Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Kam a jak se dává uspávací injekce?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 12:39
- Nahlásit

Berčová
Ten přípravek se jmenuje T61 nikoliv B61 je to spolehlivá látka na rychlou bezbolestnou a bezkřečou euthanásii. Aplikuje se do žíly a za určitých okolností do srdce.

Nevěřím, že by jakýkoliv vet píchl stojícímu očichávajícímu psovi injekci do boku.

Berčová
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 21:07
- Nahlásit

Garfield
Jo, pak se buď on, nebo někdo jiný, opravil na T61. Tak já nevim, že. Možný je všechno.

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 22:57
- Nahlásit

Garfield
Nevěřím, že by jakýkoliv vet píchl stojícímu očichávajícímu psovi injekci do boku.
Hm, nepoznas niektorych dedinskych veterinarov...

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 00:29
- Nahlásit

Berčová
Prosím o Váš názor a co by se dalo v tomto případě dělat, aby se mu tomto jednání dalo zabránit.
Mohlo by být účinné obrátit se se stížností na Komoru veterinárních lékařů. Takové případy řeší a můžou uložit pokutu nebo snad i zastavit lékaři činnost.
Jinak takové lidi fakt havranům, a zaživa

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 00:32
- Nahlásit

Garfield
Nevěřím...
Bohužel jsem taky slyšela o takových praktikách od lidí, co byly svědky, a dělo se to bohužel taky v útulku. Dnes je tam už jiné vedení.

Lexa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 19:52
- Nahlásit

aren
no,kdyby slo o utulek,tak bych tomu mozna i verila.Ale tady souhlasim s Garfield - pes byl nemocny,tak snad meli "sveho" veterinare,ktery ho lecil?Proc tedy volali nekoho,koho vubec neznali?Tohle mi vubec,ale vubec nesedi.

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 19:56
- Nahlásit

Lexa
Proc tedy volali nekoho,koho vubec neznali?
Jo, to chápu. Kdybych jednou nedejbože musela, vybrala bych nejlepšího veta co znám, našeho veta.
Jenže já o těch praktikách už něco vím. Třeba ten človíček, co to píše, mnoho nevěděl, a mylně se (docela logicky ač naivně) domníval, že veterináři mají všichni rádi zvířátka.

Lexa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 19:59
- Nahlásit

aren
jo,mozne je vsechno,ale kdyz jeho pes byl uz dlouho nemocny,tak k veterinari snad chodili,ze jo.
veterináři mají všichni rádi zvířátka
nahodou jeste tomu verim

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 20:01 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Lexa
No, já doufám, že to tak většnou je, ale zrovna u toho pána, co je o něm toto tema, to pravda nebyla.
Jinak jo, máš pravdu, museli mít svého veta.

Lexa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 20:07
- Nahlásit

aren
pises rychleji,nez ja kourim - jdu na cigarko,a uz mam odpoved
Jinak dcera uz od 5 let tvrdi,ze bude veterinarka,tak se docela tesim,aspon budu mit slevu (a jeste ji do toho budu kecat)

Lexa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 20:09
- Nahlásit

Jinak takové lidi fakt havranům, a zaživa
jses zla... to Ti neni lito ubohych ptacku?Vzdyt by se otravili,chudacci...

aren
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 20:12
- Nahlásit

Lexa
Teda, Ty tolik hulíš?
O havrany se nebojím, to jsou mrchožrouti a trávicí systém mají celkem odolný. Na mrchy je stavěnej

Lexa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 20:24
- Nahlásit

aren
Teda, Ty tolik hulíš?
Si zitra koupim krabici doutniku a tady se budu objevovat jednou denne
Jinak jsem se jeste jednou podivala na ten pribeh - fena mela 13 let,tak to prece museli znat nejakeho veterinare - a ne jednoho.A samotny prubeh toho... uspani... se mi take nezda,neumim si predstavit,jak se vet z niceho nic pri rozhovoru s majitelem vrhne na psa a zacne ho bodat do srdce...
Jinak k utulkovym veterinarum - myslela jsem,ze Max byl v utulku ockovan necim levnym a treba mene spolehlivym,tak jsem se sla zeptat naseho veta,jestli by nebylo lepsi ho preockovat,a on mi rekl,ze to,co Maximek dostal,je jedna z nejlepsich vakcin.

arsiela
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 11:18
- Nahlásit

Garfield
to co tu je citováno je ze seznamu z diskuse psy - různé.Majitel toho psa,který to tam psal,svého veta měl,ale ten odjel,proto volal veta,který se zachoval tímto způsobem.Dá se to tam nalistovat a přečíst si celou diskusi.

Lexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 14:54
- Nahlásit

arsiela
to co tu je citováno je ze seznamu z diskuse psy - různé
nenasla jsem to
Ale kazdopadne to na mne udelalo divny dojem - to jako sadista -veterinar prisel k nekomu domu,ani si s nim nepromluvil,vrhl se na psa,ktery stal vedle a zacal ho zbesile bodat strikackou...To ani neni o moralce,ale spis (je to morbidni,omlouvam se) o tom,ze kdyz se chtel trefit jehlou do srdce,tak prece psa nejdriv uspi nebo nejak zafixuje,aby ho s tou strikackou nehonil,ne?Nedava mi to smysl.Rvouci a vzpirajici se pes,placici majitel,zhroucena manzelka - a uprostred toho vseho nejaky Mengele od veteriny,ktery brutalne zabiji psa...Ale nerikam,ze ten clovek lze - treba jen nerozumel tomu,co se delo a proc a vylozil si to takhle...To takhle jedna maminka rikala,ze jeji detatko melo po porodu v inkubatoru "neco",co bylo zavedene "primo do mozku".A nakonec to byla jen infuze,ktera se novorozencum bezne dava do zily na hlavicce...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 19:56
- Nahlásit

Lexa

Ale kazdopadne to na mne udelalo divny dojem - to jako sadista -veterinar prisel k nekomu domu,ani si s nim nepromluvil,vrhl se na psa,ktery stal vedle a zacal ho zbesile bodat strikackou...To ani neni o moralce,ale spis (je to morbidni,omlouvam se) o tom,ze kdyz se chtel trefit jehlou do srdce,tak prece psa nejdriv uspi nebo nejak zafixuje,aby ho s tou strikackou nehonil,ne?Nedava mi to smysl.Rvouci a vzpirajici se pes,placici majitel,zhroucena manzelka - a uprostred toho vseho nejaky Mengele od veteriny,ktery brutalne zabiji psa

No ,nechci ti brát iluze,ale mě to jako výmysl ani nepřijde,pro některý vety je Mengele celkem výstižný výraz.Taky jsem pěknej horor slyšela od někoho,koho znám dost dobře na to,abych věděla,že nekecá.Ale tohle je fakt síla,skončila bych v kriminále..

Lexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
Tak mozne je vsechno,ja mam s veterinari jen dobre zkusenosti,tak snad proto reaguji takhle...

Berčová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 20:54
- Nahlásit

aren
Oo už je to docela dluho, chlápek už nenapsal, jestli to řešil nebo ne ... Jo, přesně, havranům zaživa A když už ne havranům, tak zákaz jakéhokoliv chování zvířete a přiblížení ke zvířeti blíř než 5metrů trestat!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:11
- Nahlásit

Lexa
Tak mozne je vsechno,ja mam s veterinari jen dobre zkusenosti,tak snad proto reaguji takhle...
Tak to máš kliku,přeju ti ,aby ti to vydrželo(a hlavně pesanům)

Lexa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 11:36
- Nahlásit

davidkova renata
No to take doufam,fakt jsem nikdy nepotkala veta,kteremu by na zviratech nezalezelo.
Berčová
Ale kdyz aspon neco z toho je pravda,tak takoveho hajzla stahnout z kuze
Trvam ale na tom,ze havranum bych neco takoveho nedavala,jeste by se ubozatka otravila...

arsiela
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 06:16
- Nahlásit

Lexa
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&au th=&forum_ID=205&od=1020

arsiela
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 06:17
- Nahlásit

Lexa
promiň nedopsalo se mi pod to text,takže tohle je odkaz na tu diskusi o které byla řeč,pokud se na to chceš podívat.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání