Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / S.O.S.- pomoc
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 18:57
- Nahlásit

Ebony
Ano, nemá to cenu řešit, mě jen štve že se tím mnohdy vyřazují z chovu povahově, exteriérově, pracovně výborná zvířata... pak není kým krýt, pokud má člověk určité požadavky ... a hitem mezi krycími psy se stane průměrný jedinec s jedinou kvalitou - tím správným úhlem.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 19:19
- Nahlásit

Moje ovčanda se z chovu vyřadit nedá, je bez PP, zbavili se jí dědicová psa. RTG jsem nechávala dělat jen pro svou orientaci a na tahání peněz to nevidím, chodíme tam s tolika zvířaty, až hrůza, jsme na veterině každý měsíc několikrát.

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 07:59
- Nahlásit

Ketrin
Máš pravdu, já sama za sebe můžu říct, že už jsem to přestala řešit, neustále se nervovat, jestli bude kulhat nebo nebude... bych přišla do Bohnic... takže dělá si co chce, lítá, skáče... a jsem zvědavá na ty předpovědi doktora, který jí operoval přední, že mi za rok přestane chodit (chtěl si asi zaoperovat zadní...)

Ebony
Můžeš říct, o jakého veterináře jde?

zdenek999
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:10
- Nahlásit

Jojo, bezmoc, to je to nejhorší co může být....... celou dobu jsem se bránil "tlaku" rodiny koupit psa. Měl jsem pořád na očích belgičáka od mého dobrého kamaráda. Cca před 6 lety se u něj objevily problémy s DKK. Celou tu dobu až do minulého měsíce, kdy už nebylo zbytí a musel ho uspat.,dostával od majitele a jeho známého veterináře maximální možnou péči. Jeho vlastnosti nebudu rozepisovat, ale byl to prostě Pan Pes, žádného takového jsem ještě neviděl. Kdykoliv s ním přijel, i přes tu péči bylo vidět, jak trpí. Kolikrát, i když nebyl můj, tak člověku tekly slzy.

Dnes jedeme právě k tomuto vetovi i na RTG, jak s tou přední tak i se zadními, takže doufáme........

Díky všem za rady a dám vědět....

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 13:12
- Nahlásit

zdenek999
Držím palce...

zdenek999
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:35
- Nahlásit

Dojeli jsme, ale slyšeli něco jiného než jsme chtěli.

Co setýká kulhání na tu přední : má panostitidu na všech čtyřech a projevilo se to právě na té přední.

A teď to hlavní a horší: DKK 4/4 tam skutečně je a bude, podle veta nemá absolutně vyvinuté kl. jamky, vidí to na vrozenou vadu. Navrhuje ještě počkat do roku a udělat nové RTG, ale změnu nepředpokládá.

Takže máme dlouhodobě nasazený Rimadyl, chondroprotektiva, doporučil i změnu granulí na něco lepšího.

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:45
- Nahlásit

zdenek999
to me moc mrzi.....bud silny....

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání