| Autor |
Zpráva |
Martina
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 14:19
- Nahlásit
Evik
Díky za odkaz, je tam spousta dobrých užitečných rad i v tom druhém díle.
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 20:22
- Nahlásit
Azorek žere denně a nikdy nezvrací, ale žere denně
A je zajímavý, že dycky pak leje
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 20:22
- Nahlásit
Evik
akorát sem přijela od veta...sloužili 3 kusy doktorů a všichni mi řekli,že tráva jako taková nevadí vůbec....ba naopak,pes si dodá co potřebuje,jako když malý děti lížou zdi a někdy i psi takže tráva nevadí.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 22:30 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
sarax
jsem si představila vety jako kusy
|
em_de
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:33
- Nahlásit
moje princezna je taky dost často po trávě jako šílená. Jenomže to očekáváné vyvrhnutí přichází až tak půl hodinky po pastvě, kdy už máme procházku za sebou a náš koberec byl už několikrát svědkem její trávicí očisty. Takže se jí v tom snažím bránit, pokud vím, že co nevidět budeme doma... Tak si říkám, jestli jí tím nemůžu uškodit...když jí to čištění nedopřeju delší dobu. Ale na špatnou stravu si zase nemůže stěžovat...
Taky se mi stalo, že když jsem jí bránila, tak si našla adekvátní náhrabu... začala vylizovat koberec a hledat moje dlouhé vlasy. Splnily stejný účel a já jsem koberec stejně neochránila.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:47
- Nahlásit
em_de
no já svojí štěnuli krmím superpremiovejma granulema a samejma dobrotama,ale tráva je tráva jenže my to zvracíme minimálně.)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:52
- Nahlásit
em_de
Taky krmím kvalitníma granlemaa dobrotoma, ale trávu pase Brut denně a nezvrací jí ( nebo minimálně), většinou jí vysrandí
|
em_de
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:55
- Nahlásit
saraxbrut
máte štěstí, že vaši miláčci zvrací minimálně, jak jsem řekla, když už se jí v tom snažím zabránit (aby to alespoň nedělala doma) najde si mrška způsob, jak to zařídit. A když už i tyto dva způsoby selžou, zavítá k popelnici, však tam se vždycky nějaká "dobrota" válí. A to mám najednou z vzorně poslušného pejska tvrdohlavou puberťačku, která prostě neposlechne, dokud to nespolkne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:13
- Nahlásit
em_de
Já mám stejnou zkušenost s naší babulkou. Ta se mi taky pravidelně pásla a vyzvracela se až doma. Sice ne pokaždý, ale dost často. Teď co je z ní stará dáma, tak to dělá minimálně....
Takže vydrž, asi tak ve dvanácti se zklidní a nebudeš muset po ní uklízet
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:17
- Nahlásit
em_de
mno a v tom výběru co píšeš:tráva.vlasy odpadky..pro mně jasně vítězí ta tráva,vybrala bych se menší zlo
a neboj mně se upířice někdy taky poblije...a když už tak už na peřiny a máme tam pak mixík trávy,šišek a větviček
|
em_de
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:17
- Nahlásit
brut
takže až za deset let prodřu podlahu až k sousedům, tak toho nechá... no to teda třikrát hurá
|
em_de
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:19
- Nahlásit
sarax
uau...u nás je naštěstí postel posvátné území a tabu... to by mi tak ještě scházelo...
ty odpadky... to ani tak nenahrazuzje tu trávu. Mám doma vysavač a ne psa. Nějaká ta chcíplinka příjde vhod, ať už má tu trávu k dispozici nebo ne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:19
- Nahlásit
em_de
Přesně tak......jen doufej, že opravdu přestane a ne že vydrží až do smrti
|
em_de
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:20
- Nahlásit
brut
jestli jí to vydrží ještě deset let nebo patnáct, to už mám jedno... v té době už budu zvyklá na všechno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:32
- Nahlásit
em_de
To jo, v tý době už to pro tebe bude běžná rutina ......jen pozor na podlahu, aby jste se nepropadli k sousedům....
|
em_de
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:35
- Nahlásit
brut
Jak se bude díra zvětšovat, tak první se propadne nejmenší člen domácnosti = viník
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:37
- Nahlásit
em_de
|