| Autor |
Zpráva |
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 14:17
- Nahlásit
Garfield
No jo, u koně to musí bejt hrozný !!! My takhle našli Anne po příchodu z práce, tak to ji muselo něco štípnout asi ráno při venčení. Já myslela, že omdlím, hned jsem žhavila founa vetovi... a horší je, že my doma moc na ty léky nejsme, max paralen, nebo tak a tak jsme žádný antihismatikum neměli.... No a radši dycky fotíme, vet je z těch fotek nadšenej )))))))). a taky do "archivu" jako dokumentaci
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 14:35
- Nahlásit
nemethova5
nam rikali taky ze to je vetsi zatez na ledviny, s tim, ze ty hillsky (h/d) by meli mi vyvazeny slozeni pro kardiaky s ohledem na srdcem, ledviny a jatra. Kazdopadne u nas ospalost naprosto nehrozi, ba naopak
ale taky uz me to napadlo jestil bez nich by ji nebylo lip..
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 16:02
- Nahlásit
my jsme dostali od veta na bodnutí vosou či včelou lék Prednison. Jako prevence, aby třeba na to píchnutí neměl alergickou reakci
to mu jako dáš, když dete někam ven
no tak to doufám, že snad ne, protože Prednison je pěkný svinstvo a musí se s ním zacházet velice opatrně.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 16:12
- Nahlásit
Můj přítel je lékař,takže od něj vím,že iboš v žádném případě.Ani žádné léky na stejné bázi.Na bolest bych si zašla pro něco k vetovi.Na průjem je nejlepší smekta.Endiaron vůbec (jednou jsem dala psovi a pěkně jsem to schytala).Jinak antibiotika klidně lidská,ale stejně ti je musí někdo předepsat.Kapky na oči a tak taky lidské.Stejně si myslím,že je nejlepší se na každý konkrétní případ poradit s vetem.Alespoň telefonicky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 19:44
- Nahlásit
michalm
jj,dekuji za podporu,je to jedno,bud si vyberes srdce,nebo ledviny,ale ono to stejne vyjde na stejno,ja krmim ontariem,jsem s nim fakt spokojena,na hilsky jsem se divala,ponevadz muj pes je uz rok kastrat(nador na prostate),tak jsem se divala na hilsky,jake jsou,stravitelnost a tak.je fakt,ze ten fortekor se vyrabi udajne ze stiriho jedu a vet mi rekl,ze vzdy po aplikaci si mam myt ruce,tak nevim,co je na tom pravdy.abby
to mas pravdu,radsi vse konzultovat s vetem,je tam opravdu jine davkovani u zvirat.
|