| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Led 2006 22:10
- Nahlásit
birma
Jsem šťoura, když něco nějak je, tak musím vědět proč. Zkusim se taky poptat. Dík za brouka do hlavy.
Zase mě to odhlásilo!
Lea
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:15
- Nahlásit
birma
Ale preco pisu, ze sa moze podavat dlhodobo? Mam pocit, ze to pisu na vsetky pripravky. Hej, pisu, teraz som to citala... Ja uz nicomu nechapem!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:19
- Nahlásit
Lea
když zjistíš proč budu ráda. Nikdy mě nenapadlo po tom pátrat - prostě je to informace, který věřim
pigie
tak si zavolej na tu Alavis linku - číslo máš taky na balení Alavisu a poptej se jich jak to je
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:24 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
birma
Ja uz viem preco, aby taky ako Lea nespekulovali, co vyjde lacnejsie
Mimochodom Lea, dik, usetrila si mi to, co som sa chystala urobit uz davno
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:30
- Nahlásit
pigie
Hele, se moc nenavážej Já za to nemůžu, je to profesionální deformace, když mám něco na krámě, tak o tom musim vědět všechno. Jo a náhodou to nejsou spekulace, ale výsledky mých vědeckých propočtů!
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:31
- Nahlásit
pigie
Tak vidíš
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:32
- Nahlásit
pigie
já myslim, že kvůli penězům to nebude, jinak by se moh dlouhodobě podávat Fortiflex - tim, že to nedoporučujou vlastně o peníze přicházej.....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:35
- Nahlásit
Lea
Si ma predbehla, som to odoslala a hned som si uvedomila, ze to vyznelo zle, tak som to isla dat na spravnu mieru. Lebo ja som taka ista
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:37
- Nahlásit
birma
Ako vravim, som z toho tela...
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:37
- Nahlásit
pigie
Néé nevyznělo to zle, protože už tě znám a vím že jsi tvor škodolibý
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:40
- Nahlásit
Lea
Ja??? Ja som dobrota sama
|
ANDY7
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 20:26
- Nahlásit
Já také podávám našemu labradorovi Alavis.Podle mne se může podávat určitou dobu proto, aby nedošlo k nadbytečnému ukládání látek obsažených v léku do kostí , chrupavek a pod.. potom by to mohlo mít spíše negativní účinek. Proto se má podávat poloviční dávkaAlavisu, když v krmivu, kterým krmíme je obsažený glukosamin s chondroitinem. Ale je to pouze můj názor.
|