Barica
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 14:43
- Nahlásit
StaHi
a jeste ty grepovo-bezinkove kapky (to v lekarne nemeli), je to 1 produkt, bo dva po domacku namichane? ..jednou jsem mela extrakt (kapky) z grepovych seminek, a to byl teda chutove extra hnus..jak neco podobnyho dostanete do hafa?[i]
k tem kapkam, jsou to vytazky z pupenu z:
http://www.r-web.cz/nadeje/ - mgr. Podhorná
resp. ten cerny rybiz mam odsud, ten grep mam z lekarny, to je asi jedno, od jakeho vyrobce to je, mgr. Podhorná ho má taky
Dávám jí 3x denne z každé lahvičky 1 kapku (kapky se dávají podle velikosti, já vzhledem k tomu, že mám 2,5kg psa, tak dávám jen jednu ) na piškot, půl hodiny před jídlem... grep by měl ničit mikroorganismy v těle, černý rybíz také a mělo by to celkově posílit imunitu psa...
mgr. Podhorná mně těch lahviček doporučila víc, jako celkovou kůru, ale já zatím používám jen tyto dvě...
|
booobika
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 22:01
- Nahlásit
No, tak teď jsem mu v místě, kde se hojily už ty rány, resp. díry na stehně (prý asi virus v krvi, ne poškozením zvenčí) objevila asi 5cm bouli, měkkou, uvnitř voda... My se toho snad nezbavíme, léčí se už asi měsíc. Propíchla jsem to (omlouvám se za detaily) a dala na to černou mast, chodí tu zas v kraťasech a je už pěkně otrávenej...
|