Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / OKRÁDAJÍ NÁS,,,?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
rostenka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 11:28
- Nahlásit

Pokud tam veterinař nemá napsaný ceník,každymu muže dát cenu jakou chce,to si myslím,že je dost nefer.A když ho tam má vy se mužete podivat sčim mate počitat a ne čekat až na vás na konci vybalí nehoraznou sumu.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 12:20
- Nahlásit

rostenka
Nefér to možná je, ale každý má možnost volby veterináře, stejně jako třeba kadeřnice. Když se mi tam něco nelíbí, tak jdu prostě jinam, ne?

rostenka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:44
- Nahlásit

Tak jasně každy muže jit kam chce. Ale take všude mas mit cenik,když jdeš ke kadeřníkovi cenik tam maš take.

Venta
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:47
- Nahlásit

rostenka
A jak chceš psát ceník u veta? Vždyť tam to nejde všechno rozdělit podle tabulek a vet se rozhoduje spíš podle aktuálního stavu toho psa. Neumím si představit, jak by to bylo všechno rozepsané.
Ale tak si najdi nějakýho, kde budeš spokojená

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:49
- Nahlásit

Venta
jenže na co si pak bude stěžovat?

rostenka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:53
- Nahlásit

Ja si nepotrebuji stezovat,jen jsem se tu zezacatku zminovala na neodborne jednani veta a cenu. Nerikam,ze by to melo byt rozepsane uplne do poddrobna,ale treba za konzultaci,ockovani cca.

rostenka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 13:55
- Nahlásit

http://www.naceradska.com./cenik

Nasla jsme na netu treba takto...Vidite v tom problem???? Ja si myslim,ze toto by bylo super kdyby to mel kazdy vet.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 15:06
- Nahlásit

rostenka
Vidite v tom problem?
Něco takového bych si představovala také. Mj. se podle toho dá orientačně zjistit cenová hladina daného veterináře a člověk ví, zda si ošetření na téhle klinice může dovolit. I když, ono se to na jednu stranu asi může obrátit proti nim a myslím, že spousta z nich se orientuje podle bonity zákazníka, nebo jak to napsat

Venta
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 18:18
- Nahlásit

Maky a Trix
jenže na co si pak bude stěžovat?
no jo, to nevim tak třeba na to, že ten vet odpověděl moc stručně nebo poradil eště něco navíc, nebo že nebyl oholenej,... co já vim

rostenka
Nasla jsme na netu treba takto...Vidite v tom problem????
Já ne ale stejně z toho nevim, co si o tom vetovi mám myslet a jestli je fakt dobrej. Radši mám osobní zkušenost.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 19:37
- Nahlásit

hele třá na animalclinic,kam bych sice už nešla,maj normoš v deskách ceník položenej na pultu..aspon měli teda..základní úkony pochopitelně jako očkování klinický vyšetření atd...

andulicka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 02:41
- Nahlásit

podle zákona musí mít veterinář ceník úkonů (v čekárně i na vyžádání)...a cena chirurgického výkonu může být navýšena max. o 10% pd smluvené, jinak se musí domluvit aspoň telefonicky s majitelem...
...jasně, že nejde říct dopředu po telefonu, kolik bude stát léčení kulhavé packy...ale podle hmotnosti a prvního vyšetření už musí být veterinář schopen říct, cenu s přesností na stokoruny...pokud to bude bez komplikací...a pokud ne, tak nechce a chce z Vás tahat prachy...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 09:11
- Nahlásit

andulicka
Včera jsem dostala odhad ceny operace 11 leté fenky WSS. Odebrání celé lišty se třemi menšími nádory, inhalační narkoza, monitoring při operaci pomocí přístrojů, intubace, předoperační vyšetření krve a rentge plic před operací.
Celkem odhadem 12 až 15 tisíc.
Zdá se mi to opravdu dost.

petra b
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 09:27
- Nahlásit

Vlčáčková mně podle mých zkušeností připadne cena úměrná, platíš zvlášť nadstandard - inhal. narkozu, intubaci, monitoring atd.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 10:09
- Nahlásit

petra b
To jo, to jo. Jasně, že tohle je nadstandard. Ale oproti jinému vet. a ceně cca 2,5 t. se mi to navýšení zdá opravdu nějaké vysoké.

Tery89
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 13:07
- Nahlásit

Já se musím podělit o svou zkušenost. Nedávno jsme změnili veterináře. Byla to náhoda. Nastěhovala se kousek od nás mladá doktorka, která si vybudovala v domě ordinaci. Psi měli kašel a já jsem si řekla že jí zkusím. Jen jsem koukala na to, jak rozdílný byl přístup když porovnám tuhle vetku a předchozího veta. Tam jsme šli na očkování, psovi lupli injekci a to bylo vše. Tady jdete na očkování. Psovi změří teplotu, kouknou na oči, uši a to vše za nižší cenu. Našemu goldenovi neustále teklo z očí už měsíce, nebo spíš roky (je přítelův, takže psa znám rok a půl). U předchozího veta to byly pořád mastičky, ophthalmo septonex apod. Nic nezabíralo, pes si po večerech mnul oči. Nová vetka u něj objevila zánět, kdy se udělá uvnitř v oku taková ta krupička, kterou je potřeba vyškrabat. Dala nám mastičku která kdyby nezabrala, tak bude třeba vyškrabání udělat. Nic se nelepšilo, pejska jsme objednali na zákrok. Byl jen přispaný, nebyl v celkové anestezii a měl to umrtvené jen lokálně. Oči mu vyškrabali, vyčistili mu zubní kámen, objevili zánět na předkožce, což vyčistili. Píchli antibiotika za 70 Kč, dali ještě mast za 120Kč a celková suma byla 470Kč a my jen koukali jaktože tak málo. Pes je konečně po letech v pohodě, oči mu už skoro netečou a nemne si je. Navíc mě doktorka velmi potěšila tím, že mi pochválila že krmíme pejsky BARFem, že je to to nejlepší co jim můžeme dát. Celkově na mě dělá dobrý dojem, ale je pravda že se zatím zavádí. Snad u ní zůstaneme pořád tak spokojení. Navíc je velké plus, že to máme minutu od baráku a ona má ordinaci přímo doma, takže kdyby bylo něco akutního, máme jí tady po ruce.

andulicka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 23:00
- Nahlásit

Vlčáčková: za mastektomii 12 -15 tis. na Prahu adekvátní cena, jinde by jste se měla vlézt do 7-8 tis za totální, za parciální tak do 6 i v inhalačce...samozřejmě bez předoperačního vyšetření, histologie a následných kontrol a léků...s kontrolami i léky těch 15 na 30 kg psa odpovídá...

andulicka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 23:12
- Nahlásit

jinak za 2,5 totální mastektomii...ani bych na to nešáhla...jen kvalitní šití stojí cca 2000 a to počítám levnější z lepších...já účtuji cca 3 tis za parciální mastektomii v i.m. anestezii a prolongací i.v. s monitoringem...cca 2O kg pes

Sonielsonka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2015 08:00
- Nahlásit

Dobrý den, tak jsem si to tady tak v rychlosti projela a koukám, že mám stejný dojem ohledně p.Resse,jako tady Amy.Otázkou zůstává, zda si mohu nechat líbit léčbu, když mě celý dobu uváděl v omyl úmyslně, akorát peníze si účtoval a pes se zhoršil natolik, že jsem musela jít jinam? Máte někdo zkušenost, řešili jste? Já to řešit rozhodne chci. Dekuji

Sonielsonka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2015 08:04
- Nahlásit

Dobrý den tak jsem to tady v rychlosti projela a koukám, že nejsem sama,kdo má špatnou zkušenost s dr.Ressem z FM.Řešili jste někdo tady už že vám veťak jen účtuje, úmyslně podává mylné informace a přitom nezná diagnozu a léčí tedy psa vlastně jen aby vydělal a nakonec stejně se stav psa ještě zhorší a musíte jít jinam? Chci ho řešit, tohle on by dělat nemel. Děkuji za případné odpovědi a přeji hezký den

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2015 20:34 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Sonielsonka
to je preci bezny zpusob "lecby", mnohdy to vyjde..jindy ne, ale vetsina lidi to neresi, protoze vet=lekar=ten co vyleci, ma vzdy pravdu atd ... normal ... pro ovce to tak staci

Sonielsonka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:42
- Nahlásit

No tak to je tedy pěkný hnus.Já vzala fenecku teď v Prosinci z otřesných podmínek,dřív jsem psa neměla,takže nemám zkušenosti se psy a už vůbec ne s veťákama a hned narazím na největšího hajzla ve městě,fakt smůla

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání