| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:33
- Nahlásit
Naštěstí mám dobrého veta je na Pupy vždy hodný a milý a s evším mi poradí a vše udělá
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:33
- Nahlásit
wensday
Janě stačej kluci 2 a s vetama se vidí taky často
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:35
- Nahlásit
fromeli
já vím
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:37
- Nahlásit
wensday
To je ten v černém tričku?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:39
- Nahlásit
Syska
správně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:40
- Nahlásit
Nojo kluci,ty maj vždycky víc úrazů než holky,to platí u lidí i u zvířat Já mám teda taky super veta,ale na tohohle se i hezky kouká
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:42
- Nahlásit
jana33
no to jo, nejlepší je spojit příjemný s užitečným
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:44
- Nahlásit
wensday
Bohužel ne, chodíme k Pavelkovi na Terezy Novákové do Řečkovic (nebo jsou to Medlánky?).
Ale kdybych někdy měnila, půjdu k Chybovi .
On je Pavelek taky hroznej sympaťák.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:53
- Nahlásit
Hafina
jo, o Pavelkovi jsem taky slyšela, že je dobrej.....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:54
- Nahlásit
wensday
Hani akorát by ho měl někdo vykrmit,je to takovej zagroškudla
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:57
- Nahlásit
jana33
no to už asi nebude moje starost, má moc sympatickou manželku
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:58
- Nahlásit
jana33
tak to říká ta pravá
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:59
- Nahlásit
wensday
no ale asi ho moc dobře nekrmí
fromeli
tsss to je něco jinýho
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:00
- Nahlásit
jana33
jako myslíš, že bych občas donesla švestičky ze zahrádky, nebo bych občas něco upekla a tak ????
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:01
- Nahlásit
wensday
Hani přesně tak,nenápadně mu ukázat,že jinde by se měl třeba líp
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:02
- Nahlásit
jana33
hihi
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:46 - Změnil/a: Azoracek
- Nahlásit
jestli můžeš jet do Čáslavi a chceš chodit k MVDr. Váňové, tak určitě doporučuju, je moc hodná na zvířata, je i šikovná
Já tam byla loni když jsem šla pro ten Exspot - oipravdu moc milá, měli tam i zdravotního bratříčka, či kdo to byl, ale prostě mladej kluk v bílým plášti, kterej mi při odchodu nabalil ještě balíček Eukanuby na zkoušku( jen tak, že to prej rozdávaj ) + ještě něco a odcházela jsem fakt spokojená..Navíc se mi líbí jejich evidence - vše v PC, ihned se mě ptala,jestli ho má v PC,aby věděla o jakého pejska šlo...
mám navíc spot DUOWIN, šlo by to poslat poštou nebo kdybys měla cestu do čáslavi, domluvíme se.
No já do čáslavi jezdím každé pondělí na klavír, příští týden tedy až ve čtvrtek - mám zkoušky.Na kolik kg to je?To by bylo fajn
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:18
- Nahlásit
Azoráček
v kolik na ten klavír jezdíš? nebo spíš v kolik se vracíš do Třemošky? A jezdíš vlakem? Já se z práce vracím dost pozdě neb pracuji v Praze. Tu předávku nějak domluvíme i kdybych ti to měla nechat v Čáslavi na nádru
pro Azora bude spot akorát, je to pro psy od 7,5 kg do cca 20 kg (ještě se doma pro jistotu podívám)
Kromě zdravotního bratra tam přibyl i další VET, ale já mám radši paní doktorku, znám ji od doby, kdy tam začínala a my byli jedni z prvních stálých zákazníků
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:19 - Změnil/a: Azoracek
- Nahlásit
kokoška
Když mám klavír normálně ( v pondělí)tak z čáslavi odjíždím před pátou,za týden ve čtvrtek ale až po třetí - ve tři mám být na zkoušce.Takže to spíš asi to pondělí. Jinak vlakem bohužel nejezdím, ráda bych, ale mamka to rovnou spojí i s nákupem,takže jedem autím.Ale udělat to nějak s tím nádražím by šlo
Jen tak orientačně, kolik si mám připravit peněz
P.s.: já vím že už jsem se určo někdy ptala ale odkad vlastně že jsi
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:47
- Nahlásit
Azoráček
před pátou jsem ještě v Praze a fakt nemůžu přijet dřív. Určitě to nějak vymyslíme, jsem z Čáslavi - kdysi jsme si psali i mail - když jsi tu začala řešit Azorka a přísup vašich k němu.
Koukala jsem na ten Duowin spot - je pro psy od 7,5 kg do 15 kg - mělo by to Azorkovi stačit
Nechala bych ti to klidně i v hudebce, ale když se vrátím večer domů a o víkendu mají zavřeno.
Ještě mě napadlo, že mám známou v Elektře na náměstí (jmenuje se to Elektro Plus), mohla bych to nechat u ní a ty zas pro mě peníze - je to za 100kč.
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:58
- Nahlásit
Já bych k takovýmu veterináři asi už nikdy nešla a platit mu za to, že ti poradí, je podle mě taky hovadina.Já jsem taky vzkoušela víc veterinářu a našla jsem si doktorku, která mi vyjde se vším vstříc a jednání má skvělý k feňulce se chová moc dobře a radí mi se spoustou věcí.Taky jí každýmu doporučuju a v ordinaci má pořád narváno a finančně si myslí, že na tom není špatně, když ordinaci rozšiřuje a vzala si tam ještě jednu doktorku a na to, že dřív jezdila trabošem, tak má dneska nový auto, ale je to zasloužený chová se k lidem dobře a u ní mi není líto pustit i nějakou pětku, když mi něco dobrýho doporučí protože jí důvěřuju a má dobrej přístup k zvířátkům i lidem.
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 19:31
- Nahlásit
kokoška
Fakt z čáslavi?ježiš to mi nák vypadlo
A co máš za hafu
V tý Elektře by to klidně šlo,tam doběhnu coby dup
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 08:00
- Nahlásit
Azoráček
tak jo, hodím to do Elektry, bude to mít u sebe paní (jmenuje se JANA) co je u SAZKY - je to v přízemí hned vlevo když vejdeš. Na obálce bude napsáno PRO LENKU A AZORKA - zítra to tam donesu a domluvím se s ní, kdyby byl problém, dám v pondělí vědět.
Mám střední černou pudlici.
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 10:51
- Nahlásit
kokoška
Jo táák, tak to už vím, já si říkala, jestli to nejsi ty, jestli nemáš pudlíka Posílala jsï mi jednou fotku vid
Tak ještě jednou děkuji moc,zatím to ale tolik nespěchá, jak říkám, jedu až ve čtvrtek
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:31
- Nahlásit
Azoracek
Jo jo, to jsem já.
musím to tam dát zítra - pozdě se vracím každý všední den, ale do čt to tam na tebe určitě počká. kdyby byl problém, napiš v pátek a zkusíme při nejhorším vymyslet něco jiného, ale mělo by to klapnout
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 20:43
- Nahlásit
kokoška
Mockrát děkuji za Duowin, předání proběhlo v pořádku, u terminálu máš stovku
Seděl tam nějakej pán a sice trochu kulil oči, kdyř jsem po něm chtěla nějakou obálku, pak ale paní co byla poblíž zavolala tu paní Janu a ta už věděla o co jde Takže v pohodě a děkujeme mooc
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 08:04
- Nahlásit
Azoracek
SUPER, jsem ráda, že to proběhlo jak mělo. Z toho zmateného chlápka si nic nedělej, on je zmatený pořád
Doufám, že budeš s Duowinem spokojená, já zatím jsem - od aplikace neměla pejsa jediné klíště!!!
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 20:22
- Nahlásit
kokoška
Tak s Duowinem jsem byla spokojená na maximum, sice měl asi 1-2 klíštata, jako i napitá, ale jinak nic, ani ted, a to je už měsíc po aplikaci
Dneska jsem byla u veterinářky v čáslavi, chtěla jsem zas Duowin, ale neměli tak máme Exspot noo
|