Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Viděli jste někdy zánět ucha?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Mar3
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:31
- Nahlásit

to je teda fakt drsný!!!! absolutně nechápu! a to si jako mysleli,že to je v pořádku,nebo proč s ním nebyli u veta už dávno?????

Kamca
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:32
- Nahlásit

Hrůůůza, chudák pejsek!!!

moll
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:32
- Nahlásit

no - ale jak tak koukám, tak si spíš myslím, že jde o nádorové onemocnění - nebo je možné mít ze zánětu takhle vypadající ucho? snad by pomohlo okupírování psa - co vzít ho k vetovi a říct, že mu to při stříhání okolních chlupů začalo nezastavitelně krvácet?

bea
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:17
- Nahlásit

A co oznámení na týrání zvířete? To může podat kdokoliv, kdo toho chudáka na ulici uvidí.

aren
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:32
- Nahlásit

bea
Já nevím, co jsou to za lidi. Taky by se mohlo stát, že při výhrůžce psa "odklidí". Je mi ho fakt líto, nevím, jak mu pomoct. Snad se nechali Mucholabkou přesvědčit a budou léčit.
Mucholabka
Co kdyby ses nabídla, že jim s léčením pomůžeš?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:21
- Nahlásit

aren
a kde mám na to vzít? Vždyť jako student a střihač v jednom živím pět zvířat a zrovna škudlím na čipování.

aren
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:26
- Nahlásit

Mucholabka
Já jsem nemyslela finančně, to určitě ne. Třeba že mu ty ouška ošetříš, budeš mazat, nebo tak, třeba i za prachy, jestli máš čas, samozřejmě. Jen takový nápad, uvědomuju si, že možná blbej.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:27
- Nahlásit

aren
tady pomůže snad jen exstirpace zvukovodu a léčba za minimálně deset tisíc. O ten čas by nešlo... to už není na antibiotika, kapičky a homeopatii.

aren
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:29
- Nahlásit

Mucholabka
Ach bože. Tak to je smutné.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:32
- Nahlásit

aren
...nebo utracení. Asi nejhumánnější. Ale nechápu, jak s ním můžou vydržet v bytě. Kdyby se dal do galerie umístit smrad, tak všichni umřete.
Trotelchen
Ještě se chceš vysmívat mé teorii "jednou za rok hodit psa do pucu"?

tosca
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:59 - Změnil/a: tosca
- Nahlásit

Mucholabka
Je to nějaký známý veterinář? Co je "bonznout" přímo jemu a případně poprosit o radu, jestli neví,jak to řešit. Tohle fakt není normální. Když nic, tak bych dala na veterinární správu podnět k prošetření, jestli to není infekční.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 20:34
- Nahlásit

Známý? No, celkem nový, dá se říct, jsou blízko kliniky Yorica.

tosca
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 22:04 - Změnil/a: tosca
- Nahlásit

Mucholabka
Já myslela, jestli ho náhodou neznáš Ty (nebo třeba já)
Že bychom využili známosti.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 22:10
- Nahlásit

Mucholabka
Ještě se chceš vysmívat mé teorii "jednou za rok hodit psa do pucu"?
nerozumím asi...
no přece nebudeme toto pokládat za normál....to už bychom mohli mít třeba taky strach udat vraha, protože se pak může mstít zabít o to více lidí a třeba i nás....
Známý? No, celkem nový, dá se říct, jsou blízko kliniky Yorica.
můžeš mi prosím objasnit spojitost toho psa s Yoricou? nějak to nechápu...jen že bydlí podblíž?

tosca
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 08:41
- Nahlásit

Trotelchen
Yorica - To byla odpověď na můj dotaz, ke kterému veterináři by případně s tím psem šli (který je těch 100 metrů). K některým veterinářům máme blíž, než k jiným, takže pokud by mířili k některému z nich, dalo by se řešení urychlit. Navíc, ti lidé snad chodí se psem někam na očkování. To ty uši nikdo neviděl? Tohle přece nevznikne za pár měsíců ...

bea
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 09:25
- Nahlásit

Mne napadlo, že by Mucholabka mohla říci, že když toho pejska střihala, dostala nějakou infekci (nebo její pejsek nebo tak) a že vet to dotyčné zvíře potřebuje nutně vidět, aby bylo jasné, co to vlastně je. A pokud by souhlasili, třeba jim nabídnout (teda těm lidem) pomoc, poku bychom to nějak dali dohromady, taky nemám miliony a pokud by to použili sksutečně pro něj. Já jsem nová a nevím, kdo je odkud, ale na tom snad nezáleží.
Já jsem takhle doslova uloupila kočku paní v ulici - kocour nevidě. měl strašný zánět v očích i uších a ona ho pouštěna ven do vnitrobloku, kde ho ještě třískali nekastrovaní kocouři.
Tvrdila, že si kočka pomůže sama, tak jsem ji odchytla, zaplatila jí léčení a útulek kocourka umístil. Fakt je, že to léčení bylo do tisíce. Ženská pak jen řekla - no, asi se ztratil nebo někde zašel, já jsem stejně říkala, že nevydrží.
Třeba někoho něco napadne, co by šlo udělat. ten můj nápad je asi dost blbost.

Petra
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 09:56
- Nahlásit

teda to je šílený, napište pak jak to dopadlo

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 11:07
- Nahlásit

Lidi, já Vás fakt některý nechápu, jak se snažíte na ty grázly opatrně...pak se nedivme, že to tady vypadá, tak jak vypadá...hovad se každej bojí a nejlíp ještě přemejšlet o tom, jak dát do kupy nějaký prachy......

no nevím no.....

tosca
Mucholabka
a chodí na tu Yoricu? to by tam měli mít i kartu ne??
nemyslím, že by tamnějším pánům vetům o ně nějak moc šlo, když tam asi moc neutratí s takovýmhle přístupem...

bea
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 11:29
- Nahlásit

Ale Mucholabka psala, že by to ublížilo jí i její mamince...tak se nediv. Já jsem psala, že je to asi bylý nápad shánět jim pomoc, ale jde o to pomoct tomu pejsovi...

bea
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 11:31
- Nahlásit

Trotelchen: Ale Mucholabka psala, že kdyby je nahlásila ona, ublížilo by to jí i její mamince, tak se nediv.. Já jsem psala, že ten můj nápad je blbost, ale jak chceš tomu pejsovi pomoct?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:30
- Nahlásit

bea
já Ti nevyčítám Tvůj nápad, já jen chtěl říci, že pokud se budeme k těmto problémům takto stavět, je veškerá snaha vynaložená na záchranu a pomoc psům docela nanic, protože těch humusů bude stále přibývat.

pokud může někomu ublížit to, že poukáže na hajzla a jsme ve společnosti, kde to tak zjevně většina bere.....pak je to prostě v pr*eli.

bea
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 14:21
- Nahlásit

Trotelchen: Souhlas. Ale co s pejskem? A odkud je?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 17:53
- Nahlásit

bea
Pejsek je nejspíš někde od Mucholabky z okolí...co s ním?? No to je těžký......co chceš dělat.....najít kliniku Yorica a čekat, až po okolí půjdou s tím psem a pak jim domluvit?? Je to smutný, no.
A je nám to docela lhostejný...na druhou stranu bodejť by nebylo, když žijeme ve společnosti, kde se bojíme ukázat na hajzla prstem a naopak když ukáže hajzl na nás, tak se ještě klekneme a omluvíme se....atd....

bea
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:10
- Nahlásit

Trotelchen: No, já právě nevím odkud Mucholabka je..ale je to jedno, protože se s tím asi fakt moc dělat nedá. Vím, že takových pejsků je hodně. Rodiče vždycky mívali kokry, tak jsem z toho nějak víc špatnější.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání