| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 11:21
- Nahlásit
popoluska
nektery psy stejne nevykrmis... Ja se leta snazila naseho ted uz dedka dostat nad 30 kilo, povedlo se teprve v kombinaci dobre zatezovky (sedl mu Brit Activity) a domaci stravy. tech 30 kilo mel chvilinku, na zacatku jara jsem ho naschval vazila, bo vypadal macaty - a mel 28 kilo.
No ale ted na jare byl jakysi nemocny, oslabeny, nechtel moc zrat - opet zhubl a nepribira, ma odhadem nejakych 26 kilo, snad...
A do nej to muzu cpat horem dolem a stejne obcas v lete nevypada jako vlcak, ale jako chrt...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 11:24
- Nahlásit
do nej to muzu cpat horem dolem a stejne obcas v lete nevypada jako vlcak, ale jako chrt...
no jakej pán takovej krám, že
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 11:26
- Nahlásit
fromeli
asi jo, no...
|
andulicka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 22:33
- Nahlásit
Pes je MASOŽRAVEC takže namá jíst nic kromě masa...jelikož za kvalitní čerstvé maso (nejlépe rovnou ulovené a nevykrvené i s obsahem žaludku a střev) by jsme se nedoplatili, tak dáváme granule.
My by sme si asi taky nezgustli na travičce i když šťovík a zaječí zelí je fajn...Třeba krávy skvěle přibírají a dojí po masokostní moučce, ale je to proti přírodě a je z toho BSE...takže krmte bramborama, mrkvičkou a gumovýma medvítkama a ona se stím příroda vypořádá po svém, jestli k Vašemu nebo jejímu štěstí to už nevím
|
irenaa
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 22:49
- Nahlásit
popoluska
Já jsem měla podobný problém,teda spíš ještě pořád mám a pomohlo mi fakt jediné a to domácí strava.Vždycky jsem byla fanatickým zastánce granulí a to,že jsem na radu kamarádky začala krmit vařeným pro mě bylo opravdu bolestné rozhodnutí Ale hrozně moc to pomohlo a pes nabral za 2 měsíce 3 kila,což je obrovský úspěch.Dělám to tak,že dávám ráno a večer granule a v poledne,po velké procházce,rybí maso,těstoviny a kopec zeleniny.Pes to žere jako divý a moc pěkně přibírá.
|
irenaa
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 22:52
- Nahlásit
A ještě k těm bramborám,když byla našich kokřice na těžké operaci žaludku na klinice vet.medicíny v Brně,tak potom mohla jako přílohu jenom rýži nebo právě brambory.Veterinář,odborník na zažívací ústrojí psů nám tehdy řekl,že to,že pes nesmí brambory je jenom nepravdivá pověra.
|