| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2012 10:33
- Nahlásit
cernej caj
Ale pojištění na škody je obvykle součástí pojištění domácnosti ne?
|
RaduM
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2012 10:43
- Nahlásit
Maya
Ale pojištění na škody je obvykle součástí pojištění domácnosti ne?
Je součástí jen v případě, že si ho sjednáš. My máme pojištěný byt (jako nemovitost) a domácnost (jako vybavení), ale pojištění odpovědnosti za škody v tom není, to budem ještě doplňovat, ale to vychází na pár stovek ročně myslim. Teda mluvim o české pojišťovně, jinde je to třeba nějak jinak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2012 10:56
- Nahlásit
Maya
to nevim, to se musim zeptat mamky, protoze to sem si nesjednavala osobne a moc se v tom nevyznam. Na uradovani mam maminku
jo, od ty CP to stoji nejak 150/rok a pri sjednani pres net je to 135kc/rok, coz je dost v pohode celkem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2012 11:09
- Nahlásit
cernej caj
No ale otázka taky je, jaký je pak plnění, aby ti nedali 10% nebo tak něco. Mě už volal majitel psa, že chce nafotit tu bundu pro pojišťovnu, taky by mě celkem zajímalo, kolik mu dají a kde je pojištěnej, ale se obávám, že to se od něj nedozvím.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2012 15:58 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Maya
pojištění na škody je obvykle součástí pojištění domácnosti
jen pokud si to zvlášť sjednáš.
pak to mají i jako součást toho Mazlíčka u ČP.
To mám od začátku, je to levný.
Zajímalo mě to zdravotní...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2012 17:26
- Nahlásit
Vero
Koukni na konec str 1, asi to zapadlo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2012 17:56
- Nahlásit
corgi
asi to zapadlo
jojo, zapadlo. dík za zkušenost
|
myjka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 16:14
- Nahlásit
Ahoj, obnovujem debatu. Máte niekto aktuálne zriadene zdravotne poistenie pre psika? Nam chovatelka odporucila od poistovne halali. Ale budeme radi za tipy.
Mame vlkodava a nechceme riskovať, že sa niečo stane. Operacia u neho vyjde na celkom dost a radsej zriadime poistku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 16:31
- Nahlásit
myjka
muzes se podivat na podminky ceske pojistovny, ktera to treba ma taky a muzes si tam orientacne vypocitat cenu za rok a porovnat aspon s tou halali treba s rocnim poplatkem versus lecebna castka
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 09:24 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
myjka
Já mám všechny psy zdravotně pojištěné u ČPP.
Prvního jsem pojišťoval v roce 2007 a ČPP se zdála být nejvýhodnější.
Pak jsem v roce 2011 sjedával pojistku na další psy, nechal znova dělat rešerši a vyšlo to stejně.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 09:30
- Nahlásit
myjka
já jsem taky u ČPP a jsem spokojená.
Tím že mám psa pojištěného pro celou evropu je to trochu dražší (bydlím na hranicích, jezdím s ním za hranice ) .
Spoluúčast mám 1000Kč, pololetně platím cca 2tisíce Kč..
Otázka je-li to hodně nebo málo. Pes byl 2x pokousán,
jedno pokousání vyšlo na 6tisíc Kč, pojišťovna mi do 14 dnů
peníze vyplatila.
Nechci ani domyslet, kolik by stála zlomená noha
|
myjka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 16:34
- Nahlásit
Dakujem za tip. Porovnam to s tou odporucenou halali. Je u CPP aj nejaka maximalna poistna ciastka?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 17:34
- Nahlásit
myjka
CPP aj nejaka maximalna poistna ciastka?
30 000. Pokud by mělo být plnění v jednom roce vyšší, můžeš se s nima dohodnout, že to zaplatí a od následujícího období budeš platit víc.
|
myjka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 18:25
- Nahlásit
Dakujem za tip. Volala som im a maju max poistnu ciastku 30000. Porovnam s inymi, ale halali ma 60k, co je pre nas asi lepsie.
|