| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 11:22
- Nahlásit
Díky moc....já s nima zítra nejedu, ale hned jak se ségra ozve, tak dám vědět.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 11:37
- Nahlásit
brut
Taky držím palce.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 15:17
- Nahlásit
Tak mám první zprávy. Balinka zůstala v Brně, v pondělí jde na operaci a teprve se uvidí, co to přesně je. Varianty jsou jen dvě ...1) nádor a totální průšvih
2) cysta a taky průšvih jenže menší
Vyzvednout si malou pojede až ve čtvrtek, pak nebude smět běhat, hrát si s pejskama, dětma...prostě nic. Jakou dobu nevím, ségra byla z toho dost špatná, takže jsem se jí zapomněla zeptat. Cena operace 15.000,-.
Další info podám, až se mi zase ségra ozve, to už se s ní snad bude dát líp komunikovat.
V neděli odjíždím a vracím se za 14dní, tak držte palce, ať je to ta lepší varianta.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 15:20
- Nahlásit
brut
Tak snad to bude ta cysta, držím palce.
Mě po operaci nesměl pes ani popoběhnout 6 týdnů.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 15:26
- Nahlásit
Chudák...já si nedovedu představit, jak bych udržela Bruta....a Bali je to samé.
Nějak se pokusím sem dostat výsledek...někomu řeknu, aby ho za mně vložil
|
Puna
|
# Zasláno: 11 Srp 2006 15:31
- Nahlásit
brut
ahoj, tak moc moc moc držíme pěstičky (pěsti=štěstí). Chudinka malá, věřím, že to bude ta lepší varianta.. Ségře se nedivím, že to tak bere, musí to být nápor na nervy jak hrom.. Popravdě si takový malý šídlo udržet v klidu moc představit neumím, hlavně, ať to dobře dopadne...
Myslím na vás, i Lucky, a tobě s Brutem v rámci možností hezkou dovolenou!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 15:41
- Nahlásit
Puna
Moc děkujeme, my se budeme dobře dovolenkovat...v chatě nám nic chybět nebude. Les a vodu máme okolo a zvířata taky. Budeme chodit na dlouhé procházky, plavat a taky si hrát s pesanama. Když budou houby, tak za náma dorazí spousta kamarádů ( samozřejmě hlavně psích)
Jen Balinka nám bude chybět, měla tam s náma být příští týden.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 21:44
- Nahlásit
Tak Balinka operaci zvládla dobře, v úterý byla operovaná a ve čtvrtek šla domů. Dokonce za náma přijely na chatu. Nožku nesmí přetěžovat, štěp jí brali z lopatky a vkládali do cysty, ale ta je hodně veliká, takže zaplnil asi polovinu. Teď se čeká na výsledek ...zda-li se uchytí štěp, jestli začne pomalu růst a dozaplní cystu atd. Za 14 dní jedou do Brna na kontrolu. Jinak z hodné a poslušné feňulky se stal naprostý drak, který ani náhodou neposlechne.
Fotky během týdne dodám, zatím nestíhám...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 21:46 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
brut
(OT - ve stredu...? )
Balince drzim pesti, at ma stesti...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 22:54
- Nahlásit
wami
Děkujeme, snad už to bude lepší...jen kdyby byla trochu klidnější, stále jí hrozí roztříštění kloubu a kosti
Zítra se ti ozvu na mobil nebo mejlíkem, budu ještě volat tetě, aby byla určitě doma a ne u doktora
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 22:58
- Nahlásit
brut
jen kdyby byla trochu klidnější
je to blby, ale jedina pomoc je, pres nejhorsi cas ji drzet pod praskama - domluvte se s vetem...
Kamarad takhle muel prispavat stendo po nekolikate operaci triselne kyly, aby nedoslo k opetovnemu roztrzeni stehu... Podarilo se, pejsek zije, je nadhernej a ted uz snad zdravej, ale bez tech prasku tehdy...
oki, mozna budu cast dne mimo signal, mam nejaky vyrizovani na uradech...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 23:09
- Nahlásit
wami
Ségra do ní prášky nechce moc cpát. Skoro vůbec jí nežrala a tak je ráda, že konečně alespoň trochu baští. Pořídila si dvě vodítka ( krátké na delší procházku a flexinu na venčení...Bali se totiž na krátkém vodítku nevyvenčí a dělá jí potřebu doma - to ale až od té operace). Zítra jdou na vyndání stehů a kontrolu, tak jsem zvědavá, co jí řekne vet.
Písnu mejlíka a pak se ještě ozvu( to ale až v podvečer)
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2006 23:32
- Nahlásit
brut
Tak to mám radost, že to zatím všechno probíhá v pořádku..Moc na princeznu myslím a držím všechny palce co mám ať je feňulka zase zdravá a ať vše probíhá, jak má!
Co se klidu týče - s těma práškama by se mi také nechtělo....My měli po artroskopii s Thorinem a klidem také potíže, tak jsem ho zavírala na maličkou předsíň, kde neměl prostor na blbnutí...moje kamarádka pejska zase dávala do výstavní klece, byl s ní v místnosti viděl ji, ale nemohl blbnout - a jak ona říká, pár týdnu v kleci za to že bude pes dalších minimálně 10let v pořádku za to stojí....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 18:14
- Nahlásit
Jumi
Klec jsme zkoušeli. Tam tak vyváděla, že to bylo ještě horší - snažila se tou bolavou packou dostat ven a šíleně naříkala. No a malou předsíň nemá ( teda měla by pokud by neměla rozkopaný byt), takže Balinka okupuje sedačku. Na ní je ještě relativně v klidu, ale venku řádí...neustále poskakuje, popotahuje vodítko, sápe se na lidi a na psy - což předtím nedělala. Zkrátka a jednoduše je to na blázinec. Stále čekám na zprávu, jak dopadly u veta, tak když to ještě dneska stihnu, tak sem info dodám. Jinak až ve středu večer nebo ve čtvrtek ráno, jedu zítra pryč.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 19:10 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
brut
Já to znám...my nemohli chodit ani na flexi, protože to na něj bylo dlouhý a dělal na něm šílené kraviny s poslušností to u malý bude asi pěkná lapálie... u nás to byl potom taky pěknej děs a malá je k tomu ve věku, kdy spíš potřebuje cepovat....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 22:17
- Nahlásit
Jumi
Tak honem píšu zprávičku z veteriny. Stehy jsou venku, vše se hojí moc pěkně. Smí na delší procházku než jen se venku vyčůrat, což znamená, že už smí obejít blok. Snad se trochu unaví a nebude tolik řádit.
Víc toho zatím nevím, ségra mi volala jen tohle. Zase se ozvu, ale to až ve čtvrtek.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 07:30
- Nahlásit
Zkuste ji unavovat psychicky, nejen pohybem. Třeba jí ukažte piškot, dejte si ho do jedné ruky a ukažte pěsti. Ať označí ruku, ve které piškot je. Je to sranda. Nebo jí ho přiklopte miskou a vedle dejte několik prázdných. Taky ji učte podávat pac nebo dělejte prstě cokoli, u čeho se nemusí moc hýbat.
Držím pěst.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:44
- Nahlásit
Mucholabka
s tím naprosto souhlasím to se mi v pooperačním klidu hodně osvědčilo, takovéto hry, jako hledání pamlsku a tak podobně!
|
Puna
|
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:01
- Nahlásit
brut
tak to je paráda, že to takhle dopadlo, Balinka je holka šikovná a ne žádný béčko
Ať je to lepší a lepší, moc jí to přejeme...
A ty vítej zpátky!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 22:43
- Nahlásit
Mucholabka
Psychicky unavujeme, ale zatím vyhrává její temperament. Vetovi se tlapka líbí, tak čekáme, jak se uchytil štěp. Snad to bude dobrý.
Puna
Tak dneska už jsem konečně zpět.
Baluška je čím dál hezčí. Po neděli za ní zase pojedu, tak udělám nějaké fotky. Taky se snad už přes víkend dostanu k vložení fotek z chaty, kde jsou vyfocené čerstvé jizvy. Dneska jsem koukala, že už jí nožka krásně zarůstá a po vyndání stehů nemá skoro jizvy vidět.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 22:58
- Nahlásit
Konečně jsem se dostala k vložení fotek do galerie. Tak sem vkládám fotky Balinčiny packy 4 dny po operaci
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_i d=8133
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_i d=8132
nějak mi nejdou vložit fotky jinak...asi vážně blbnu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 07:30
- Nahlásit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 15:01
- Nahlásit
Mucholabka
díky moc...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 15:17
- Nahlásit
brut
Zvenku to vypadá hezky-teď ještě co je uvnitř.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 15:38
- Nahlásit
Mucholabka
To právě ještě nevíme. Na kontrolní RTG jdou až koncem září. Tak jen držíme palce a hlídáme třeštiprdlo, aby si s packou nic neudělala, když má být v klidu a to neví, co znamená
Pokud se štěp chytne, tak se stejně bude muset dávat ještě dost dlouho pozor, aby si s kostí nic neudělala, protože je ještě část dutá. Je to běh na dlouhou trať.....
|
Puna
|
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:57
- Nahlásit
brut
ahojky, až teď jsem se koukla na ty fotky, chudinka, musela si vytrpět svoje
Ale věřím, že všechno zlý si už vybrala, teď už to bude jen a jen dobrý, musí být...
Tak ségře hodně trpělivosti při hlídání
Jinak doufám, že Brut už je zdravej a Denynka se Sněhulkou taky aže už vesele řádí...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 17:10
- Nahlásit
Puna
Což o to, ségra má trpělivosti dost, ale začíná být problém s Balinčinou nemotorností ( přece jen je znát ten omezený pohyb)...synek přijel teď v neděli s roztrženým rtem ( Bali ho budila) , ségra má pěkné jojo...to jí zase při škobrtnutí vrazila hlavinkou do čela , no a já jsem "jen" pěkně podrápaná. Baluška řádí jak šílená. Veterinář už povolil o kousek delší procházky ( nejen kolem bloku, ale i dál), takže se uličnice alespoň malinko unaví. Váží přes 13kg a při nošení nahoru, dolů tři patra se pěkně pronese.
Brut je už zdravý ( teď má pro změnu alergii na protibleší šampon), Denča je v naprosté pohodě ( když nebudu počítat částečnou hluchotu a senilitu), no a Sněhulka měla v neděli plný kožíšek blešek, takže jsem dezinfikovala jak jí tak celý barák.
|
Puna
|
# Zasláno: 12 Zář 2006 17:41
- Nahlásit
brut
už jsem teda dohnala i Tvůj "prima víkend", u vás teda není fakt nuda
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 19:13
- Nahlásit
brut
Pořád na vás myslíme! tak to je dobře, že už může princeznička zase o kousek na delší procházky! Hned jí bude veseleji a páníčkum ostatně také...Věřím opravdu, že teď už vše bude jen ajen lepší!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 23:55
- Nahlásit
Tak u nás byla Bali na víkendové návštěvě. Vůbec nekulhá, musí se krotit, jinak všude vyskočí, vleze. Hrozně ráda se mazlí, ale pro samou chuť blbnout to nevydrží dlouho. Na RTG by měla jít během tohoto týdne a pak na kontrolu do Brna. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Mám nějaké fotky, tak zase přidám.
|