Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Trainer granule
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
vidrbína
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2006 18:39
- Nahlásit

Jaké jsou?

Alis
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 19:09
- Nahlásit

My osobně používáme Eukanubu, ale naši známí kupují pro svého psa tyto granule a nemohou si stěžovat, jejich pejsovi rozhodně nic nechybí.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2006 19:11
- Nahlásit

My jsme dostali v sobotu na voříškiádě vzorky a chutná to i kočkám, zdají se být dobré, ale ještě jsem je nezkoušela na barometru granulí, citlivce Ašopsovi. Kolik stojí?

vidrbína
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 07:29
- Nahlásit

No není to tak hrozný - záleží pro jaké plemeno chceš a jestli pro štěně nebo pro dospěláka.Samo, že nejlepší je cena u velkých balení. U velkých plemen je to od 69 - 73/1kg
u středních 59-62/1kg a mrňata 85-93/1kg.
Slyšela jsen na ně v poslední době samou chválu.

Hafina
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:51
- Nahlásit

My jsme s nima chvíli krmili, pejsovi chutnali, ale bobky se mi zdály větší a taky se mi zdálo, že srst mu bledne a ztrácí svůj obvyklý lesk, tak jsme zpět u Puriny...

alhavant
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:30
- Nahlásit

Já jsem s krmivem Trainer moc spokojená,ode dneška vyzkouším řadu Fitness-jehněčí s rýží a bramborem u jednoho psa,který se začal hodně škrábat,krmím řadou Trainer Energy,výkaly jsou dobře formované,psi jsou krásní v srsti,plni energie,více si nemohu přát.
Ceny těchto granulí jsou hodně dobré.

Hafina
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:50 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit

Ono je to hlavně o tom, jaké granule jakému pejskovi sednou a už se to tu psalo mnohokrát. 1000 majitelů je tady může vychválit do nebes a zrovna tvému psovi nesednou. Takže jsou dobré, ale chce to zkusit...

alhavant
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:21
- Nahlásit

Přesně tak,moje plemeno nemůže Proplan,má na něj silnou alergii,krmila jsem Royalem,také nic moc,co pes,to jiné granule.

vidrbína
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:43
- Nahlásit

alhavant
co máš za pejsany?

arsiela
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:57
- Nahlásit

Já jsem tohle krmivo koupila v sobotu na výstavě,zatím tím krmím dospělý papillony a chutná jim to,ale je to krátká doba na nějaké hodnofcení.Štěněčí budu načínat dneska,tak uvidím.

alhavant
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 15:08
- Nahlásit

vidrbina
mám bloodhoundy a s proplanem mám velice špatnou zkušenost-alergické reakce,ale jak píši,co pes,to jiné trávení

vidrbína
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 08:11
- Nahlásit

alhavant
no vidíš a mně na purině vyrostl leonberger a náramná spokojenost. No opravdu je to tak - co pejsek, to jiné nároky a chutě.

suesie
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 08:35
- Nahlásit

Našemu buldočkovi taky proplan absolutně nesedl. Řekla bych, že psům s citlivějším trávením nevyhovuje.

fromeli
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:04
- Nahlásit

suesie
no ono je to těžký, pes může být třeba citlivej na kuře a proplanka a nejen ona má kuře obsaženo i v jehněčích variantách.

suesie
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:39
- Nahlásit

fromeli
však jasně, je to možný. Ale zajímavý je, že když jsme mu dávali samotný kuřecí maso, tak s tím problém nikdy neměl.

fromeli
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:42
- Nahlásit

suesie
no jo, to může být i úpravou. Maso mu dáš buď syrový nebo vařený a kdoví jak je zpracovaný do granulek.
Já osobně taky nemůžu česnek ve všech úpravách.
Každej haf je jinej a pak je tu naše extra životní prostředí ..........

alhavant
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:58
- Nahlásit

já jsem začala mít s proplanem u psů od té doby,kdy se přestal dovážet z USA.Tato mám vysledované u všech granulí,které se začali licenčně vyrábět v Evropě. Jak jsem již psala,našim psům Trainer velice tzn. sedí,včera jsem dala jednomu chlapíkovi jehněčí s rýží a bramborem a zareagoval na to více než dobře.

nika00
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:05
- Nahlásit

je to o tom na co si pes zvykne a jak moc se rozmazli..to treba muj pes moc nechce zrat samotny granule za 1600 ale kdyz ji dam rohlik za 1,50 tak si smlsne...

vidrbína
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 12:18
- Nahlásit

Tak námpřišel vzoreček a pejsům docela zachutnal. I nežravka to baštila bez přidávání masa!!!
Zkoumala jsem stránky dovozce - bude klub a balení po 20kg.
Což by bylo dobrý.
Tak uvidíme jestli jim bude chutnat i dál jestli to nebyl jen nějaký záchvěv.
Mimochodem na tom rohlíku si u nás pochutnávají taky všichni.

vidrbína
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 12:20
- Nahlásit

Ještě k tomu Proplanu - prý jsou ty granulky dost kyselé.Proto třeba nevyhovují psům s citlivým zažíváním.

fromeli
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 12:31
- Nahlásit

Jinak, asi před rokem jsem dostala kilovku brambor něco a naší špagetě to chutnalo, ale jí chutná všechno

Jako mínus vidím to, že to není běžně v net obchodech, tedy aspoň sem to nenašla. Myslím net obchody, co vozí po Práglu zadarmiko. Na poštu bych rozhodně pro big pytel nešla

nika00
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 12:32
- Nahlásit

vidrbína
a hlavne jsou granulky male...coz nekterym velkym psum zase vyhovuje...
ja treba koupila eukanubu...hafinka se po ni 1.tejden mohla utlouct ale ted k tomu cmuchne pak toho sezobne a prd..a pak tajne vymejva misku kocce(granule pro kotata velikosti mensi nez rozinka)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:24
- Nahlásit

fromeli
můžu dát kontakt: trainer krmivo, p. Novák 777236782,235301472, je to zástupce pro Prahu, vybereš něco na stránkách Traineru a on ti to doveze. Byl dost ochotný a rozváží i jiná krmiva, myslím Belcando, ale to nevím jistě.

můj pes teď dochroupává pytel pro velký plemena, štěněcí, tu drouhou fázi
ze začátku se na misku vrhal...doslova, teď čeká co do misky hodím navíc
Ještě zkusím adultku 3 kg a uvidím

fromeli
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:30 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Jimmi
on to vozí? a kolik ten rozvoz stojí, když bych brala jen 15kg pytel?
A ceny jsou stejný jako na těch stránkách?

vidrbína
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:51
- Nahlásit

No to poštovný je strašně vysoký. Mám net obchod, tak vím, že je to síla.
Po našem okolí taky rozvážíme a pokud by se Trainer osvědčil našim psům, zařadím ho do nabídky. Neprodávám nic, co mí psi nevyzkoušeli, aby mi to potom lidi neomlátili o hlavu.

vidrbína
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 06:42
- Nahlásit

Psali jste, že granulky Trainer jsou malé.Jaká je prosím vás velikost pro velká plemena? Moje feňule po pooperační dietě si myslí, že zase bude o hladu a hltá jako o život.

fromeli
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 06:57
- Nahlásit

vidrbína
no já nevím, ty co sem měla já, malý nebyly. Naše špageta zrovna malý granule nemiluje, ikdyž je sní, ale raděj chroupe.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:30
- Nahlásit

fromeli
po Praze co vím, to vozí zadarmo, mě to tedy dovezl, a ceny jsou stejný

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:32
- Nahlásit

vidrbína
granule jsou velký, máme traner pro v.pl. 9-18měs. Asi jako u ostatních granulek jiných značek

brut
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:46
- Nahlásit

Jaké jsou stránky? Skoukla bych je a pak kdyžtak vyzkoušela.......díky

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání