| Autor |
Zpráva |
ita
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:04
- Nahlásit
Hledám pro našeho psa veterináře v Praze se zkušenostmi s velkými psy - nejlíp Praha 7,8 nebo 9 - mám berňáka a ráda bych nestřídala ordinace a doktory, ale zůstala u jednoho. Poraďte! Je to bohužel aktuální - má na dvou packách nějaké hnisavé fleky, pořád je líže, srst je pryč, takže volám s.o.s.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:10
- Nahlásit
ita
no hodně lidí si chválí Svobodníka nebo Otáhala. Ale zkušenost osobní nemám, jsem z P4.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:13
- Nahlásit
ita
Já bych poradila na Praze 5, veterinární klinika na Arbesově náměstí, příjemní mladí doktoři, klinika se jmenuje Anima, stránky mají www.sendme.cz/anima
|
evina
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:15
- Nahlásit
ita:já znám oba,jak Svobodníka,tak Otáhala.Špatní nejsou,tak to můžeš zkusit...
|
ita
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:25
- Nahlásit
Dííííky, už jsem si našla na googlu i adresy.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 14:08
- Nahlásit
ita
doufám, že se berňáček brzy uzdraví - nemáš někde nějakou fotečku? sháníme nové berňácké kámoše
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 14:29
- Nahlásit
Já mám dobrou zkušenost s MUDr. Lukášem Naxerou a Davidem Srbou-sídlí v Dolních Měcholupech
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 15:27
- Nahlásit
A co veterinární klinika Kolmá? Já je znám akorát po telefonu, ale byli vždycky milí.
telefon je 284810471 a mobil 603461959
e-mail kolma@quick.cz
www.veterina-info.cz/websites/kolma/static/klinika .htm
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Led 2006 16:04
- Nahlásit
Tak s Naxerou jedině v případě, že chcete psa zlikvidovat a totálně vyprázdnit kapsy.
Ten snad musí mít smlouvu s firmou na výrobu kortikoidů.
Jarka
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 16:18
- Nahlásit
Anonymní
Ty s ním máš špatné zkušenosti? A jaké?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Led 2006 16:24
- Nahlásit
Handy
Kamarádova retrívra dovedl k tak špatnému stavu, neustálou aplikací kortikoidů a různých podobných sraček, že se teď bude pěkně dlouho dávat do kupy. Naštěstí už tam kamarád nechodí.
Jarka
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 16:27
- Nahlásit
Anonymní
Promiň, ale co jsou ty kortikoidy?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 16:30 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Handy,
kortikoidy jsou látky podobné hormonům kůry nadledvin. Myslím, že jsou obsaženy třeba v léku Prednison.
Pokud vím, tak jejich podávání má vedlejší účinky, a to i u lidí.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Led 2006 16:37
- Nahlásit
Já mám také výborné zkušenosti s MVDr. Naxerou - sídlí na Želivského, Soběslavova ulice..(ten Lukáš Naxera z Měcholup je jeho syn, taky bezvadný doktor . Je to výborný doktor, zachránil nám pejsa a ač jsem také z Prahy 7, jinam už bych nešla..Byl také mockrát v televizi atd..Katka
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 16:38
- Nahlásit
fromeli
Díky, a jakému vetovi chodíš ty(respektive tvůj pesan)? Já jsem totiž taky z P4
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 16:39
- Nahlásit
Anonymní
To jsem rád že jsou taky kladné ohlasy, mně přijde taky bezvadnej...máte s ním ještě někdo zkušenosti?(dobré i špatné)
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 16:40 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Handy, my chodíme na Spořilově do takové pidi kliniky Well Vet v Hrusické ulici. Chodíme k vetovi Kubátovi, jinak tam jsou ještě dvě veterinářky, ale s těma mám minimální zkušenost, s jednou při očkování a s druhou při čipování, ale vypadaly nadějně.
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 14:04
- Nahlásit
Chovem psů se zabývám již 25 let.K Naxerovi snad jen pro pomoc poslední, ale MVDr. Svobodníkovi staršímu věřím na 100% a mám sním zkušeností za 15 let opravdu hodně.Velmi šetrný ke zvířeti, ale k peněžence majitele.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Led 2006 23:06
- Nahlásit
Zkuste MVDr. Spáčila z Prahy 4. Je fakt výborný!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 23:21
- Nahlásit
dorfa
a já doufala, že ho tu znova už nikdo nezmíní - ty fronty nechci vidět
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Led 2006 23:21
- Nahlásit
MVDr Svobodník st., Náhorní 2, Praha 7. Jezdím za ním přes celou Prahu. Je to opravdu velmi kvalitní veterinář. Dále v této ordinaci působí jeho syn a MVDr. Dostálová, též velmi dobrá veterinářka.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 00:05
- Nahlásit
Anonymní
ještě víc ho všichni doporučujte - za chvíli nám asi nezbyde, než pořídit stan, spacáky a před ordinací stanovat, když ho všichni tak chválíte
ale co dodat - je to prostě tak
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 06:24
- Nahlásit
birma
moje kolegyně právě kvůli tomu čekání přešla k Otáhalovi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 11:03
- Nahlásit
fromeli
Já bych nepřešla - mám ráda jeho i pani doktorku
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 11:29
- Nahlásit
birma
tak jedině ten stan
ale u našeho veta to taky začíná být horší, jednu dobu tam byl sám a bylo to super. Teď ordinuje některý dny, co tam má ty vetky, protože se střídaj a v jeho ordinačních hodinách je tam fronta
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 11:32
- Nahlásit
fromeli
u Svobodníka je to jak kdy - někdy jsem přišla pár minut před otvíračkou a už bylo plno a první lidi odcházeli už s ošetřenejma zvířatama a jindy jsem přišla odpoledne a byla jsem v čekárně sama. Zatim jsem nepřišla a nic, na čem by to záviselo....
|
ita
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:51
- Nahlásit
Janiii
Naše berňačka má svůj fotoblog , takže fotek na prohlížení dost, vlastně je tam i s kámoškou Sárou, a další do party klidně přijmem...na tu veterinu se chystám dnes, a zítra prozradím, kde jsem nakonec byla. Dík všem!
|
ita
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 12:40
- Nahlásit
Jak jsem slíbila, tak píšu - díky všem tady jsem zvážila, kam jít, ještě se poptala známých, a navštívila Dr. Otáhala. Je pečlivý, poslal nás na odběr do laborky, takže dnes po výsledcích začnem léčbu. Ještě jednou všem dík.
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 12:45
- Nahlásit
slyšela jsem že oba naxerové jsou hrozný vyděrači....
osobně chodím ke Skalovi(na hrádku) nebo do Krče, kde dělá sestru kamarádka
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 12:58
- Nahlásit
No můj švagr taky chodil k Naxerovi s labradorkou a bohužel můj názor je taky negativní.
|