| Autor |
Zpráva |
dorfa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:28
- Nahlásit
ajs ten jitrocelový sirup rozhodně nejsou žádné vytamíny na prevenci.Příznivě tlumí kašel.Je to tlumivý přírodní prostředek na dráždivý suchý kašel.Na rýmu a bych ho teda nedávala.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 15:40
- Nahlásit
Chci se zeptat,muze tu echynaceu i male stene (2 mesice).Ja je dlabu,ale nanapadlo me ji je dat Je tedka nejaka nachlazena.Porad jenom cura.A ona je i jina echynacea nez ta v kapkach?Jak se to presne jmenuje?Dikec
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 16:56
- Nahlásit
Ahojky, prosim, o jakych sirupkach mluvite? Muzete mi sdelit jak se jmenuji? Nechala bych si je koupit. Diky!
|
evina
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 21:01
- Nahlásit
wami:můj taky lehá u dveří.Já se ale zase docela bojím,jak tam táhne aby náhodou neležel v průvanu.Řešíte to nějak aby pejsa v průvanu nebyl?Když byli v létě otevřená okna,tak jsem dávala alespoň ručník dolu u dveří aby dole neprofukovalo.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 21:25
- Nahlásit
evina
no, ja to neresim, proste predpokladam, ze ma ten pes dostatek inteligence...
Ona je spousta veci co by pes "mel" nebo "nesmel", ale popravde receno, resim jen neco z toho, to, o cem vim, ze si to fakt nezvladne rozhodnout sam...
Nemam ale nejake citlivky, moji pesani jsou zdravi a neco vydrzi, ono asi hodne zalezi na plemeni a na tom, jak je pes vedeny od stenete...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 21:50
- Nahlásit
Holky mám echinaceové kapky, ale nevím, kolik toho dávat. Poraďte prosím. Jinak mám b-komplex+vitamín C, mám jí to taky zkusit dát? Ona má taky pořád rýminu, tak už nevím...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 21:51
- Nahlásit
dorfa
ne, jitrocelový sirup je na horní cesty dýchací i na kašel, tedy.
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 21:56
- Nahlásit
Jako velmi účinný zvlhčovač se mi osvědčily normalní froté ručníky namočené a položené na topení. Sice to nevypadá nijak zvlášť elegantně, ale to náš byt díky životu se psem nevypadá stejně. Funguje to rychleji než misky a keramické odpařovače a pokud je několikrát denně namočím, odpaří to i více vody.
|