Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / uklízení exkramentů
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Evik
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2005 17:55
- Nahlásit

Terri a Eimy
ono to není sranda holky....jedna známá mojí mámy byla na operaci s krkem - vyndavali jí z něj cizí tělísko....tím tělískem byl kočičí drápek - ta paní byla na obědě v čínské restauraci. Když tam tepelně upravují toulavé kočky, proč by si to občas nestřihli i toulavým psíkem, či ukradli uvázaného pejsu před samoobsluhou... z toho se mi vážně dělá zle.....
U nás už se několika lidem přes noc ztratili psi ze zahrady - sežrali je Ukrajinci....

nefer
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2005 19:13
- Nahlásit

Evik
Nedávno jsem tady psala o aféře, kdy zas u nás (Děčín) paní vyndavali z dásně kočičí zub - ta zas chodila pro jídlo do stánku, který vlastní Vietnamci. při kontrole jim tam našli osm koček (nikde už jsem se nedoslechla jestli živých nebo už mražených). Takže mě to co píšeš vůbec nepřekvapuje, já bych do podobného "podniku" nevlezla ani za zlaté prase

Terri
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2005 19:21
- Nahlásit

A dámy, jíte uherák?

nefer
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2005 19:26
- Nahlásit

ne, co je v něm?

Anonymní
# Zasláno: 11 Dub 2005 19:29
- Nahlásit

Eimy
koukám,že máš taky sklon k černýmu humoru ! Já běžně na cvičáku čubě vyhrožuju,že ji dám do Lukavice (nejbližší útulek u nás) případně,že ji bude ukazovat Srstka v televizi atd. !

ola
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2005 19:30
- Nahlásit

Sorry,zase jsem se zapomněla přihlásit!

Terri
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2005 19:49
- Nahlásit

ne, co je v něm?
Takové krásné šedé milé tvrdohlavé zvířátko.

Proboha díváte se na Novu - zprávy? Tak teď ukázali utracení 20psů v přímém přenosu!!

nefer
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2005 19:52
- Nahlásit

Takové krásné šedé milé tvrdohlavé zvířátko
no, tak to asi bude ve více produktech

zprávy - nemám puštěné, to myslíš vážně? kde jak proč? v archivu to bude až zítra

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2005 20:29
- Nahlásit

ola
Vzhledem k tomu, že ona tomu stejně nerozumí, tak když jí hezkým hlasem řeknu, že pude do guláše nebo dostane knoflíky, tak na mě ještě vrtí ocasem )) Občas na mě lidi na ulici divně koukaj. Jinak je taky zajimavy pozorovat bráchu a mýho přítele, jak se koukají jak ji "naporcovat" ona vyvalená leží a je naprosto spokojená, že se jí někdo věnuje

nefer
Lepší je nepřemýšlet co ve kterým produktu je nebo není, slyšela jsem taky jak se dělají marmelády, o prazdninách jsem dělala v jednom nejmenovaným supermarketu a tam litaly myši mezi jidlem docela běžně atd.. Takže fakt, lepší nepřemýšlet... Jinak já k vietnamcům občas zajdu, tak sem zvědavá, kdy se mi něco zapichne do krku...

Terri
Na novu jsem se koukala, fakt hrozný... Mamka mě na to volala, ale tu ukázku utracení psů si mohli nechat... Navíc přemýšlím, jak ten veterinář mohl poznat, že ti psi jsou natolik nemocní, že je musí utratit za poměrne krátkou dobu.
Jo a všimla sis toho, jak tam jeden policajt (myslim) řikal:"No, oni mě pokousali, tak doufám, že nebudu mít vzteklinu"? Někdo by mu mohl vysvětlit, že v ČR není za poslední 3 roky jedinej známej případ vztekliny... A že ČR je označená za zemi "prostou vztekliny". Hold nova sice ukázala strašný záběry, ale stejně tam to kousnutí od psa musela nějak napasovat...

Tony
# Zasláno: 11 Dub 2005 21:29
- Nahlásit

Tak nevím, jestli jsem někde nepřehlédla, zda-li někdo nemá moje zkušenosti. Měla jsem velkého psa (afgána) a mockrát se mi stalo (a mí sestře taky) že pes vykonával potřebu, já nad ním stojím s pytlíkem v ruce připravená to sebrat, a přišla ke mne nějaká paní a začala mi nadávat, proč to po něm neseberu. Pes ještě nebyl ani hotový, většinou když jsem naštvaně ukázala pytlík, tak paní odešla s omluvným výrazem. My se ségrou uklízely vždycky poctivě, ale lidi co mi bezdůvodně nadávaj mně dokážou pořádně otrávit.

haha
# Zasláno: 11 Dub 2005 22:54
- Nahlásit

ještě k tomu uklízení, před pár dny se nám na chodníku vydělal policejní kůŇ, a myslíte že si tu hromadu slečna policistka zvedla? no ani náhodou, tak jak potom maj lidi uklízet po psovi když vidí venku tohle, ta hromada od toho koně je desetkrát větší než bobek od psa!

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2005 23:14
- Nahlásit

haha
To já bych na tu slečnu policistku zavolala :"Slečno, něco vám upadlo" Zajimala by mě minimálně její reakce )

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2005 23:33
- Nahlásit

http://bleskove.centrum.cz/udalosti/clanek.phtml?id=7524

že by to zančku spravovali vietnamci?

jeany
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2005 07:43
- Nahlásit

haha
Také už jsem viděla policejního koníka, jak si ulevil na chodníku. Zajímalo mě, jak se policista na koni s tím vyrovná. Dělal, že to nevidí. Stejně, na to by mu obyčejný sáček na psí hovínka nestačil.

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2005 09:09
- Nahlásit

Eimy
Add Nova psi - buď to Nova zase pořádně střihla a nebo to bylo jasně účelové, co se 40psi, že když útulky přijmou dvacet..
S tou vzteklinou to mě taky dostalo. Mimochodem byl tam taky záběr, jakým způsobem jim tu injekci dávali a to bylo taky dost hustý.
To si zas lecjací sadisti ulevili..

nefer
Ale já nemyslela myši, ale osla.

jak se koukají jak ji "naporcovat" ona
Jo, manžel se mě párkrát zeptal aby mě nas..., jestli bych obětovala psa, kdyby byl hladomor a rodina neměla co jíst.
A nebo že raději utratit nemocného pejska, než do něj vrazit třeba dvacet tisíc.
No jsem zvědavá na tytéž silácké řeči, až na něj zakňourá náš knírek. Jak ho znám..

Zajímalo by mě, jak to mají policajti vyřešený, nosí na sedle lopatku s taškou?

nefer
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2005 09:20
- Nahlásit

Ale já nemyslela myši, ale osla
no vidíš, já jak jsem zvyklá, že jsou skoro všude myši, tak mě ani nenapdalo, že mluvíš o něčem jiném

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2005 10:18
- Nahlásit

nefer
Vyjádřila jsem se ne moc jasně, na oslíky nejsme v jídle zvyklí . A krom toho ty myšky tam (doufám) nedávají narozdíl od pochoutky osla záměrně. Ještě že je ten salám tak drahý

ola
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2005 12:25
- Nahlásit

Jo,můj manžel na mne taky zkouší vtípky,jakože když docházejí prachy,tak prodáme psa... atd. A pak má čuba na bradě pupínek a on je z toho celej vedle a žene nás k vetoj. Myslím,že to bude u vás podobnej případ až domů dovezete knírouška?!

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2005 18:52
- Nahlásit

podobnej případ až domů dovezete knírouška
Já doufám. Ono je to tím, že manžel doma psa nikdy neměl. Vždycky jen řetězáky.. Tak si taky mimo jiné třeba neumí představit dovolenou se psem (taková přítěž?) a nebo by klidně odjel někam bez psa (je to "jen" pes, to moc řešíš, někdo se z rodiny postará..) a tlačí mě ke kotci (i když už jen opatrně aby mě nevytočil do ruda se zdůvodněním "bude si chtít od nás odpočinout, takový krásný domeček bude mít, své soukromí, tam se mu bude spát lépe než s náma když nemůže být v ložnici..)
Až vyroste ze štěněte, půjde ven... (říká manžel, tak jsem řekla, že to budem řešit až vyroste )

Locco
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2005 20:47
- Nahlásit

Až vyroste ze štěněte, půjde ven
tim jsem taky uklidnoval celou rodinu ... uz o tom nikdo ani nemluvi a na miste planovaneho kotce se stavi piskoviste

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2005 20:54
- Nahlásit

Locco
Ano, tak přesně takový vývoj předpokládám.. (kotec jako okrasa dvorku mi ovšem nevadí, když budeme v práci, tak bude venku takže se bude moci kde uklidit.. ale jinak )

Evicka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2005 08:32
- Nahlásit

Já tyhlety svalnatý řeči na našich potencionálních majitelích našich štěňat prostě miluju. Tuhle jejich zásadovost, jak pes bude venku v kotci, jak nebude smět do postele, event. do bytu a bude jen v předsíni, atd. Vždycky se usmívám a jen přitakám. Vím, že v reálu bude všechno jinak, že to dopadne jinak a pes stejně skončí jinde. A má slova se prozatím vždycky vyplnila. Nikdo nevydržel být tak tvrdý, jak se původně stavěl. Tohle je strašně milé a nevinné. Ti lidičkové ani neví, jak jsou vůči půvabům štěňat slabí a bezmocní.

Evik
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2005 08:50
- Nahlásit

Terri

tedy, ještěže mám tak chápajícího partnera ten můj naštěstí proti psovi v domě nic nemá....(i když je k tomu našemu naoko tvrdý, když se nedívám, blbne s ním jak malé dítě, tahají se spolu o hračky - oba dva zubama:biglol

To na té Nově jsem neviděla, ale jak známe všichni Novu, zase nejspíš něco nafoukli a podstatnou část vypustili..... já už na novu vůbec nekoukám

Anonymní
# Zasláno: 13 Dub 2005 16:28
- Nahlásit

Evicka
to máš teda pravdu když jsem si pořizoval pejska tak jsem měl silácké řeči, že jen na zem, v žádném případě na sedačku nebo nedejbože do postele. Ty psí oči jsou hrozná zbraň. Dneska nejenže se vyvaluje na gauči nebo v posteli ale dokonce jíme občas z jednoho talíře a nedovedu si představit noc kdy by mi pes nefuněl do ucha a nebo zimní večer bez toho že by mi pejsa hřál na gauči nohy.

deniska1
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2016 07:22
- Nahlásit

Ano s temi exkrementy je to docela nebezpecne ohledne nemoci daji se pak tyto bakterie predavat i na cloveka tady jsem nasla nejaky clanek o prenosu nemoci na cloveka odkaz na článek

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2016 11:36
- Nahlásit

deniska1
nemela byste pro me nejaky bakterie na predani?

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání