Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Viděli jste někdy zánět ucha?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 20:35
- Nahlásit

Po tomhle si asi většina řekne, že zánět ještě neviděli. Osmiletý americký kokršpaněl, pes. Co byste udělali s těmahle lidma? Jestli večeříte, fotku si pořádně zvětšte.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 20:37 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 20:38 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Ten pes žije v bytě! Je z něho šílený smrad. Zánět má i v druhém uchu, sice hrozný, ale zatím nedosahuje takového hnusu. Majitelé říkali, že už je starý, tak to vet nebude léčit. Tomu nevěřím. Vždyť tohle je pomalu na utracení.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 20:40
- Nahlásit

tak za chvilku na jiném kompu, tady je divný explorer.

Terri
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 20:52 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Mucholabka
funguje, když na to klikneš

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 21:04
- Nahlásit

Ja teda zadnou fotku nevidim, ani krizek, co bych mela zvetsit.. Mam Mozillu Firefox..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 21:13
- Nahlásit

kdyz se klikne na to, co mělo být obrázkem a prošmejdí se mi galerie, je to vidět, jsou tam 4 fotky. Na druhém kompu mi to jde, tam je Mozilla, tak to pak udělám pořádně. Explorer je nějak na prd.

Joker
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 21:25
- Nahlásit

Explorer je nějak na prd
Spíš to chce umět linkovat obrázky

žofka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 21:28
- Nahlásit

Mě to teda funguje a to ucho je hrozný. Je to neléčený a zanedbaný,to jsem tedy fakt ještě neviděla a doufám,že už neuvidím.

shiba
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 21:40
- Nahlásit

Ve FF se link nezobrazí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 21:55
- Nahlásit

Tak jsem si skakla na Explorer, a teda, hnus... Ale spis nez klasickej zanet ucha bych v tom trosku videla i usni svrab... Ale kazdopadne chudak pejsa a hovada majitele!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 23:01
- Nahlásit

Když se člověk pořádně podívá, nemá v pořádku ani oči. Dříve měl vždycky potíže s ušima, potom se asi dva roky neukázali a teď takový šok. Uvažovala jsem, jestli toho psa vůbec vrátit. Byl dříve dost hryzavý, dneska je vděčný za každý pohled.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 23:15
- Nahlásit

Mucholabka
Oci, usi, to je preci spojeny.. Chudobka pejsan.. Snazi se aspon majitele s tim megapsim usiskem neco delat??!!!
A na zacatku se ptas - Co byste udělali s těmahle lidma? - ja bych vedela, ale bylo by to osklivy a pomaly a zdlouhavy a bolavy...
Jinak - cos udelala ty, kdyz jdi pejsu strihala??? Dosli majitele aspon smer veterinar???

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 23:22
- Nahlásit

Oni bydlí od veterimáře přibližně sto metrů...já jim jenom vysvětlila, že pes trpí, ale nevím, jestli to udělalo dojem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 23:28 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Mucholabka
Tak z toho je mi smutno... Nezbyva nezli doufat, ze tva prednaska dojem udelala a tech 100 metru ty, s prominutim hovada, usli...

fromeli
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2006 08:03
- Nahlásit

No tak mně to stačí zmenšený, k snídani je to dobrá věc

Lidi bych nakopala do prdele.

Niko
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2006 10:38
- Nahlásit

Na to můžu napsat jediné - některý lidi jsou kurvy /doufám, že mě omluvíte za ta slova, ale nechtělo se mi psát svině, protože nechci urážet zvířata.../. Tohle se jinak nedá! Prdel by jim upadla, kdyby došli k veterináři???? Asi jo! Tak jim to ze srdce přeju!!!! Toho pejska to musí šíleně bolet, chudáče, co si asi musel vytrpět !!!! Doufám, že je na tomhle světě nějaká spravedlnost a na každýho dojde... Kdo se kloudně o psa nepostará, tak ať si ho radši nepořizuje, sakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2006 10:50
- Nahlásit

Niko
proč urážíš kurvy?

Mucholabka
Ty to tak necháš?

abby
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2006 11:37
- Nahlásit

Mucholabka

To snad není možný!!!!!!!!! nevím,co na to řít,protože se mi nedostává slov.Ten pes musí strašně trpět!!!!!!!!!!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2006 12:45
- Nahlásit

Trotelchen
navrhni řešení

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2006 13:03
- Nahlásit

Mucholabka
moje je stejný jako v těchto případech....trestní oznámení.....a nejlíp si co nejvíc přimyslet......poradit se se šikovným vetem a právníkem...třeba a vymyslet , že jsi musela desinfikovat takový a takový prostor, kromě toho to a tamto,...prostě dát do kupy co nejvíc věcí, které jsou aspoň trochu reálné....

Niko
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2006 13:21
- Nahlásit

Dyť je to týrání!!!! Těm lidem bych ze srdce přála to samí!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2006 16:19
- Nahlásit

Muchoš, co to dát na mé objektivní stránky?? S přesnou identifikací těch lidí? nechceš? A posléze odeslat informaci o takovém článku všude možně......od diskuzních for...až po policii....veterinu, hygienu a media......??? to by mohli ti humusáci dostat řádně za vyučenou, ne? Nebo máš obavu z přímé odvety? To bych dokázal pochopit.....klidně mi napiš na mail....nemusíš tady... .)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2006 17:31
- Nahlásit

Já ti asi nebudu moct dát iniciály těch lidí. Znáš to, ochrana os. údajů a tak. Odveta mě nesere, ale taky by to mohlo způsobit odliv zákazníků a uškodilo by to i mamce.

štěně
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2006 17:43 - Změnil/a: štěně
- Nahlásit

na mé objektivní stránky??
Teda ještě že jsem se tady stavila.
Člověka, co má objektivní stránky, jsem fakt ještě neviděla.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2006 18:35
- Nahlásit

štěně
já su taky Nadbůch a ne člověk

Mucholabka
jistě, to chápu...akurát ta ochrana osobních údajů...no nefím-jak by to někdo prokázal....leda, že bych Tě bonbznul)...ale chápu.....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2006 19:22
- Nahlásit

Trotelchen
no, možná kdyby se promlčelo to stříhání...jako že by se chvíli počkalo...taky mi to leží v žaludku. A na stránky si to klidně dej. Pak že se nemůže kupírovat, ale tohle nikoho nesere.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2006 19:42 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

Mucholabka
no, možná kdyby se promlčelo to stříhání
to těžko, když tam musíš dát fotky, když je tam nedáš, tak po toim nikdo nepůjde, protože nikdo nebude vědět, o čem je řeč
a když tam dáš fotky a nedáš jméno...hm...no tak to ničemu nepomůžem...nu však v klidu popřemýšlej....co s tím chceš udělat a co ne ...... nebo udělej letáčky s těma fotkama a napiš na ně, že si myslíš, že to může být silně infekční a způsobit epidemii a rozhod to sousedum toho psa do schranek )

brut
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2006 23:31
- Nahlásit

Mucholabka
hnus....snad s pejskem dojdou k vetovi,jinak doufám, že jednou budou trpět stejně jako tento pejsek

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:27
- Nahlásit

dotaz všem, co propagují teorii božích mlýnů
mě napdá, co ten pejsek uděla kdy tak špatného, že nyní musí trpět

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání