Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / poraďte mi veterináře
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
dorfa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 13:15
- Nahlásit

Výběr vet.je osobní rozhodnutí, které závisí jen a jen na preferencích, které zvolíme.Raději frontu,stan a spacáky, než zničenýho psa. U MVDr.Svobodníka pokud není fronta tak je to jen a jen štěstí a náhoda.

Handy
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 16:20
- Nahlásit

Jak to tak tady čtu, začínám uvažovat o změně veta...nevím, já mám sice Lukáše Naxeru docela rád, ale pokud skutečně je tak hroznej...fakt nevím. Co konkrétně vám na něm vadí?(zajímá mě, co dělá špatně atd...)

Lea
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 17:20
- Nahlásit

Naxera nám kdysi léčil fenu na zánět ledvin a místo toho jí doslova uhnívala děloha a fena umřela v bolestech. Jo a dostávala taky nějaký kortikoidy, ten je s tim fakt známej. Vyslechla jsem si i další hrůzný story, co se Naxery týče.
Taky je dost známý mezi celebritami a když se náhodou v jeho čekárně s nějakou stár potkáte, tak si ji ani nestihnete okouknout a hned jde dovnitř. Prý se i běžně stává, že kvůli známé TV tváři vystrčí do čekárny pacienta co má zrovna u sebe a doordinuje ho až když stár odpluje.
Je to asi poslední doktor, ke kterýmu bych šla.
Jinak po spoustě neblahých zkušeností s různými veterináři "testujeme" MVDr. Doškáře z Prahy-Motola. Není to mlaďoch, nemá teda extra super kliniku, ále co, aspoň celý život chová a cvičí psy, RTW myslím, tak taky něco musí mít za sebou. Zatím jsme nějaký čas (ťuk ťuk na dřevo)nic vážnějšího neměli, tak uvidíme, zatim se jeví dobře.

Handy
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 19:08 - Změnil/a: Handy
- Nahlásit

Lea
A mluvíš o starším předpokládam?...byla jsi někdy u toho Lukáše(popř. máš s ním zkušenost)? Nikdy se mi u něj nestalo, že by mě předběhla nějaká ,,stár'' ani jsem tam žádnou nepotkal. Jeho přístup mi přijde skvělý, je sympaťák. Už nám vyléčil těžký zánět uší i očí a nemáme s tím už problém a tak dále a tak dále Tak nevím. Co myslíte ostatní?

dorfa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:01
- Nahlásit

A co pořekadlo, že jablko nepadá daleko od stromu.Kdo by měl tu odvahu a riskoval ověřování tohoto pořekadla? I když výsledek ověření může být, že proti Lukášovi je to jen zbytečný předsudek.Já neriskuji a raději se řídím lidovým moudrem.Jablko nepadá daleko od stromu.Jaký otec takový syn. atd....

Zet
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:06
- Nahlásit

Lara
A co veterinární klinika Kolmá?

Kolmá je výborná. Pokud mám u psů nějaký zapeklitý problém, jedu tam Ale s kvalitou poskytované péče také souvisí vyšší cena

dorfa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:14
- Nahlásit

V Kolmý dělá u p. MVDr. Kvapil.S tím tedy rozhodně nemám dobré zkušenosti.Je to sice už pár let a on asi nebyl moc zkušený.Přinela jsem tam svého psa po úrazu úplně ochrnutého.Pan doktor udělal několik RTG snímků a tvrdil mi, že pes má zlomenou pánev, a dislokaci 12.tého obratle.Dával psovi 3 týdny na zlepšení a pak utratit. RTG snímky mi však nechtěl ani prodat ani zapůjčit.Nechtěla jsem se s tím smířit šla jsem jinam, nové RTG a pro změnu žádná diagnoza. Ale měli aspoň tolik slušnosti mi říci, že nevědí co se psovi stalo.
Až třetí veterinář vše diagnostikoval správě a pes se po 3 měsících úplně uzdravil a žil ještě několik let bez problémů.
Myslím, že bychom si měli pořád uvědomovat, že veterinární služba je především mnou placená služba a výběrem správného veta je i na mě co za své peníze dostanu.A veterinář je taky jen člověk, který se může mýlit, ale měl by v sobě mít tolik slušnosti a čestnosti to přiznat především sám sobě, ale i svým zákazníkům, a takový vetů je opravdu jen málo.

dorfa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:17
- Nahlásit

V Kolmý dělá u p. MVDr. Kvapil.S tím tedy rozhodně nemám dobré zkušenosti.Je to sice už pár let a on asi nebyl moc zkušený.Přinela jsem tam svého psa po úrazu úplně ochrnutého.Pan doktor udělal několik RTG snímků a tvrdil mi, že pes má zlomenou pánev, a dislokaci 12.tého obratle.Dával psovi 3 týdny na zlepšení a pak utratit. RTG snímky mi však nechtěl ani prodat ani zapůjčit.Nechtěla jsem se s tím smířit šla jsem jinam, nové RTG a pro změnu žádná diagnoza. Ale měli aspoň tolik slušnosti mi říci, že nevědí co se psovi stalo.
Až třetí veterinář vše diagnostikoval správě a pes se po 3 měsících úplně uzdravil a žil ještě několik let bez problémů.
Myslím, že bychom si měli pořád uvědomovat, že veterinární služba je především mnou placená služba a výběrem správného veta je i na mě co za své peníze dostanu.A veterinář je taky jen člověk, který se může mýlit, ale měl by v sobě mít tolik slušnosti a čestnosti to přiznat především sám sobě, ale i svým zákazníkům, a takových vetů je opravdu jen málo.

evina
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 20:56
- Nahlásit

Já si naopak myslím,že když si zdravotní péči platím(a není nijak levná),tak chci i odpovídající péči!!!Několikrát se mi stalo,že vet určil zcela špatnou diagnózu.Naposledy jsem byla se štěníkem na rtg kvůli kulhání.Diagnóza:úlomek kosti v kloubu.Vet nebyl ortoped a tak to raději ukázal odborníkům na posouzení.A nestačila jsem se divit!První řekl,že neví.Druhý úlomek potvrdil.Třetí prohlásil,že v tom místě nic jiného není co by problém mohlo dělat,takže asi úlomek.A jako poslední lékař-prý kapacita(ze zahraničí).Klouby vypadají velice dobře,úlomek se nekoná,zřejmě jen vývojová vada.Tímto jsem dospěla k názoru,že kdybych se svěřila do péče některého z "odborníků" ,tak by mi psa zcela zbytečně řezali!Proč také ne.Vyinkasují peníze a mě pak můžou nakukat kdoví co!

Hvezdicka555
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 00:16
- Nahlásit

..ahojky...nemáte někdo zkušenosti s vetem,.....který umí dobrou chýru...asi budeme potřebovat oper. odstr. píštělí, mátě někdo nějaké zkušenosti,...???..Jsem z Phy 4....díky...

daliva
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:44
- Nahlásit

Hvezdicka555
Spořilovská klinika Wellvet, dr. Kubát.

dorfa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:38
- Nahlásit

evina
To je to co říkám. Když si vet.péči platíme tak je na mě jakou si vyberu.

evina
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:46
- Nahlásit

dorfa:ano to máš pravdu...jenomže někdy dopředu nevíš jaký vet je.Samozřejmě,že když se nezamlouvá jdeš jinam,jenomže v některých případech může být už pozdě!

dorfa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 12:47
- Nahlásit

evina
souhlasím.Ale buďme rádi,že ta možnost výběru tu je.Těch opravdu akutních věcí, které člověk musí řešit okamžitě zas za život pejska není tolik.

redhead
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:44
- Nahlásit

Chodíme taky ke Svobodníkovi, ale je tam většinou plná čekárna. Ale stojí to za to a ceny v pohodě. Vystřídali jsme už několik doktorú, ale většinou ošetření nestálo za nic a měla jsem zrujnovanou peněženku.

dorfa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:53
- Nahlásit

redhead
plně souhlasím, mám naprosto stejnou zkušenost.Vyplatí se mi tam jezdit přes celou Prahu

zzazzie
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:50
- Nahlásit

Dobrý den, nemáte někdo náhodou zkušenosti s Vetcentrem MVDr. Lukáše Duchka? Mám fenku labradora, které se udělal nádor na mléčné žláze. Myslím že by to měla být celkem častá diagnoza, tudíž často operovaná, ale fakt se o ní bojím. Je to prostě miláček
Děkuju

enri
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 15:14 - Změnil/a: enri
- Nahlásit

zzazzie
S Vetcentrem ve Stodůlkách mám super zkušenosti - přímo s MVDr. Duchkem. Ochotní, milí v kteroukoliv denní i noční hodinu - takže doporučuji Jezdila jsem tam se psem až z Litoměřic .... důvod je dlouhé rozepisovat, ale mám to na stránkách koho to zajímá - na konci http://www.dobrmanenricco.websnadno.cz/index.php?m enu=1

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání