| Autor |
Zpráva |
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:58
- Nahlásit
bord
..Nikdo netvrdí,že musí čůrat pán.Jestli ti stud nedovolí o toto žádat,můžeš čůrat ty,on bude jen držet psa pochopitelně.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:59
- Nahlásit
..pravda ale je,že pán líp míří
|
bord
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:00
- Nahlásit
Smečka
Mar3
...a takový seriozní téma to původně bylo..
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:01
- Nahlásit
Smečka
Ježíííš,kam jsme se to dostali ...(mlátící se smíchy)
|
popoluska
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:05
- Nahlásit
bord
chroust (CZ) - chrúst (SK)
Tušila jsi,že slovensky chrosta není chroust
"chrosta" je skvele slovo ale fakt neviem co znamema
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:07
- Nahlásit
no já nevím, vy mi tady radíte - já jsem chudák holka mladá,nezkušená,nevědomá, vznesu kynologický dotaz - a dostalo se mi rady: když zatrhnu psovi klíště, ať mi nějaký kolemjdoucí pán psa počůrá - a hned bude dobře.......
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:07
- Nahlásit
Smečka
Psy do ZOO od letoška mohou. Tuším na vodítku a s košem (taky jak jinak, žáno).
Ináč jste mi připomněli hroznou historku, co jsem již osobně vykládala na brněnském venčení.
Jedu tak na kole se psem večer domů. Jedu po chodníku sídlištěm mezi domy, všude lidi, děti na kolech, hezký jarní den. Přede mnou na chodníku divná postava. Postava zastaví, vytáhne z gaťat nádobíčko a zcela v poho, beze studu začne močit. Ani se nenamáhá otočit a mířit třeba na trávník. Jak tak močí, tak si to svý udělátko nějak namontoval do zipu kalhot, aby mu jako drželo, pustil ho rukou a začal si v proudu moči mít ruce (ruce si nemyl před tím tak 5-6 let, jakožto ani zbytek člověka). Pak si tu moč nabral do dlaní a myl si obličej. Nevím, jestli mě víc fascinoval samotný počin "mytí" nebo to, jak strašně dlouho čůral, nebo jeho vzezření, pach a stav. Hystericky jsem řvala na psa "K noze", protože při představě, že by tím proudem moči proběhl, nebo ho pán pohladil, bych ho dala asi do útulku nebo vypustila do lesa.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:10
- Nahlásit
Garfield
Fůůůůůůůůůůůůůj!!! Nenapil se nakonec ještě?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:11
- Nahlásit
garfield
...vidět že tomu nerozumíš....dle rad na tomto fóru naopak bys měla psa pustit blíž,popř. ho nasměrovat správným směrem - a byl by zdravej jako řípa, a ani na vnější parazity by už netrpěl
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:15
- Nahlásit
Garfield
No to je sice silná historka i na mě )),ale proti gustu.... ?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:17
- Nahlásit
Mar3
no já nevím, vy mi tady radíte - já jsem chudák holka mladá,nezkušená,nevědomá, vznesu kynologický dotaz - a dostalo se mi rady: když zatrhnu psovi klíště, ať mi nějaký kolemjdoucí pán psa počůrá - a hned bude dobře.......
Holky,co furt máte s tím pánem?
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:27
- Nahlásit
Garfield
My byli v ZOO v sobotu, ve Dvoře Králové a tam košík nechtěli -huráááá!!!
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:33
- Nahlásit
Meta
Tam jsem byla se psy také.Všechna zvířata je velice interesovala,jen u pavilonu šelem zabrzdili a téměř si klepali na čelo.(Zlobila jsem je,jako že půjdou dovnitř .To prej v žádnym případě,že nejsou padlí na hlavu )Mám čévéčka.
Jak vaši normální psi reagují na šelmy?
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:59
- Nahlásit
Smečka
Moje ,, normální ? ,, čubina která má asi pět kilo a nesnáší kočky si to s tygrem chtěla jít vyříkat osobně a jen to že byla na vodítku zachránilo tygra od rozcupování a rozmetání po celé ZOO.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 16:23
- Nahlásit
Garfield
Co se divíš, pán nakonec byl čistotný....a ten smrad se ti zdál
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 17:07
- Nahlásit
brut
U nás v Ďáblickým háji se ubytoval bezdomovec a psovi děsně voní a chudáka smrďolu prďolu každý ráno probudí. Vesele na něj hupsne, prďola hekne a já zdrhám...za mnou pes a děsně se smějem..já vím, že to není lidské, ale docela nás to baví .
Ke klíšťákům nemám nic, protože si po psovi dovolí maximálně lést, jakýkoli ochutnání znamená jejich totální smrt. Co do těch spotů dávají nevím, ale učinkují
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 22:41
- Nahlásit
Jimmi
U nás Brut zná všechny bezdomovce ( a na dálku je vždycky pozná), aby ne s azylákem vedle baráku ....ale kousek od nás mají další bejvák v takové zbořenině, tam teda Bruta nepouštím
|
andulicka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 22:17
- Nahlásit
Hlavičku klíštěte nechat (i u lidí) obranné mechanizmy kůže si s tím poradí nejlépe.Více škody naděláte při "šťourání" jehlou apod.Vždy dezinfikovat- jód či slivovice- co je po ruce...Jinak každé klště i mini okamžitě vytáhnout, pokud se nasaje, máte zaděláno na borelku a encefalitídu, spirochety (borelióza) se aktivují cca po 48 h od začátku cucání...A.
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 02:03
- Nahlásit
Haha, ten chrúst je veru pekný, horšie je na tom jeho larva, po našom pandrava.
Nuž ale pokiaľ viem, hlavičku treba pomocou nástroja odstrániť ihneď a miesto dezinfikovať, inak sa zvyšuje pravdepodobnosť prenosu infekcie, nuž a infekčných je u nás viac ako 10% kliešťov.
|