhá, že je Sára zdravá
jó a ještě se mi podařilo sehnat vynikající burčáček, který jsme potom popíjeli večer při měsíčku..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:48
- Nahlásit
Gája
Vida, tolik pěkných věcí v jednom dni
Já zase mylsela, že na sraz pojedu bez Bruta, protože ten bude už v té chvíli poloviční, jak by jsem ho nejraději roztrhla já i páníček......teď jsem to popisovala žandě....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:55
- Nahlásit
brut
copak ti (vám) provedl??? nebo kde si to můžu přečíst??? bez Bruta by tam byla Sára smutná..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:58
- Nahlásit
Gája
Přečti si...."opravdu jsme jiný"........je to hajzlík.....ale naštěstí je jen jeden...rozmyslela jsem si to trhání na dvě půlky, ještě bych měla dva a to bych asi už nepřežila
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 11:14
- Nahlásit
brut
ještě bych měla dva a to bych asi už nepřežila
...jen neříkej, on se zklidní...jednou...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 11:20
- Nahlásit
Gája
Zklidní...a kdy to bude? Abych tou dobou už neměla šedivé vlasy, nebyla bez zubů a nechodila ohnutá k zemi.....
Je to hajzlík, ale můj....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 11:44 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
brut
...no pár dní, možná měsíců, to asi ještě potrvá, ale dočkáš se.. ten zážitek, jak šel s páníčkem běhat, nebo vlastně páníček s Brutem.. to bylo fakt dobrý..navrhni Martinovi, aby raději jezdil na kole... to mu snad Brut jen tak nezdrhne, ne??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:31
- Nahlásit
Gája
Na kole by chtěli taky jezdit, dokonce se už Brut cvičí, že nesmí běhat před kolo, nesmí se nikde zdržovat, ale ještě stále není čas a večer za tmy raději páníček popobíhá. No, uvidíme časem....
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 18:37
- Nahlásit
Gája
dostala jsem se sem až dneska takhle na večer,...takže hurá a sláva to jsem ráda, že to dobře dopadlo!
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 18:50 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
blanulinka1
díky moc, určitě mi hodně pomohlo vaše povzbuzení..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 18:53
- Nahlásit
blanulinka1
to víš...slečny s chlupatou hrudí...ty dokážou povzbudit
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 19:01
- Nahlásit
blanulinka1
jóóó, teď mi to došlo...(ten tvůj zážitek) já mám občas chlupaté všechno i kolegyně (mají na sobě chlupy naší Sáry)..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 06:08
- Nahlásit
Tuhle jsme přišli na nějakou akci (bez psů a ani tam moc často nechodíme), posadíme se a syn do mě šťouchl a ukázal bradou na stůl přede mnou. A na něm - Brestí chlup.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 07:04
- Nahlásit
Ketrin
....jenom jeden????
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 08:22
- Nahlásit
brut
Dobrý den.
Nezlobte se že se vám tady zamíchám. Pejsek Brut mi připomněl jednu naší NO, byla úplně jak tvůj pejsek a taky jsem si říkala pro boha kdy se už zklidní, že to na nervy nevydržím. Manžel mi na to odpověděl se zvím temperamentem až v 6LETECH. No já mu nevěřila, ale fakt měl pravdu. Takže Brut pevné NERVY do 6let.
Pac a pusu Biško a Damišek.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 08:48
- Nahlásit
Darina1
teda děkuji za "povzbuzení"
Já si říkám, že by to mohlo být oněco dřív....takže možná vyjde 5,5 roku
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:00
- Nahlásit
brut
Ani náhodou, buď nohama na zemi. Vím o čem mluvím. No a ještě maličkost Brut je moc hezký a hodně zajímavý pejsek.
Pac a pusu Biško a Damiš.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:35
- Nahlásit
Musím souhlasit, u nás to taky tak je. Labradoří temperamentní turbofena Bresta se trochu zklidnila teď - v 6 letech, po 2.vrhu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:17
- Nahlásit
Darina1
Ketrin
Takl to jste mně opravdu moc neuklidnily.....do 6let nám ještě zbývá plných pět
|