Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Ta zatracená zima
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
dorfa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:28
- Nahlásit

ajs ten jitrocelový sirup rozhodně nejsou žádné vytamíny na prevenci.Příznivě tlumí kašel.Je to tlumivý přírodní prostředek na dráždivý suchý kašel.Na rýmu a bych ho teda nedávala.

abby
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 15:40
- Nahlásit

Chci se zeptat,muze tu echynaceu i male stene (2 mesice).Ja je dlabu,ale nanapadlo me ji je datJe tedka nejaka nachlazena.Porad jenom cura.A ona je i jina echynacea nez ta v kapkach?Jak se to presne jmenuje?Dikec

micsa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 16:56
- Nahlásit

Ahojky, prosim, o jakych sirupkach mluvite? Muzete mi sdelit jak se jmenuji? Nechala bych si je koupit. Diky!

evina
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 21:01
- Nahlásit

wami:můj taky lehá u dveří.Já se ale zase docela bojím,jak tam táhne aby náhodou neležel v průvanu.Řešíte to nějak aby pejsa v průvanu nebyl?Když byli v létě otevřená okna,tak jsem dávala alespoň ručník dolu u dveří aby dole neprofukovalo.

wami
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 21:25
- Nahlásit

evina
no, ja to neresim, proste predpokladam, ze ma ten pes dostatek inteligence...
Ona je spousta veci co by pes "mel" nebo "nesmel", ale popravde receno, resim jen neco z toho, to, o cem vim, ze si to fakt nezvladne rozhodnout sam...

Nemam ale nejake citlivky, moji pesani jsou zdravi a neco vydrzi, ono asi hodne zalezi na plemeni a na tom, jak je pes vedeny od stenete...

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 21:50
- Nahlásit

Holky mám echinaceové kapky, ale nevím, kolik toho dávat. Poraďte prosím. Jinak mám b-komplex+vitamín C, mám jí to taky zkusit dát? Ona má taky pořád rýminu, tak už nevím...

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 21:51
- Nahlásit

dorfa
ne, jitrocelový sirup je na horní cesty dýchací i na kašel, tedy.

Falco
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 21:56
- Nahlásit

Jako velmi účinný zvlhčovač se mi osvědčily normalní froté ručníky namočené a položené na topení. Sice to nevypadá nijak zvlášť elegantně, ale to náš byt díky životu se psem nevypadá stejně. Funguje to rychleji než misky a keramické odpařovače a pokud je několikrát denně namočím, odpaří to i více vody.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání